|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringeraja preporučuje TOP 10 knjiga Propolis Booksa!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 22.10.2022
Nakon dvogodišnje pauze, ponovo počinje Međunarodni beogradski sajam knjiga, nakon što je dva puta odlagan zbog epidemije korona virusa. Biće održan od 23. do 30. oktobra pod sloganom „Povratak napisanih“, a Ringeraja vas poziva da nikako ne propustite štand Propolis Booksa, jer vas tamo čekaju neke mnogo dobre knjige, za decu i roditelje. 

image
Napravili smo top listu od 10 naslova Propolis Booksa.
/11


Uželeli smo se sajma. I zato se nadamo da ćemo se u nedelji sajma viđati svakodnevno, da ćemo se sresti posle puno vremena i uživati u knjigama. 


Posebno dečjim. I onim namenjenim roditeljstvu. O Montesoriju pričamo, da.

E, po takve, za decu i roditelje ćemo poći na štand Propolis Booksa. Od prošlog sajma, koji beše ohoho kad, oni su izdali mnogo novih divnih knjiga za decu, koje vam i inače preporučujemo na portalu, jer ih volimo.

Hajde da pokušamo da napravimo top listu od deset naslova, sve smo ih čitali i presmejali se, kros maj hart.
 

Poslednji klinci na svetu1. Poslednji klinci na svetu jer zombi-apokalipsa je uvek atraktivna, naročito kad je ima i na NETFLIXU i kad načujete da izlazi i drugi deo. I to za sajam. 



Čudesna medicina
2. Čudesna medicina jer smo uživali čitajući Veselu anatomiju, jeste priručnik–nije priručnik, jer učiš, a smeješ se do suza. Odličan, pet.


Super lako3. Super lako zato što volimo tiktokera koji samo slegne ramenima i svima sve jasno. A ovo je strip o njemu, o tome kako je došao tu gde je.

Megamonstrum

 
  
4. Megamonstrum, zato što je Dejvid Valijams megacar dečje književnosti i klinci mu veruju. 

Kućica na drvetu od 65 spratova
5.Kućica na drvetu od 65 spratova, zato što smo pročitali sve prethodne, pukli od smeha i jedva smo čekali da vidimo šta će Teri i Endi sad da smisle i koji će im razlozi biti da iskuliraju glavnog urednika pa ne napišu knjigu na vreme.
 
Dan kad sam upala u bajku

6. Dan kad sam upala u bajku, jer volimo bajke i jer je portal za ulazak u taj drugi svet tako savremen.
 

Usamljeno drvo7. Usamljeno drvo zato što je letnji roman, pun Grčke i mora, dečjeg odrastanja i jedne gorštakinje koja sluša Travijatu. 

Gorila gerila
 
 
 
8. Gorila gerila zato što je, rekli smo, Dejvid Valijams megacar. I ovo je njegov roman. I gorila i klempavi dečak i bežanje iz zoo-vrta i cepelin i životinje rođene s nekim nedostatkom koje čuva jedan sjajan čikica... eto zato Gorila gerila.
 

Bljakavac9. Bljakavac, zato što je Dejvid Valijams svetski megacar, da li smo vam to već rekli? Ovo je kao neki triptih o čudovištima, Bljakavac, Megamonstrum i Tandrčak super idu kao trio.


Zamak prepletene magije
 

10. Zamak prepletene magije, zato što o-bo-ža-va-mo Kuću na pilećim nogama i Devojčicu medvedicu i jedva smo čekali završni deo. Ali, realno, nisu ni u kakvoj vezi te knjige, sem što je autorka sjajna. 

Koju god da pročitate, kajati se nećete. A zašto ne i svih deset?


 

Na šarenom štandu Propolis Booksa čekaju vas knjige po cenama sniženim od 25% do 75%.

Svratite da se družite i zajedno čitate! 

Štand je na starom mestu, u prstenu Hale 1, od 23. do 30. oktobra! 



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uniforme u školama DA ili NE
Šta kažu Ringerajine mame na aktuelnu vest - uvođenje školskih uniformi u zasada samo pojedine obrazovne ustanove?
8
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
5
Tate, naučite svoje ćerke!
Veza između tate i ćerke je veoma posebna i zato je baš on prava osoba koja bi trebalo da je podrži, usmeri i nauči sled...
4
Šta nedostaje gradskom detetu za pravilan ...
Kao jedan od najvećih problema kada je reč o razvoju dece danas doktor Ranko Rajović navodi nedostatak kretanja. Kako bi...
4





Mamina mama je više vezana za unuke od tat...
Mamina mama obično ima jaču vezu sa svojim unucima, naučnici veruju zato što je ona rodila ćerku koja je rodila to unuče...
TI SI MI sigurno zadnje dete koje ću imati
TI SI MI sigurno zadnje dete koje ću imati. Zadnje dete koje ću ljuljati i uspavljivati. Ti ćeš biti poslednji koji će č...



Anketa

TRECE DTE
bukimuki

PLANIRATE LI TRECE DETE ?

DA (28%)

NE (72%)


Ukupan broj glasova: 69

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here