|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pogledajte igru oca i sina

Blic online (www.blic.rs), 5.1.2013
Snimak koji je jedan mladi tata postavio na "Jutjub" i koji pokazuje šta se stvarno dešava kad ostane sam sa detetom, videlo je preko 10.000 posetilaca interneta.
Ključne reči:

/11


 

Emio Tomeoni (30) iz Kanzas Sitija, napravio je video snimak u “frejmovima” za svoju suprugu, Stefani Ramos (31), koji prikazuje kako izgleda popodne sa 21-mesečnom bebom Ksavijerom. 


Po sobi, koja je na početku snimka savršeno uredna, kako vreme prolazi, sve je više igračaka i sve je veći nered. Tu su lopte, kockice, igračke...

 

Tata i sin

 

Posle hranjenja, prilikom kojeg je očigledno došlo do prosipanja, obojica su bez majica. U jednom trenutku mališan je na stolu, a već u drugom su obojica se igraju u ogradici.


Naravno, kao i svaka beba, i Ksavijer voli razne instrumente, pa se tako, kao niotkud, pojavljuju bongo bubnjevi. Čuvanje bebe podrazumeva svakako i menjanje pelena, koje je takođe na snimku. Pred kraj na ubrzanom snimku vidimo kako je soba opet dovedena u red.

 

Tatata i sin

 

Emio, koji radi u filmskoj producentskoj industriji, kaže da je napravio ovaj film jer mu niko nije verovao koji haos on i njegov sin naprave kad su sami i da su svi mislili da preteruje.


“Oboje smo zadovoljni svojim poslom, ali nam je radno vreme totalno pomereno. Ona radi noću, a ja imam normalno radno vreme, tako da moramo da se prilagođavamo. Još uvek nemamo redovnu dadilju, pa ja uzimam slobodne dane i dosta vremena provodim sa našim sinom”, kaže Emio.

 

Tata i sin

 

“Kad smo nas dvojica sami, obožavam da stalno iznosim raznorazne igračke. Stalno sam ženi pričao na šta liči soba dok se mi igramo, i da je izgledalo kao da je pala bomba. Onda ona dođe s posla, i sve je na svom mestu. Kad sam napravio ovaj film, pomislio sam koliko će se njoj dopasti - uglavnom zbog toga što je kuća cakum-pakum kad se ona vrati”.


Na jutjubu su ga čak prozvali “tatom godine”, i šalju mu pohvale što jednostavno ne stavi dete ispred televizora, što bi mu bilo mnogo lakše.

 

30. decembar 2012.
Kompletan tekst pročitajte na www.blic.rs

 

VIDEO> Kod kuće sa tatom: 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
6
Ovo SVA deca najviše žele
Ta preskupa igračka sa dugmićima koji svetle nije ni blizu vrha liste onoga što vaše dete najviše želi...
5
Zvončići no.1
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
5
Svi treba da znaju šta drugarstvo znači
Pročitajte kako su učenici jedne beogradske osnovne škole odraslima objasnili šta je drugarstvo, koje je za njih jedna v...
4





Sa mamama je vožnja zabavnija
Anketa koju je sprovela američka kompanija “Budget car” pokazala je da su mame bolje za volanom od tata. Prema mišljenju...
INTERNET SENZACIJA: ZNATE LI KO JE BEBA KS...
video
Apsolutni hit u Kini je beba od devetnaest meseci pod nadimkom Ksioman. Njena mama putuje širom sveta sa njom i isprobav...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here