|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Otvoren prvi snežni tobogan u Srbiji

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 18.12.2018
Čarolija najuzbudljivijeg šopinga u Rajićeva Shopping Centru

image
/11


Beograd, 18.12.2018 – U susret predstojećim praznicima, Rajićeva Shopping Centar pripremio je do sada neviđeno šoping iskustvo. Prvi snežni tobogan za spust za pamćenje, dugačak skoro 20 metara, ali i bogat sadržaj za najmlađe, obeležiće zimu u Beogradu.

 

Najveće iznenađenje za sve sugrađane svakako je otvaranje prvog zimskog tobogana u srcu grada koji će praznike u Beogradu pretvoriti u pravu zimsku čaroliju. Spuštanje na gumi niz veliki tobogan više nije samo letnja avantura, već omiljeni vid zabave kako za starije, tako i za najmlađe posetioce centra. Tobogan će biti otvoren svakog dana u periodu od 12 do 20h, pa nema sumnje da će Rajićeva Shopping Centar i tokom najhladnijeg perioda u godini biti omiljeno mesto okupljanja i zabave ljubitelja dobrog šopinga.

 

Pored ovog jedinstvenog iskustva, ispred centra je postavljen i Božićni market, a najmlađi će imati mnoštvo sadržaja u kojima će uživati u predstojećim danima. Subotom će se družiti sa ledenom kraljicom, svakog drugog radnog dana i vikendom sa Deda Mrazom, a za one koji žele nešto i da nauče, pripremljena je dečija naučna radionica, 22. decembra sa početkom u 12h.

 

Više informacija o celokupnom prazničnom programu možete pronaći na sajtu Rajićeva Shopping Centra kao i na našim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pratite nas i ne propustite jedinstvenu priliku da doživite čaroliju najuzbudljivijeg šopinga u srcu grada! 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
36
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
15
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
14
Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
9





PUNOLETSTVO ŠKOLE RODITELJSTVA NADE LAZIĆ
Za osamnaest godina 15.000 polaznica škole dobilo je najvažnije lekcije iz roditeljstva
Ko se boji vuka još 2
video
Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara - PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA



Click Here