|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prvi Festival cveća u Galeriji od 7. do 9. marta

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 7.3.2024
U susret proleću i Međunarodnom danu žena, na prvom spratu Galerije će tokom ova tri dana od 10 do 22 časa biti izloženi razni osmomartovski aranžmani, bagdadske ruže, aloje i druge vrste cveća.

image
Festival cveća, unikatni praznik ljubavi prema buđenju prirode i nežnijem polu, manifestacija je koju ne smete propustiti. Ulaz je besplatan.
/11


Omiljeno godišnje doba ovog marta najpre stiže u Galeriju! U susret proleću i Međunarodnom danu žena, u najvećem šoping centru u Srbiji i regionu od 7. do 9. marta biće održan prvi i jedinstveni Festival cveća.

 

Interesantni osmomartovski aranžmani, baštice sa sukulentima (koji prekrivaju trećinu krova Galerije), kaktusi, krasule (drvo novca), bagdadske ruže, aloje, lukovice najrazličitijih vrsta, rezano cveće i dekupaž ukrasne kutije predstavljaju samo deo bogatog, šarenog asortimana koji će krasiti prostrani trg na prvom spratu Galerije.

 

Bilo da ste zaljubljenici u hortikulturu ili tragate za idealnim poklonom za voljenu žensku osobu za 8. mart, Festival cveća, unikatni praznik ljubavi prema buđenju prirode i nežnijem polu, manifestacija je koju ne smete propustiti.

 

Posetiocima je na raspolaganju parking u podzemnoj garaži, kao i u poluotvorenoj, spoljnoj garaži ka mostu Gazela, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
5
Mojoj sestri, HVALA ti što si NAJBOLJA TET...
Ti si sjajna sestra, ali moje srce je najispunjenije kada te gledam u ulozi tetke. Uvek si tu za moju decu, i ja to ne s...
5
Učestvuj u SEBAMED konkursu i osvoji sjajn...
Pročitaj koja su pravila učestvovanja u Sebamed nagradnoj anketi jer čekaju te sjajne Sebamed nagrade!
3
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
3





Drage devojčice, devojke, žene, sve ste iste!
Drage moje devojčice, devojke, žene
Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here