|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Od svih ljubavi, najosetljivija sam na ljubav očeva

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.3.2023
Ljubav očeva je božanska. Tu su, bdiju, štite i čuvaju, raduju se i tuguju bez pompe kojoj smo mi žene sklonije. Od svih ljubavi najosetljivija sam na ljubav očeva.



Ljubav oca

 

Od svih ljubavi, najosetljivija sam na ljubav očeva. Nekako kao da je ta ljubav oduvek u senci majčinske ljubavi koja se i ne dovodi u pitanje. Istina je, majka rađa i njena se veza sa detetom ne prekida presecanjem pupčane vrpce. 


I sama sam toliko puta svedočila onim trenucima kad majka oseti da li joj je dete dobro ili je u kakvoj nevolji. Majka je posebno biće u životu svakog od nas, ali ništa manje poseban nije ni otac. 


Možda zato što sam u svom životu odrastala uz oca, naučila sam da prepoznajem svaki titraj na njegovom licu, da razaznajem i razlikujem uzdah olakšanja od uzdaha nade, sjaj u oku kad zasuzi od nepojamne radosti ili zbog kakve trenutne nemoći. 


Ljubav očeva je božanska. Tu su, bdiju, štite i čuvaju, raduju se i tuguju bez pompe kojoj smo mi žene sklonije. Od svih ljubavi najosetljivija sam na ljubav očeva.

Otac - biser u školjci snage.

Brankica Damjanović

Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ide zmija - VIDEO!!!
Malo zabave za najmlađe
20
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
13
Da li su zasebne sobe najbolje rešenje za ...
Mnogi roditelji misle da je najbolje da svako dete ima svoju sobu. Nije, međutim, uvek tako. Često se dešava da roditelj...
12
Učimo da vežemo pertle
Pre nego što dete nauči da veže pertle, vežba mnogo aktivnosti sa prstima, od onih krupnih do onih najsitnijih.
8





Trogodišnjake doslovno boli briga za vas!
Dvogodišnjaci svakako jesu zahtevniji nego jednogodišnjaci, ali su nebo i zemlja od trogodišnjaka koji su hvala na pitan...
Kako prepoznati da je dete pod stresom i k...
Iako detinjstvo jeste najlepše doba, roditelji često greše kada misle da njihovi mališani nemaju nijednu brigu na svetu....



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here