|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

LILLY JUNIOR podkast sa Sarom - 1. epizoda DRUGE SEZONE!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 8.5.2024
U prvoj epizodi 2. sezone podkasta, Sara Oster Rokvić ugostila je profesora Miloša Markovića, renomiranog imunologa sa Medicinskog fakulteta.



Sa zadovoljstvom možemo podeliti sjajne vesti - 2. SEZONA "Lilly Junior podkasta sa Sarom" je krenula, nemojte propustiti PRVU EPIZODU! Za sve vas koji ste voleli sadržaj i izbor sagovornika u prošloj sezoni, i za sve vas koji ćete ih tek zavoleti i dati poverenje na vašem putu roditeljstva.

 

Uz podršku Lilly Drogerie i Lilly Junior, podkast je postao mesto na kojem se zajedno sa relevantnim gostima dele saveti i priče o roditeljstvu, o periodu pre i tokom trudnoće, porođaju, ishrani i nezi beba i mališana, kao i o izazovima koji prate njihovo odrastanje. 


U prvoj epizodi nove sezone, Sara Oster Rokvić ugostila je renomiranog profesora sa Medicinskog fakulteta u Beogradu i doktora imunologije i mikrobiologije sa parazitologijom i to ne samo u našoj zemlji nego i šire (kada čujete šta lekari kažu za njega sve vam odmah bude jasno) - čuvenog Miloša Mišu Markovića.


Uživaćete u više od sat i po vremena razgovora o raznim temama: Profesor Marković podelio je najpre priče o detinjstvu, ali i svom roditeljstvu kao oca troje dece (ove teme su dosta važne i biće ih više u ovoj sezoni jer te priče o našim najvećim stručnjacima nemate priliku nigde da čujete), a naravno slušaćete dosta toga o imunitetu, njegovom čuvanju i narušavanju, zdravlju dece, autoimunim bolestima, suplementima, vakcinaciji, virusima i bakterijama…ma o toliko toga, čućete već sve!

Profesor Marković razbija česte mitove o vakcinaciji i deli ključne savete o zaštiti imunog sistema kod dece i odraslih. Naučite više o značaju imuniteta i kako možemo efikasno da štitimo naše najmlađe i sebe od bolesti. Ne propustite ove važne uvide koji mogu promeniti način na koji razmišljamo o zdravlju i preventivi.

 

Puno puno toga korisnog saznaćete prateći podkast!

Uključite podsetnike, zalepite na frižider, zapišite u rokovnike…jeeeeer čeka vas odličan sadržaj svake druge srede od 19h!


"LILLY JUNIOR podkast sa Sarom" emituje se počev od 8. maja 2024. godine, svake druge srede, od 19 časova na zvaničnom
 Lilly Drogerie YouTube kanalu

 

 

 Velika ljubav za male ljude

 
  Kupujte sa dodatnim pogodnostima i online: Shop.lilly.rs/lilly-junior

  Posetite Lilly Junior profile na društvenim mrežama:
  Instagram: Instagram.com/lilly__junior/
  Facebook: Facebook.com/Lilly Junior



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Neka ovo leto bude najsrećnije do sada!
Deca zaslužuju da imaju zamršenu kosu, stopala od peska, kolena zelena od trave, prljave ručice od igre. Ove stvari pune...
15
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
6
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
6
Ne poredite dete sa drugom decom
Razvojne smetnje u ranom detinjstvu najčešće se brzo otklanjaju ako se prepoznaju na vreme. Evo na šta bi trebalo da obr...
5





Vaške i svrab, kako ih prepoznati i kako i...
Ako se otkriju vaške, ne treba zaboraviti da i drugi ukućani mogu imati parazite i zaraziti druge, a pranje kose šampono...
MAME KAŽU: Pomoć kod tvrde i neredovne sto...
ISILAX sirup je mnogim roditeljima pomogao u situacijama opstipacije i tvrdih i neredovnih stolica kod njihovih mališana...



Anketa

вртић.
пеперутка16

Који вртић похађа ваше дете?

Click Here