|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ProbioKid immuno Nagradni konkurs

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.3.2016
Podeli savet, podigni svest, ojačajmo imunitet i zdravlje naše dece

image
/11


Kada govorimo o snazi jednog naroda, ne smemo nikako da zaboravimo ključni element, a to je zdravlje naših najmlađih. Od snage njihovog imuniteta zavisi imunitet budućih pokolenja i imunitet cele Srbije, imunitet koji je neophodan za pravilan rast i razvoj, za prevenciju virusnih i bakterijskih infekcija, za sprečavanje alergijskih reakcija i za unapređenje zdravlja celog organizma. Voleli bismo da vas danas motivišemo da razmišljate o imunitetu na malo drugačiji način, kao i o svom zdravlju, zdravlju sve naše dece i naših gledalaca, slušalaca i čitalaca.

Sveže voće i povrće su još uvek potreban, ali na žalost ne i dovoljan uslov za dobro zdravlje. Svedoci smo smanjene nutritivne i vitaminsko-mineralne vrednosti ovih namirnica, preko potrebnih deci. Našim najmlađima je potrebno nešto dodatno, nešto više, a brojne studije kod nas i u svetu govore u prilog upotrebi dobrih, probiotskih bakterija. Sve one su pažljivo selektovane, proverene i upakovane u preparat PROBIOKID IMMUNO. Kao dodatak ishrani, on pomaže u podizanju odbrambenih sposobnosti organizama dece, praktično od rođenja. Uz sveže voće i povrće i jednu kesicu PROBIOKID IMMUNO dnevno, možemo biti sigurni da će zdravlje dece i njihov imunitet biti ojačan!


Zašto je PROBIOKID IMMUNO važan?

Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore, doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma, smanjenju incidence respiratornih infekcija, smanjenoj upotrebi antibiotika i prevenciji alergija kod dece. Kako je dokazano da se crevna flora beba na prirodnoj i veštačkoj ishrani razlikuje, mame koje koriste veštačku ishranu (adaptirane mlečne formule) imaju i dodatan razlog da svojoj bebi uvedu PROBIOKID IMMUNO kao dodatak ishrani. Takođe, on se preporučuje deci koja se pripremaju za polazak u kolektiv (jaslice, vrtići, škole) ili se već nalaze u njemu, jer su upravo u kolektivima različite vrste infekcija i najučestalije.

 


Prevencija je u našoj zdravstvenoj kulturi često zaboravljena. Zbog toga je kompanija Ivančić i sinovi odlučila da pokrene veliku akciju koja ima za cilj prevenciju i rad na jačanju organizma onih koje najviše volimo, a to su naša deca. Akcija će trajati tokom cele godine kroz niz različitih događaja i stvaranje Škole imuniteta za sve brižne mame, a za početak bismo voleli da uz vašu pomoć oglasimo Nagradni konkurs koji za cilj ima podizanje svesti o značaju prevencije i rada na imunitetu dece, što mora biti najvažniji svakodnevni zadatak svih roditelja.

 

Naša ideja je da stvorimo što veću virtuelnu, on-line, otvorenu bazu prikupljenih saveta o jačanju imuniteta kod dece. Pozivamo sve mame (naravno, i tate) da na facebook stranici PROBIOKID IMMUNO (www.facebook.com/ProbioKidimmuno) okače kratak video od 2-3 minuta (može biti snimljen telefonom ili tabletom) sa konkretnim savetom: Šta je to što oni čine da ojačaju imunitet svoje dece?

Naravno, uz savete mama, na stranici ćete naći i savete različitih stručnih lica, javnih ličnosti, sportista i predstavnika zdravih životnih navika.

 

Najposećeniji video prilog, sa najviše lajkova, dobiće i lepu nagradu - vikend odmor za celu porodicu na Zlatiboru. Konkurs je otvoren do 15. aprila.

Samo zajedno možemo podići svest ljudi (a posebno mama koje tradicionalno vode najveću brigu o zdravlju svoje porodice) o tome da kod dece ne treba lečiti posledice različitim, često jednokratnim i lošim rešenjima, već aktivno i stalno raditi na jačanju njihovog organizma i stvaranju otpornih i snažnih mališana!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Nadutost – prolazna pojava ili ozbiljan pr...
Da li ste ikada osetili neprijatnu nadutost ili imali problema sa viškom gasova u stomaku?
24
Kolagen: Mamino tajno oružje!
Kolagen je najzastupljeniji protein koji se nalazi u našim kostima, mišićima, tetivama, ligamentima, koži i hrskavici. M...
6
Soja
Soja se u ishrani čoveka koristi već približno 5000 godina. Ona je jednogodišnja biljka sa mahunama u kojima se nalazi 2...
4
Žalfija
Žalfija ili kadulja je višegodišnja lekovita biljka koja raste u visinu od 30 do 60 cm.Raste kao divlja biljka, najcesce...
4





Nadutost – prolazna pojava ili ozbiljan pr...
Da li ste ikada osetili neprijatnu nadutost ili imali problema sa viškom gasova u stomaku?
NOVI NAČIN TESTIRANJA NEDOSTATKA GVOŽĐA U ...
Novi vid testiranja brzo i jednostavno utvrđivaće nedostatak gvožđa i bez korišćenja laboratorijskih aparata



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here