|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Podočnjaci, zbogom uz TOP 5 saveta

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 18.9.2019
Poznato je da natečene kesice oko očiju ili tamni krugovi mogu biti izvor nesigurnosti za mnoge. Svako od nas zaslužuje da se oseća dobro u svojoj koži, stoga poklanjamo 5 saveta koje je vrlo lako primeniti.
Ključne reči:

image
/11


#Isprobajte novi jastuk

Možda zvuči simpatično, ali isprobajte. Često su vrećice ispod očiju uzrok nakupljanja viška tečnosti. Podizanjem glave dodatnim jastukom možete pomoći da sprečite nakupljanje tečnosti  u predelu oka. To će ujedno pomoći da se zaustavi formiranje podočnjaka.

 

#Hidrirajte organizam

Isključivo vodom! Kako je 60% ukupne težine čoveka voda, sasvim je jasno zašto je ovo napitak koji je neophodan za optimalno funkcionisanje ljudskog organizma. Da li ste znali da je koža organ poslednji koji dobija vodu, a pri dehidrataciji je prvi gubi? Stoga je neophodno hidrirati kožu kako iznutra, tako i spolja adekvatnom negom. Dehidrirana koža brže stari, jer isušivanjem usled nedostatka vode nastaju dehidratacijske linije. Iz njih proizilaze bore. A kako je koža oko očiju najtanja, neophodno je dodatno je negovati.

 

nuxe 

#Koristite gel za oko očiju

NUXE Crème Prodigieuse Boost multikoektivni gel balzam za područje oko očiju je stvoren sa nemerom da povrati mladalački sjaj, osveži kožu, popuni bore, a na prvom mestu ukloni podočnjake. Sadrži ekstrakt prirodnog kofeina i deluje protiv tamnih podočnjaka i natečenosti. Sadrži i ulje lešnika koje svojom nemasnom teksturom pomaže u jačanju nežnog i krhkog područja.

 


#Hrana bogata C vitaminom

Kaži mi šta jedeš i reći ću ti ko si – rečenica koja se mnogo puta pokazala istinitom. Hrana bogata C vitaminom deluje na kolagen i njegovu proizvodnju, te je koža mladolika i glatka i nežna.  Ukoliko voliš jagode, citruse, brokoli – raduj se, jer ćeš i na taj način ublažiti podočnjake.

 

#Izbegavajte duvanski dim

Shodno prethodnim tvrdnjama, duvanski dim, bilo da ste aktivan pušač ili ste često u zadimljenim prostorijama, deluje na smanjenje vitamina C, odnosno, deluje i na uništavanje kolagena. Ten postaje siv, umoran, suv. A podočnjaci izraženi.

 

Životne navike koje praktikujemo već duži period nije lako odjednom zaboraviti. Ali postepenim menjanjem sebe, verujemo da nije teško da već danas primeniš neki od trikova?

 

 

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Noviteti u HYALU B5 LINIJI za hidrataciju ...
photo
Od brenda La Roche-Posay stižu nam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B...
SUVA, CRVENA, ISPUCALA…ŠTA VAM KOŽA PORUČUJE?
video
Sad kad ste po ceo dan kod kuće, konačno imate dovoljno vremena da se posvetite sebi, a pre svega svojoj koži. Ovo je pr...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here