|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lilly Drogerie i Lilly Junior vam predstavljaju "Moj prvi roditeljski podkast sa Sarom" - 24. epizoda!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.11.2023
Ova epizoda posebna je po tome što stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja!



Na zvaničnom Lilly Drogerie YouTube kanalu, nemojte propustiti da pogledate i 24. - odnosno poslednju epizodu "MOG PRVOG RODITELJSKOG podkasta sa Sarom" u ovoj sezoni.


Ova epizoda je posebna po tome što stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja!


Mama i autorka poznatog roditeljskog bloga Momsters, Sara Oster Rokvić čita odgovore na vaša pitanja koja ste u prethodnom periodu postavili svim gostima, koji su od samog početka emitovanja bili deo Lilly Junior podkasta.


Čeka vas još jedna vrlo korisna epizoda, uz podršku Lilly juniora, koju nikako ne treba da propustite, jer su teme jako važne!


Između ostalog saznaćete i...

  • Koju usmenu igru koja pomaže razvijanje vijuga kod mališana predlaže Uroš Petrović, poznati pisac za decu i mlade, ujedno i autor mnogih dečijih igara.
  • Da li uporni suvi kašalj može da ima veze sa krajnicima i sinusima, odnosno kako je na ovo pitanje odgovorila dr Katarina Stanković, specijalista dečje ORL hirurgije.
  • Da li Kegelove vežbe treba raditi tokom trudnoće - objašnjava Dušica Kovačević, babica i sertifikovani edukator psihofizičke pripreme za trudnice.
  • Od pedijatra dr Miloša Relića saznaćete da li, kada i koliko vremena beba može provesti napolju u januaru i februaru.
  • Da li na ekcem treba da se deluje iznutra i spolja i kako - objasnila je dr Nevenka Dokmanović, specijalista dermatovenerologije.
  • Da li su dečiji imaginarni prijatelji znak bolesti i razlog za brigu, odgovorila je psiholog Aleksandra Birta.

 

 

Puno puno toga korisnog saznali smo prateći podkast, zato nestrpljivo očekujemo novu sezonu!

 

 

 Velika ljubav za male ljude

 
  Kupujte sa dodatnim pogodnostima i online: Shop.lilly.rs/lilly-junior

  Posetite Lilly Junior profile na društvenim mrežama:
  Instagram: Instagram.com/lilly__junior/
  Facebook: Facebook.com/Lilly Junior


 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
6
Kapi za nos nisu za decu
Deci mlađoj od šest godina ne bi trebalo davati kapi za nos, a deca do 12 godina mogu ih koristiti samo u slučajevima ka...
5
BESPLATAN STONI TENIS TOKOM PROLEĆNOG RASP...
Svi osnovci i srednjoškolci tokom prolećnog raspusta (od 26.aprila, do 2.maja) mogu da besplatno igraju stoni tenis u st...
4
Vrtić nije čuvalište, a vaspitačice nisu t...
Vrlo često roditelji smatraju vrtić samo mestom gde dete boravi i igra se sve dok ne dođete po njega. Vrtić je sve ono š...
4





Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here