|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Opšti uslovi dobrotvorne akcije Gram ljubavi 2012

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.1.2013
Uslovi za učešće na konkursu, koji se odvija u okviru dobrotvornog projekta Gram ljubavi 2012.

image
/11


 

Opšte odredbe

Danu media d.o.o. Beograd (u nastavku organizator) pokrenula je oktobra 2012. dobrotvornu akciju Gram ljubavi za Tonu zdravlja. U okviru projekta koji se organizuje pod generalnim sponzorstvom kompanija Imlek i Aqua Viva, tim Ringeraje pozvao je vrtiće i porodice - korisnike portala Ringeraja.rs da se uključe u dobrotvornu akciju izrade igračaka i pomognu nam da toplotu porodičnog doma prenesemo i na decu koja su na lečenju u bolnicama. U tom cilju deca su uz pomoć svojih vaspitača i roditelja ručno izrađivala igračke kojima smo obradovali decu u bolnicama za vreme božićnih i novogodišnjih praznika.

 

Ko može da učestvuje?

U akciji učestvuju vrtići i škole širom Srbije. U akciji ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, članovi njihovih porodica kao i druge osobe koje su povezane sa realizacijom ove akcije.

 

Prijava za učešće 

Vrtići i škole su se prijavljivali za učešće na stranici http://www.ringeraja.rs/gram-ljubavi/

 

Lista prijavljenih učesnika

Spisak prijavljenih vrtića i škola može se videti na stranici http://www.ringeraja.rs/gram-ljubavi/lista-prijavljenih-vrtica

 

Aktivnosti tokom akcije 

Svi prijavljeni vrtići i škole dobili su putem DHL-a Ringerajin priručnik za izradu Igračaka-Zagrljaja (štampana verzija) u kome se mogu naći ideje za izradu lutkica. Učesnici nisu imali obavezu da lutkice izrađuju samo po uputstvima iz priručnika, već je bila dozvoljena mašta i sloboda u izradi igračaka.

Elektronske instrukcije možete videti OVDE

Svi prijavljeni vrtići i škole dobili su putem DHL-a i motivacionu edukativnu priču o Lei, u tri dela, u štampanoj verziji, dok elektronsku verziju priče o Lei možete pročitati OVDE

Sve primljene Igračke-Zagrljaji će biti podeljene mališanima na lečenju u dečijim bolnicama širom Srbije.

 

Objavljivanje fotografija

Takmičarske fotografije će biti objavljene u Galeriji 

Organizator zadržava pravo da ne objavi neprimerene fotografije.

 

Glasanje 

Svaki Ringerajin korisnik ima pravo da glasa 1x dnevno za svaku fotografiju.

Organizator zadržava pravo da ne uzme u obzir glasove koji nisu u skladu sa pravilima akcije, kako u toku samog glasanja tako i po zaključenju glasanja.

 

Nagrade 

Po završetku glasanja proglasiće se dobitnici - 10 grupa/odeljenja sa najvećim brojem glasova osvojiće po zajednički paket za celu grupu/odeljenje, koji doniraju generalni sponzori Imlek i Aqua Viva.

Takođe, tročlana komisija u sastavu: ispred kompanije Imlek AD-Nataša Piljević, Regional Brand Executive, ispred kompanije Knjaz Miloš A.D.-Aleksandar Tutulić, Brend Supervizor kategorije voda i Višnja Tomić, direktor Danu media d.o.o Sarajevo, odabraće 10 grupa/odeljenja koje će osvojiti paket koji doniraju generalni sponzori Imlek i Aqua Viva. Prilikom odabira uzeće se u obzir profesionalni kriterijumi - uložen trud, inovativni pristup, broj igračaka, hrabrost, poruke, podsticanje učešća u akciji ljudi van vrtića/škole (roditelji, bake i deke).

Nijedna nagrada ne može se zameniti za neku drugu nagradu ili novac.

Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu učesniku ukoliko ne ispunjava uslove za učešće ili ukoliko utvrdi da je postupao protivno pravilima.

 

Prikupljanje i korišćenje podataka

Svi podaci prikupljeni tokom akcije će biti iskorišćeni samo za potrebe akcije, ne u druge svrhe (podaci su zaštićeni u skladu sa propisima koji regulišu zaštitu ličnih podataka). 

 

 

Danu media d.o.o. Beograd 

 

 

6. Glasovanje za fotografije

Glasovanje za objavljene fotografije objemčkov bo potekalo od 3. decembra do 13. decembra 2012. Glasujejo lahko vsi uporabniki spletnega portala Ringaraja.net in za glasovanje se je potrebno OBVEZNO registirati na portalu Ringaraja.net.

Vsak uporabnik lahko za isto fotografijo glasuje 1x dnevno. Vsak dan 1x v času trajanja nagradne igre je možno glasovanje za vsako od fotografij.



Organizator si pridružuje pravico, da IZBRIŠE vse glasove, ki niso v skladu s pravili akcije, in sicer med samim trajanjem, kakor tudi po zaključku glasovanja, če ugotovi nepravilnosti.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Leina priča – 1. deo
Ponedeljak. Lea samo što je stigla iz vrtića, lenjo spustivši ranac na zemlju, sela je na stolicu u kuhinji i pogledala ...
2
Pravila učešća
Dragi vaspitači, pozivamo vas da oslobodite svoju maštu, motivišete male dečije ruke i pomognete nam da lepotu Božićnih ...
2
Pravilnik za roditelje za učešće u projektu
Pozivamo porodice širom Srbije da se uključe u projekat Gram ljubavi za Tonu zdravlja! Takođe, pozivamo i korisnike Rin...
2
Šta je „Gram ljubavi za Tonu zdravlja“?
Projekat „Gram ljubavi za Tonu zdravlja“ je regionalna dobrotvorna edukativna akcija koja podstiče kreativnost, empatiju...
2





Opšti uslovi dobrotvorne akcije Gram ljuba...
Uslovi za učešće na konkursu, koji se odvija u okviru dobrotvornog projekta Gram ljubavi 2012.
Pravilnik za roditelje za učešće u projektu
Pozivamo porodice širom Srbije da se uključe u projekat Gram ljubavi za Tonu zdravlja! Takođe, pozivamo i korisnike Rin...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here