|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

ISTINA koju prećutkuju sve PREDIVNE MAME

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.2.2023
image

Ja sam potpuno haotična. I želim s tim da se suočim i krenem dalje, jer imam mnogo važnijih stvari kojima moram da se bavim.

ODGOJ I RAZVOJ

13 razloga zašto je sjajno imati decu istog pola

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.6.2022
image

Deca se manje svađaju ako su istog pola. Dobro, ne baš, svakako se svađaju. Dodala sam ovu 13. stavku u nadi da će se jednog dana moji dečaci voleti međusobno puno, baš kao što ja volim svakog od njih. I nije važno kog su pola, ne bih ih menjala ni za šta na svetu.

VREME SA DETETOM

Kako efikasno spremiti decu za izlazak? Nikako!

Autor: Milena Kostić, blog Mama iz magareće klupe | 12.6.2022
image

Nekih 10 do 20 minuta pre priprema ide faza - krenite da se spremate. Iz nekog, neutvrđenog razloga, deca su mi gluva u toj fazi. Najčešće to sad već ponavljam kao retoričku konstataciju čim primetim senku nekog od njih, dok špartam po stanu u pripremi šta treba da obuku.

image

Za početak ne brinite, mrlje znače da su mališani uživali, slobodni, nesputani i neopterećeni. A i kada bratu ili sestri, ili sebi samima nažvrljaju nešto po licu i telu, sve je to deo kreativnog razvoja mališana.

MODA

Dečija garderoba i posteljina Ariel

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.4.2018
image

Moderna, kvalitetna i povoljna garderoba i kvalitetan, odličan kućni tekstil za male i velike, to bi bio kratak opis Dečije garderobe i posteljina Ariel.

MODA

Šiš Mišovićke - PROIZVODNJA STILA!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.2.2017
image

Dana, Mina i Jana vam otvaraju vrata svoje čarobne izradionice, Šiš Mišovićke, i pozivaju da zavirite i otkrijete njihove male tajne za svaki lep dan...

RINGERAJA.RS

Ringeraja nagrađuje najvrednije forumaše!!!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.8.2014
image

Portal Ringeraja.rs će u septembru 2014. nagraditi najvrednije članove sjajnim nagradama koje su obezbedili naši prijatelji/sponzori takmičenja. Takmičenje traje od 1.09. do 30.09.2014 (zaključno sa 30.09.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.

RINGERAJA.RS

Nagrade za 20 najboljih forumaša u septembru!!!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.8.2014
image

Zavirite u sjajan spisak sponzora i njihove predivne, vredne nagrade koje su zajedno sa nama spremili za 20 najvrednijih, najboljih, najaktivnijih forumaša tokom nagradnog takmičenja u septembru 2014.

MODA

MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.1.2013
image

Sve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijalizirani za buduće majke. Saznajte šta je sve aktuelno od modnih trendova za trudnice.

STRANA 1 OD 1



Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Ako se dete igra sa dinosaurusima, super j...
Prema studiji iz 2007. objavljenoj u časopisu Development Research, oko trećine male dece će u nekom trenutku razviti „i...



Click Here