|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nedelja homeopatije 2023. godine

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.4.2023
Radi malog podsećanja na datume da se prisetimo da se za početak nedelje homeopatije uzima datum 10.04. koji u stvari predstavlja datum rođenja dr Hanemana koji je tvorac klasične homeopatije. Njemu u čast neka bude ovo dan kada ćete se setiti homeopatije i njenog ogromnog potencijala u očuvanju zdravlja.

image
Foto: Alpen Pharma
/11


Tradicionalno, i ove godine se u periodu od 10.04. do 16.04. obeležava nedelja homeopatije. Posle dve godine izazova, koje je pred čitavao čovečanstvo stavio Corona virus, sabiramo utiske i donosimo zaključke.


Radi malog podsećanja na datume da se prisetimo da se za početak nedelje homeopatije uzima datum 10.04. koji u stvari predstavlja datum rođenja dr Hanemana koji je tvorac klasične homeopatije. Njemu u čast neka bude ovo dan kada ćete se setiti homeopatije i njenog ogromnog potencijala u očuvanju zdravlja.


Donosimo vam šestodnevni podsetnik gde ćete moći da vidite mogućnosti i prednosti koje pružaju homeopatski lekovi.

Dan prvi -  Setite se da homeopatija ima izuzetne lekove koji će pomoći kod virusnih infekcija. Pošto se princip homeopatskog dejstva bazira na činjenici da se podižu sopstveni mehanizmi odbrane onda je potpuno jasno da će nam jedan takav preparat koji ne zavisi od virusa koji je narušio naše zdravlje već od naših sposobnosti da taj virus savladamo biti od velike pomoći i kod aktuelnog Corona 19 virusa kao i kod svih ostalih prehlada i gripa. Zato neka prvi dan posle sećanja na dr Hanemana bude dan kada ćete zapamtiti da homeopatija ima efikasan lek za borbu sa virusnim infekcijama.

Dan drugi - Setite se da homeopatija ima odličan lek koji će vam pomoći da rešite probleme sa svojim sinusima. Akutni ili hronični problemi sa sinusima su rešivi ako odgovorno i dovoljno dugo koristite homeopatski lek za sinuse. Setite se ako vam smeta ono dosadno slivanje sekreta niz grlo da postoji rešenje u njegovom zaustavljanju i da ga ima homeopatija.

Dan treći -  Setite se da postoje tegobe koje nisu bolest već su samo jedan  nelagodni proces koji se javlja u našim životima. Takav je recimo problem bolnog nicanja zubića. Neka ovaj dan bude podsetnik da homeopatija nudi rešenje i za ovaj problem. Da nicanje zubića bude praćeno bez bola i stresa tu je homeopatski lek koji vam to omogućava.

Dan četvrti - Setite se da se svaki naš organizam sastoji od ćelija, naših osnovnih građevinskih jedinica. Kada su nam ćelije zdrave i jake ceo organizam će da funkcioniše besprekorno. Homeopatija ima jedinstven lek koji će vaše ćelije držati zdravim, pa tako će i organizam biti jak i zdrav. Mislite o ovome na vreme za svoju decu pre svega. Svakom detetu i odraslom je potrebno da tokom godine ojača svoje ćelije, ako postoji neki problem onda je ova potreba još veća. Mislite da homeopatija ima rešenje za vaš temelj, za vaše ćelije. Jak temelj daje jak organizam.

Dan peti - Neka ovaj dan bude dan kada ćemo se setiti da postoji sve više dece koja imaju problema sa poremećajem koncentracije, sa hiperaktivnim sindromom (ADHD), sa teškoćama sa učenjem. Za sve njih rešenje ima homeopatija sa lekom koji pomaže kod svih ovih stanja. Pomozimo deci da im se koncentracija vrati i da mogu da nesmetano obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti. Homeopatija zna kako, pa pitajte u apoteci za savet.

Dan šesti -  Setite sa da homeopatijom možete rešiti brojna stanja poremećenog zdravlja na potpuno prirodan način. Setite se da ako neko stanje nije nabrojano postoje divni doktori homeopate koji će se potruditi da zajedno sa vama nađu rešenje. Ovog dana se setite da postoje lekari homeopate i potražite ih kada vam budu zatrebali.


U zdravlju da se družite sa homeopatijom cele naredne godine. Potražite homeopatske lekove u svim bolje snabdevenim apotekama.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Šta je to senzorna integracija?
Poremećaj senzorne integracije ili senzorna disfunkcija, podrazumeva neadekvatnu obradu čulnih informacija od strane ner...
8
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
6
Kada se farbaju jaja za Vaskrs?
Jaja se u Srbiji farbaju još od 16. veka. Kroz nekoliko vekova usavršavale su postojeće tehnike, izmišljale nove, ali je...
6
Dečji bunt i roditeljski autoritet
Ako je tinejdžer bio razmažen i u centru pažnje porodice, isti takav odnos očekivaće u razredu i kasnije u kolektivu
4





Dete i naočare
Detetu su potrebne naočare? Nije smak sveta, izaberite najlepše i nek ih dete nosi.Ima ih u raznim dezenima i mnogi odra...
PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here