|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Opšti uslovi i pravila učešća u programu Poklon paketi

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.10.2022
Opšti uslovi učešća u programu Poklon paketi za trudnice, decu i mame.

image
Prijave primamo počev od prvog, pa sve do poslednjeg dana u tekućem mesecu. Foto: Freepik.com
/11


Danu media d.o.o. Beograd, Jedrenska 2A/9, 11000 Beograd (organizator), pod sponzorstvom kompanija (u daljem tekstu sponzora) na portalu www.ringeraja.rs priređuje nagradni konkurs "Poklon paketi".


Prijave primamo počev od prvog, pa sve do poslednjeg dana u tekućem mesecu. 


2. Opis programa Poklon paketa  
Organizator na sajtu prikuplja prijave korisnika koje ispunjavaju uslove za učešće iz tačke 3. Opštih uslova i pravila Poklon paketa. Između prijava podnetih u skladu sa tačkom 3. Opštih uslovi i pravila učešća u programu Poklon paketi, organizator svakog meseca izvlači po 5 dobitnika, koristeći računarski program, iz reda prijavljenih koji ispunjavaju uslove za učešće za tekući mesec.

2. Opis programa Poklon paketa 

Organizator na sajtu prikuplja prijave korisnika koje ispunjavaju uslove za učešće iz tačke 3. Opštih uslova i pravila učešća u programu Poklon paketi. Između prijava podnetih u skladu sa tačkom 3., organizator svakog meseca koristeći računarski program izvlači po 5 dobitnika, iz reda prijavljenih koji ispunjavaju uslove za učešće za tekući mesec.


3. Uslovi za učešće  

Paket za  trudnice 

U nagradnom konkursu mogu učestvovati sve trudnice koje su podnele prijavu putem elektronske forme, u skladu sa uputstvom objavljenim na www.ringeraja.rs, i saglasne su sa Opštim uslovima i pravilima programa Poklon paketi.  

Registracija na portalu NIJE uslov za učešće.   

Trudnica se može prijaviti više puta (nekoliko meseci) tokom kojih ispunjava navedene uslove. U slučaju da osvoji nagradu, ona se više ne može prijaviti za nagradni program u narednih 12 meseci, ili se njena ponovna prijava više neće uzimati u obzir.


Paket za dete

U nagradnom konkursu mogu učestvovati majke (ili njihovi partneri). 

Navedeni korisnici moraju podneti prijavu putem elektronske forme u skladu sa uputstvima objavljenim na www.ringeraja.rs i saglasiti se sa Opštim uslovima i pravilima programa Poklon paketi.  

Registracija na portalu NIJE uslov za učešće. 

Roditelj se može prijaviti više puta (nekoliko meseci) tokom kojih ispunjava navedene uslove. U slučaju da osvoji nagradu, u narednih 12 meseci ne može ponovo osvojiti nagradu, odnosno ponovna registracija se neće uzimati u obzir.


U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora i sponzora, kao i članovi njihovih užih porodica. Ukoliko neka od osoba kojima nije dozvoljeno da učestvuju u konkursu bude izvučena kao dobitnik, izvlačenje se automatski ponavlja. Ukoliko je dobitnik nagrade maloletan, roditelj ili staratelj mora potpisati izjavu da se slaže da maloletno lice primi nagradu. 


U slučaju da budete izvučeni kao dobitnik, pre slanja poklona, tražićemo od vas da dostavite dokaz o roditeljstvu ili trudnoći (kako bi se sprečile zloupotrebe). Ukoliko ne dostavite dokaz u roku od 14 dana od prijema obaveštenja o nagradi, zaključujemo da ne ispunjavate uslov i time gubite pravo na nagradu, odnosno poklon paket.


4. Izjava o privatnosti

Svi učesnici u konkursu potvrđuju da u potpunosti prihvataju uslove konkursa i da su informacije i podaci koje šalju tačne i istinite.

Svaki učesnik nagradnog konkursa saglasan je da organizator lične podatke dobijene od učesnika tokom konkursa obrađuje u svojim zbirkama i koristi ih za potrebe statističke obrade, kao i za slanje informativno-propagandnog materijala (putem e-pošte). Svaki učesnik konkursa takođe pristaje i prihvata da se prijavi za besplatni kalendar trudnoće i kalendar razvoja deteta, urednički newsletter i povremene komercijalne poruke od proverenih partnera Ringeraja.rs.  

Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. 

Učesnici koji budu izvučeni kao dobitnici, dozvoljavaju organizatoru objavljivanje ličnih podataka (ime i prezime), u medijima i na internetu, u obaveštenjima o rezultatima i u svrhu promocije takmičenja.

Učesnik, njegov staratelj ili zakonski zastupnik može u svakom trenutku povući svoju saglasnost za upotrebu ličnih informacija prikupljenih tokom takmičenja.


5. Tok nagradnog konkursa

Prijave za tekući mesec se prikupljaju putem elektronske forme, od prvog do poslednjeg dana u tekućem mesecu. Prijava će biti prihvaćena kao ispravna kada za svaki paket za koji se prijavljujete, unesete podatke koje zahteva elektronski obrazac. Organizator izvlačenje sprovodi uz pomoć kompjuterskog programa. Izvlačenje se održava najkasnije do 5. u mesecu, za prethodni mesec. O izvlačenju se vodi zapisnik koji sadrži podatke o datumu i vremenu izvlačenja.


6. Rezultati izvlačenja i preuzimanje nagrada  

Rezultati izvlačenja biće objavljeni najkasnije do 7. u mesecu, za prethodni mesec, na sajtu www.ringeraja.rs. Dobitnici će takođe biti obavešteni o preuzimanju nagrade putem elektronske poruke, u kojoj ćemo od dobitnika tražiti da nam dostavi dokaz o roditeljstvu i trudnoći, i zamoliti za lične podatke koji su nam potrebni za slanje nagrade. Ukoliko dobitnici nagrada najkasnije u roku od 14 dana od prijema obaveštenja, ne pošalju tražene informacije i podatke, navedene u obaveštenju putem elektronske pošte, organizator će smatrati da dobitnik ne želi da prihvati nagradu i organizator je oslobođen svih obaveza prema dobitniku nagrade. Danu media d.o.o. zadržava pravo da ne dodeli nagradu dobitniku ukoliko utvrdi da je dobitnik učestvovao u nagradnom konkursu kršeći Opšte uslove i pravila učešća u programu Poklon paketi, ili da nije ispunjavao uslove za učešće objavljene u ovom dokumentu. U ovom slučaju, organizator će dodeliti nagradu sledećem dobitniku putem izvlačenja.


Ringarajini poklon paketi se dobitnicima šalju u vidu paketa putem kurirske službe, najkasnije poslednjeg dana u mesecu u kome su objavljeni rezultati izvlačenja. Paketi se šalju na adresu dobitnika u Srbiji (ukoliko je adresa na Kosovu i Metohiji, dobitnik će u dogovoru sa organizatorom dostaviti i alternativnu adresu). Dobitnik NE SNOSI troškove slanja paketa. Ukoliko dobitnik ne preuzme paket, gubi pravo na nagradu. Organizator zadržava pravo da odloži slanje poklon paketa zbog više sile. Nijedna nagrada ne može se zameniti za bilo koju drugu nagradu ili novac, niti se može preneti na treće lice.


7. Pravila nagradnog konkursa

Opšti uslovi i pravila učešća u programu Poklon paketi dostupni su na web portalu www.ringeraja.rs. Organizator može promeniti pravila takmičenja, o kojima će učesnici biti obavešteni na web portalu www.ringeraja.rs. Učesnici u takmičenju su upoznati sa pravilima i uslovima i obavezuju se da će ih poštovati.


Danu media d.o.o.

Beograd, 1. 10. 2022.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Paket za trudnice: Januar 2018.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih
2
Paket za trudnice: Decembar 2017.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih!
2
Paket za trudnice: Novembar 2017.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih!
2
Paket za trudnice: Oktobar 2017.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih!
2





Opšti uslovi i pravila učešća u programu P...
Opšti uslovi učešća u programu Poklon paketi za trudnice, decu i mame.
Ringerajin nagradni program: Poklon paketi
Trudna si? Možda si neposredno pred porođaj? Da li već držiš mali veknu ili malog šaljivdžiju u rukama? Imaš li razdraga...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here