|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Super špijun Lens Sterling (Vil Smit)i naučnikVolter Beket (Tom Holand)su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije.Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

/11


Šta sve može špijun koji neočekivano biva prerušen u goluba?! Da stigne vrlo lako do bilo kog grada i da na njega niko ne obraća pažnju dok sve vidi s visine! Sinhronizacija komičnog animiranog filma „Prerušeni špijuni“ završena je pod rediteljskom palicom Petra Strugara, a od četvrtka 26. decembra naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji za čije termine se karte mogu pronaći na blagajnama svih većih bioskopa.

U subotu 28. decembra održaće se specijalna projekcija filma kada će se učesnici sinhronizacije - glumci Petar Strugar, Marko Marković, Dragana Mićalović, Vasa Prvulović, mladi pevač Ljuba Stanković, Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo i drugi pokloniti pred publikom u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Kombank Dvorana.

 

Film "Prerušeni špijuni" čini zanimljiv tandem - mladi štreber, naučnik Volter Beket ( Vasilije Prvulović) i svetski poznati špijun Lans Sterling ( Marko Marković). Volter je genijalac koji stvara sjajne gedžete koje Lans koristi u njegovim epskim misijama, ali šta se desi  kada iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog, na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan dvojac ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

 

U originalu glas glavnom liku Lansu pozajmljuje voljeni komičar Vil Smit, dok je u domaćoj verziji uloga pripala Marku Markoviću, glumcu dečijih pozorišta vičnom u prilbližavanju animiranih likova publici:

"Vil Smit je odlično oživeo agenta, on je već imao iskustva igrajući uloge takvih likova, ima mnogo komedija iza sebe, ali verujem da smo mi (ekipa: reditelj Petar Strugar, snimatelj Mile Novković i ja), taj njegov mangupski stil i šmek uspešno ’’posrbili’’ i da će klinci, a i oni mladi u srcu uživati u ’’našoj verziji’’."  

 

Mladom pevaču Ljubi Stankoviću nije nepoznato prisustvo u "gluvoj sobi", ali snimanje sinhronizacije je prvo takvo iskustvo s kojim se susreo:

"Moj lik je, koliko se sećam, o dečaku koji je napravio spravice kako bi uništio neprijatelje," rekao je Ljuba dodajući "Kada nešto zaista volite i kada uživate u tome što radite, verujte mi da mi ništa nije teško."


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
19
Da li znate šta deca zaista žele?
Ono što deci treba više od ičega na svetu je naša ljubav, pažnja i vreme. Bez obzira na brojne igračke i lepo uređenu so...
9
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
8
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
6





Ko se boji vuka još 2
video
Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara - PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA
NOVI ANIMIRANI FILM "ŽELJA" STIŽE ...
photo
Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija, animacija ŽELJA donosi na veliko platno originalnu priču i likove,...



Click Here