|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Porodični odmor na Zlatiboru? Apsolutno!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.3.2023
Danas...da nije naših planina, da li bi naša deca uopšte znala šta je sneg? Da li bi doživela spust niz zabelelo brdo, mokre rukavice, grudvanje? Ja sve to želim mojoj deci. A moji klinci žele da sve to bude na Zlatiboru, u Klubu Satelit Zlatibor!

image
Ceo kompleks je vrlo topao, prijatan, čist i ušuškan.
/11


Od kako sam mama, shvatila sam između ostalog i da je Zlatibor omiljena porodična destinacija, koje god da je godišnje doba. Lično, više ga volim zimi jer sneg odavno (nažalost), nama koji živimo u gradovima, nije sinonim za najhladnije godišnje doba. I jako nam fali.

Sećam se zimskih čarolija, kad sam bila dete...zaboravimo na glad, umor, na zadatke koji kod kuće čekaju da budu urađeni, popnemo se sto puta na brdašce i spustimo niz njega. Mokri i beskrajno veseli.

Danas...da nije naših planina, da li bi naša deca uopšte znala šta je sneg? Da li bi doživela spust niz zabelelo brdo, mokre rukavice, grudvanje? Ja sve to želim mojoj deci. A moji klinci žele da sve to bude na Zlatiboru, u KLUBU SATELIT!

Baš zato smo se spakovali pre desetak dana, i krenuli put ovog najlepšeg planinskog zamka.

Dočekuje nas prijatna i topla atmosfera, smešteni smo u prostranom apartmanu sa dve odvojene sobe, opremljenom kuhinjom i elegantnim kupatilom.

 

Apartman


Inače, sobe i apartmani su potpuno renovirani početkom zimske sezone 2022/2023, i ceo kompleks deluje vrlo toplo, prijatno i ušuškano. Sve je izuzetno čisto, a ukoliko vam nešto zatreba, uvek se možete obratiti osoblju KLUBA SATELIT koje će sa osmehom izaći u susret svim vaših zahtevima.

 

Apartman


Smestili smo se, a zatim zaputili nama omiljenim i dobro poznatim stazama, jer Zlatibor nudi toliko lepote i netaknutu prirodu, svima dostupnu laganom šetnjom van urbanog kruga, o kome se često polemiše. Uz malo truda i aktivnost koja prija celoj porodici, dopustite sebi i mališanima da otkrijete neke nepoznate kutke Zlatibora. Omogućićete tako deci da dišu punim plućima, istražuju, dodiruju, trče, skaču, jer sve navedeno predstavlja blagodet za kompletan psihofizički rast i razvoj deteta.

Čist vazduh i miris borovine opijaju, a naše putešestvije umorni i srećni završavamo šetnjom oko jezera, odakle brzo stižemo do KLUBA SATELIT, kako bi smo se ugrejali i naravno isprobali savršene ukuse domaće zlatiborske hrane.

 

Osim prirodnih lepota, čuveno gostoprimstvo i hrana uvek su neizostavan deo uspomena koje turisti nose sa Zlatibora. U restoranu KLUBA SATELIT obroci se služe od 8h do 21h na bazi švedskog stola (doručak, ručak, večera).

 

Akvarijum

 

Klinci su bili potpuno oduševljeni velikim akvarijumom punim raznobojnih ribica, a mi svi skupa neprevaziđenom, ukusnom i raznovrsnom hranom zlatiborskih domaćica, koja čini da se ni za trenutak ne pokajemo što smo odabrali da zimski odmor provedemo na ovoj planini, i to baš u KLUBU SATELIT.

 

Restoran

 

Restoran

Gibanica, proja, kiselo mleko, čvarci, razne pite... domaća supa, sarma, svadbarski kupus, roštilj, piletina u sosu...salate, krofne, razne vrste torti, ...neka mi ne zamere i svi ostali fantastični zalogaji, koje nisam nabrojala.

 

Restoran

I ako ste mislili da je to sve...

Dan nije potpun ako ga ne začinite spa centrom! Ko se najviše raduje - pogađajte! Korišćenje spa centra u KLUBU SATELIT (bazen, sauna, đakuzi) besplatno je za goste objekta i dostupno od 9-23h svakog dana.

 

Sauna

 

Idealno je spojiti svež planinski vazduh sa efektima slane vode u zatvorenom bazenu u okviru spa centra. Temperatura vode prelazi 30 stepeni, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom za telo, preporučuje se za sve uzraste. (nema više viška hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja).

 

Bazen


Jedna od atrakcija koju ne propuštamo kada se nađemo na Zlatiboru, svakako je i gondola (početna stanica je na desetak minuta laganog hoda od KLUBA SATELIT). Pejzaži koji se smenjuju dok putujemo ka Torniku...nestvarni su. Na vrhu Tornika uživamo u najlepšem pogledu koji se pruža na sve četiri strane sveta. Sa vrha Tornika vide se Durmitor, Jahorina, Tara, Ribničko jezero, vrhovi Čigota i Murtenica...

 

Gondola

Jutro je, poslednji dan našeg boravka na Zlatiboru, razgrćemo zavese, i bivamo zaslepnjeni belinom pahulja. Sneeeeeg! Klinci skaču od sreće, ipak će biti sankanja! Omiljeno zlatiborsko sankalište Obudojevica je na samo par minuta hoda od KLUBA SATELIT, što nas posebno raduje, te nakon ukusnog zlatiborskog doručka, navlačimo skafandere i krećemo u osvajanje snežnog brdašceta. Nema kraja sreći!

 

Sneg

 

Gledam ih razmišljam, da li postoji nešto što deca vole više od snega... Na Obudojevici je inače i škola skijanja, idealna za sve one male i velike koji bi da nauče osnove ovog divnog sporta.


I nemojmo zaboraviti da Zlatibor nije samo "zima". Zlatibor je mnogo više od toga. Pokušajmo da budemo zahvalni što živimo ovde, gde se menjaju sva četiri godišnja doba. Proleće je pred nama, pa je dobro imati neke činjenice na umu:

  • Razređen planinski vazduh povećava broj crvenih krvnih zrnaca
  • Bakterije i virusi nisu ljubitelji planinskog sunca i vazduha, pa ih je neuporedivo manje nego u gradu
  • Čist vazduh i planinsko sunce u kombinaciji, provereno pojačavaju apetit mališana.

 


Ne preostaje vam ništa drugo nego da dođete u KLUB SATELIT ZLATIBOR i uživate u blagodetima ovog neponovljivog zamka, stvorenog za porodični odmor, predah i avanturu! Rezervišite svoj odmor na vreme, i ne zaboravite da kao porodični objekat KLUB SATELIT omogućuje gratis smeštaj, hranu i spa-centar za svu decu mlađu od 15 godina.  

 

Ovo posebno napominjem, jer svi znamo da je za život prosečne porodice u Srbiji, bez većeg luksuza, potrebno dosta novca. A porodična putovanja treba da budu deo porodice jer, kada ste svi posvećeni jedni drugima, jačaju veze između supružnika, roditelja i dece, kao i između braće i sestara. I stvaraju se nezaboravne uspomene!

 

Suzana Dunjić


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
2
Svaki peti brak u Srbiji završi se razvodom
U Srbiji se broj zaključenih brakova u poslednjih 60 godina prepolovio, a danas se gotovo svaki peti zavši razvodom.
2
Žene ponovo žele da budu domaćice?
Tone li feministički san o ravnopravnosti muškaraca i žena u zaborav? Pa još ne, ali sudeći prema rezultatima jednog bri...
2





Kupanje tokom menstruacije - trikovi za op...
Često se dešava da menstruaciju dobijemo baš tokom odmora. Ovo su trikovi kako da ove dane provedete opuštenije.
Moja priča o čudesnom hotelu Ramonda
Ovo je hotel koji potpuno obara s' nogu, hotel u kome niste "samo" gost, već čovek - uvek dobrodošao. Hotel u kome je ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here