|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sajam knjiga je! Ponovo! Propolis Books bio je vredan i predstavlja vam novitete.

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.10.2023
Hvala što ćete i ove godine biti sa nama. Vidimo se u Hali 1.

image
/11


 

Do susreta uživo na štandu vašoj pažnji preporučićemo sledeće knjige: 


Tinejdžerima preporučujemo ciklus o zombi-apokalipsi koja se desila na Zemlji, o kojem postoji vrlo gledana serija na Netfliksu, Poslednji klinci na svetu. Grupa tinejdžera misli da su jedini preživeli, žive u kućici na drvetu.

 

Zlo koristi portale da dođe na Zemlju, ali ga oni uspešno zaustavljaju. Neka od čudovišta postaju im prijatelji.

 

Dosad objavljena ova tri nastavka, za sajam stiže četvrti, Poslednji klinci na svetu i sav taj kosmos: 

Poslednji klinci na svetu i sav taj kosmos

 

Mrki medo, mrki medo, šta to vidiš ti?

 

Kućica na drvetu na 78 spratovaIzuzetno čitan, popularan i nagrađivan serijal o Kućici na drvetu na 13, 26, 39, 52 i 65 spratova Endija Grifitsa i Terija Dentona dobio je novih 13 spratova, u kome se snima film i pojavljuju se krave (ispostaviće se da su i špijuni i lopovi), kao i Dil koja je na međugalaktičkoj spasilačkoj misiji. Endi rešava da se povuče i da presedi na džinovskom neizleženom jajetu dok se ono ne izlegne i pravi se da mu je svejedno što njegov lik tumači Mel Gibon. Majmun. Ne Mel Gibson. Imajući puno vremena, otkriva špijunsku zaveru krađe ideja za film. Problem je što mu niko ne veruje…

Spajdermen okuplja ljubimce


Kradljivica koja je pevala olujeSofi Anderson, autorka nagrađivanog triptiha Kuća na pilećim nogama, Devojčica Medvedica i Zamak prepletene magije donela nam je novu magičnu priču, Kradljivica koja je pevala oluje. Alkonosti – ljudi-ptice – i ljudi žive na plutajućem ostrvu u obliku srca u slozi, sve dok jednog dana u oluji obe kraljice nisu nestale. Alkonosti imaju čaropev, koji čini da cveće procveta, vatra plamti svetlije ili munja udari o zemlju. Taj čaropev im je zabranjen. Konopljarka veruje da pesmom može ponovo da ujedini stanovnike ostrva.


Najgora nedelja - Ponedeljak

 

Dejvid Valijams, dečji hit autor, uz kojeg rastu generacije tinejdžera s više od 20 objavljenih romana, donosi nam dve nove slikovnice za decu, koje pričaju o emocijama i nestašlucima: 

Dejvid Valijams

 

Svemirski bend

Baka gangster ponovo napada!

 

 

 

 

a za tinejdžere nastavak svetskog hita Baka gangster – Baka gangster ponovo napada, u kojem neko krade svetski poznate artefakte, svi znaci upućuju na Crnu Mačku, a jedino Ben zna da to ne može biti ona i kreće u avanturu potrage za kradljivcem-imitatorom:

 

Najgori kućni ljubimci na svetu

 

Hana Gold napisala je predivne priče o prijateljstvu, očuvanju prirode, nekim vrstama koje nestaju. Ekološki angažovane dirljive priče o deci i njihovim ljubavima ka životinjama, ljudima, porodici i planeti: 

Hana Gold

 

Blue Peter Books Awards 2022

Nominacija za British Book Awards – Dečju knjigu godine
Waterstones dečja knjiga godine 2022
Ilustrator Levi Pinfold dobitnik je medalje Kejt Grinvej i ilustrator naslovnice jubilarnog izdanja Harija Potera

„Ovo je važan prvi roman, važan za nas, za polarne medvede, za planetu. Vrlo je dirljiv, predivno ispričan i nezaboravan.”  Majkl Morpurgo

Avanture Jutarnjeg kluba

Vodič za super tatuBenžamen Perje

Šta je super budući tata? To najpre znači postati super lik. Pre svega, ti koji držiš ovu knjigu u rukama, ti si dobar lik. Sjajno je što si zainteresovan da prelistaš ovaj vodič. Iako znamo da imaš toliko obaveza: da gledaš fudbal, odgovoriš sa zakašnjenjem na 153 mejla, kupiš sebi komad odeće, odeš s drugarima na pivo… To ćeš sve kasnije. Pročitaj ovu knjigu, mnogo je važnije ako je tvoja supruga trudna. Za sada ti to ne znaš, ali stranice koje slede mogu ti spasti život.

Gliša i Miša 

Gliša i Miša, Marija Stanimirović

Sjajno ilustrovana slikovnica o neobičnom prijateljstvu uprkos razlikama. Priča o mišu Miši i mačku Gliši domaće autorke Marije Stanimirović podseća nas na to da se nekada najveća podrška, iskreni savet i najčvršće prijateljstvo mogu pronaći tamo gde ih ne očekujemo.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mojoj sestri, HVALA ti što si NAJBOLJA TET...
Ti si sjajna sestra, ali moje srce je najispunjenije kada te gledam u ulozi tetke. Uvek si tu za moju decu, i ja to ne s...
5
Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
4
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3
Učestvuj u SEBAMED konkursu i osvoji sjajn...
Pročitaj koja su pravila učestvovanja u Sebamed nagradnoj anketi jer čekaju te sjajne Sebamed nagrade!
3





Drage devojčice, devojke, žene, sve ste iste!
Drage moje devojčice, devojke, žene
Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here