|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Samohrani roditelji – Kako do posla?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.7.2016
Predavanje Samohrani roditelji – Kako do posla? ima za cilj da pomogne samohranim roditeljima da nuače kako da pripreme CV, ostave dobar prvi utisak i pokažu potencijalnom poslodavcu stečeno znanje, veštine i motivaciju za posao.

image
/11


Danas su nam posredstvom interneta i drugih platformi dostupna mnogobrojna pravila vezana za pisanje biografije i saveti za pripremu razgovora za posao. Stoga je naročito bitno prepoznati koja od tih pravila i saveta stvarno pomažu, kao i kako pripremu najprimerenije prilagoditi tipu kompanije ili organizacije u kojoj želite da radite. Svaki segment nastupa pred potencijalnim poslodavcem zaslužuje posebnu pažnju i ključno je umeti iskoristiti dobijenu šansu. Uz temeljnu pripremu, možete biti u situaciji da ubedite poslodavca da ste pravi izbor za njega, uprkos objektivnim nedostacima kao što je na primer manjak iskustva. Nasuprot tome, nedovoljno razumevanje procesa zapošljavanja i neuspeh da se predstavite može dovesti do toga da propustite posao iz snova.

 

Predavanje će biti održano u okviru I&F McCann Ćoška u saradnji sa Američkim kutkom Beograd i uz podršku Udruženja “Roditelj” u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda u sredu, 27.jula 2016. godine od 18 do 20 časova.

 

Predavanja u okviru I&F McCann Ćoška su besplatna i broj mesta je ograničen.

 

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Agamografi za 8. mart
Osmi mart je na pragu i kao što znamo ti voliš agamografe koji mogu da se naprave baš za ovaj dan. Odšampaj šablon za 8....
6
Dečica prave poklone za 8. mart!
Pustite decu da se igraju i izraze svoju kreativnost!
4
Vijača
Lepo vreme je idealno za preskakanje konopca. Ne samo što je zabavna ova aktivnost je i vrlo zdrava.
3
"Zamke" u vaspitanju
Dečacima se govori da ne plaču, pa tugu često ispoljavaju na drugi način, kroz bes, devojčicama se od malena nameće fizi...
3





Zašto nema naknade za petoro i više dece
Ako ste se pitali zašto je finansijska podrška ograničena na četvoro dece, evo šta kaže ministarka Đukić Dejanović.
NIJE LAKO BITI VASPITAČICA
Posao vaspitačica je vrlo odgovoran, ali i posao koji je neverovatno zabavan, pogotovo kada se povede razgovor između va...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here