|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringerajin Deda Mraz 2015. – Novi Sad!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.12.2014
Došao je i taj dan kada su se Ringerajci skupili i u srcu Novog Sada zajedno dozvali Deda Mraza!!!

image
/961


Divno prepodne tog 14.12.2014. sunčan dan...

Veliki Ringerajci pristižu sa mališanima u sjajan prostor divnih domaćina Kreativnog kluba, donoseći sa sobom osmehe i očekivanja.

Ipak je doček Deda Mraza postao tradicija na Ringeraji!


Već na ulazu mališane dočekuju Željko Veseljko i Tadža Narandža ... i vesela praznična atmosfera počinje!!!

Uz igru najmlađih u igraonici, đuskanje i smeh malo starijih mališana, opuštanje i ćaskanje najstarijih Ringerajaca vreme prolazi brzo, brzo, brzo... I taman što su se mališani poslužili divnim pecivima i kolačima naših vrednih RR mama, čuje se pesma dece koja doziva Deda Mraza, a zatim i zvona... i Deda Mraz stiže!!!

Polako bez guranja, dečica pričaju kako su bila dobra, i lagano preuzimaju paketiće!

Vreme odmiče jako brzo kada je dobro društvo u pitanju, vreme je za odlazak kući do sledeće godine!!!

 

Veliko hvala  hvala Lavirint prodavnicama igračaka za pomoć pri sastavljanu paketića, a posebno sponzorima koji su deo paketića za male Ringerajce dopunili – Nestle za dopunu bebi paketića , Planet Media za divne slikovnice, MCF za sjajne filmove i Laguni koja je par najstarijih malih Ringerajaca posebno iznenadila.

 

A kako smo se proveli, pogledajte u galeriji!!!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja Chicco porodična avantura
U periodu od 25.4.2016. do 29.4.2016. Chicco i Ringeraja.rs za sve Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, s...
6
Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2





Ringerajin Deda Mraz 2017. u Beogradu
photo
Koliko je Ringerajin Deda Mraz postao tradicionalno druženje u fenomenalnoj igraonici Kamičak, pokazuje broj okupljenih...
Pravilnik o privatnosti
Poslednja promena 27.8.2020.



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here