|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

P&G brend Pampers donira najmanje pelene za prevremeno rođene bebe

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 24.11.2023
Pampers nastoji da prevremeno rođenim bebama omogući pristup svojim Pampers Preemies Protection pelenama kako bi ih podržao tokom preko potrebnog sna

image
Pampers Preemies Protection pelene - najmanje i najnežnije pelene za bebe izuzetno male težine.
/11


San ima ključnu ulogu u fizičkom i emotivnom razvoju prevremeno rođenih beba, zbog čega je Pampers predstavio najmanju pelenu na svetu kako bi im pružio miran san.


Pampers nastoji da obezbedi da svaka prevremeno rođena beba ima pristup pelenama posebno kreiranim tako da podrže njihove jedinstvene razvojne potreba, doniranjem 25.000 Pampers Preemies pelena bolnicama u Srbiji.


Svaka deseta beba u svetu rođena je prevremeno, a to znači da ni njihova koža nije dovoljno razvijena. Pampers razume da roditelji i staratelji prevremeno rođenih beba moraju sa posebnom pažnjom da dodiruju nežnu bebinu kožu, i da to ponekad može biti emotivno iscrpljujuće.


Prevremeno rođene bebe provode 97% vremena spavajući. Iako je san važan za zdrav razvoj svake bebe, za prevremeno rođene bebe san je od posebne važnosti, budući da predstavlja osnovu zdravog fizičkog i emotivnog razvoja.


Međutim, neizbežni faktori na odeljenju za neonatologiju poput osvetljenja, buke, česte promene mesta, regularnih medicinskih intervencija i promene pelena mogu poremetiti raspored spavanja prevremeno rođenih beba i ometati ih u preko potrebnom snu.


Od samog rođenja, bilo da je beba rođena u terminu ili prevremeno, koža je prva linija odbrane koja pomaže u zaštiti od infekcija. Koža takođe obezbeđuje regulaciju temperature tela i sprečava gubitak vode.


Koža prevremeno rođenih beba može biti i do dva puta tanja od kože beba rođenih u terminu, čineći ih osetljivijim na svet koji ih okružuje.


Iz tog razloga, Pampers je kreirao Pampers Preemies Protection pelene - najmanje i najnežnije pelene za bebe izuzetno male težine, oko 800 grama, koje im omogućavaju da mirno spavaju. Ove posebno kreirane pelene umanjuju neudobnost i pružaju podršku tokom sna, čime pomažu u pravilnom razvoju i prevazilaženju prepreka sa kojima se bebe susreću u tom stadijumu.


Nudeći personalizovani kroj koji umanjuje nelagodnost i koji je kreiran tako da obezbedi kontinuirani san, Pampers Preemies Protection pelene osmišljene su tako da odgovaraju potrebama najmanjih beba.


Pored toga što nudi pravu veličinu za prevremeno rođene bebe male težine, Pampers Preemies Protection pelene poseduje nežne ivice preko čitave dužine, mekane rubove za savijanje i sloj koji upija vlagu kako bi bebe u inkubatoru ostale suve duži vremenski period i mogle mirno da spavaju.


“U Srbiji se svake godine prosečno rodi 4.000 beba pre termina. Ove bebe zahtevaju posebnu, intenzivnu medicinsku negu i aparaturu, kako od strane lekara, tako i od strane medicinskih sestara, tehničara i babica. Pampers Preemies pelene, namenjene upravo ovoj grupaciji, svojim specifičnim dizajnom i veličinom u mnogome doprinose kvalitetu nege i olakšanju svih procedura vezanih za prevremeno rođenu decu. Svojim višegodišnjim donacijama ovih najmanjih pelena različitim zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji, na čelu sa Institutom za neonatologiju, Pampers na još jedan način dokazuje svoju predanost u brizi za sve bebe i dodiruje naša srca, kao što dodiruje njihovu osetljivu kožu”, izjavila je Dijana Otašević, predsednica Urduženja medicinskih sestara, tehničara i babica Repulike Srbije.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Pet NAJLEPŠIH IMENA ZA DEČAKE od samo tri ...
Sve češće je praksa roditelja da deci daju zanimljiva i neobična imena koja imaju snažna značenja, a uz to se uglavnom t...
7
Dojenje nakon dva carska reza, iz iskustva...
Majka se ne meri po kriterijumu dojenja niti porođaja (vaginalni ili carski) i sličnih gluposti. I ko je uopšte izmislio...
5
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
4





Na koga će ličiti vaša beba?
Genetičari su primetili da se veliki nos ili bilo koja druga izrazito upadljiva crta fizičkog izgleda često prenosi iz g...
ZVEZDA Baby kalendara za SEPTEMBAR 2022.!
Prve jesenje dane osmehom divnim donosi nam septembarska zvezda!



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here