|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pokušao je da postidi ženu zbog dojenja u javnosti, a bukvicu mu očitala vlastita majka

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.6.2018
Dojenje u javnosti je i dalje je tema za raspravu.
Ključne reči:

image
/11


I dok brojne majke ne vide ništa sporno u tome, 40-godišnji muškarac odlučio je zbog toga posrami jednu mladu majku, no u tome ipak nije uspeo.

 

Fotografkinja Tanja Krstic Radusinovic iz Las Vegasa podelila je na svojoj Facebook stranici neugodno iskustvo koje je doživela dok je dojila svog 9-mesečnog sina na bazenima. Naime, zbog toga ju je iskritikovao 40-godišnji muškarac. I ako je čak bila prekrivena peškirom dok je dojila bebu, prišao joj je muškarac i rekao kako to ne bi trebala da radi u javnosti.

 

"Oprostite, dojite li vi to svoje dete?", upitao je. Nakon što mu je Tanja potvrdno odgovorila, ozbiljno ju je pogledao i promrmljao: "Mislim da ne bi to trebali raditi ovde!" Tanja je, kaže, pomislila kako će odmah ustati i udariti ga, ali u tom trenutku uskočila je njegova mama koja se nalazila iza njega. Imala je oko 70 godina, niska i mršava žena, ali strašno ljuta, otkrila je Tanja.

  • "Šta si to rekao toj mami, Kevine?", ljutito ga je upitala majka. Pre nego što je uspeo otvoriti usta i ponoviti ispalila je: "Nisam znala da sam te tako odgajila, Kevine! Neću razgovarati s tobom sve dok se ne izviniš! Ja sam tebe dojila sve dok nisi imao 18 meseci!” 
  • "Ali nisi mi nikada rekla da si me toliko dugo dojila", rekao je sin majci koja je opet uzvratila.
  • "Šta ima uopšte to da se govori. To je normalno, Kevine".

 

Njen post u kratkom roku prikupio je veliki broj lajkova, no tema je ta koja i dalje izaziva burne emocije.

"Previše mama je bilo postiđeno zbog dojenja", rekla je Tanja, piše Woke Sloth. "To je postalo normalno, ne mogu verovati da se odrasli muškarci i žene mogu uvrediti zbog hranjenja bebe", zaključila je.

 

Izvor: net.hr

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
10
Rituali za uspavljivanje i na godišnjem od...
Zbog visokih temperatura i ritma koji je karakterističan za leto, roditelji i deca menjaju navike, posebno one vezane za...
8
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
7
ZVEZDA Baby kalendara za JUN 2022.!
Radošću silnom sa osmehom širokim, leto nam donosi junska zvezda!
6





VIDEO: Kada ti mama koja doji bebu upropas...
Da li su mame koje doje eksponat? Za neke jesu. Da li je dojenje u javnosti zaista neukusno? Za neke jeste. I ova pesma ...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here