|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Svetska nedelja homeopatije 2024. godine

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 5.4.2024
Tradicionalno, i ove godine se u periodu od 10.04. do 16.04. obeležava nedelja homeopatije.

image
U čast doktora Hanemana, dan njegovog rođenja, 10. april, uspostavljen je za Svetski dan homeopatije kada se sprovodi niz manifestacija širom sveta.
/11


Dr Samuel Haneman, nemački lekar, zvanično je uspostavio homeopatiju kao medicinski sistem lečenja pre više od dva veka. U čast doktora Hanemana, dan njegovog rođenja, 10. april, uspostavljen je za Svetski dan homeopatije kada se sprovodi niz manifestacija širom sveta. Njemu u čast ovo će biti dan kada ćemo se setiti homeopatije i njenog ogromnog potencijala u očuvanju i unapredjenju zdravlja.

Tradicionalno, u skladu sa ovim datumom se i ove godine, u periodu od 10.04. do 16.04. obeležava Svetska nedelja homeopatije.


Donosimo vam šestodnevni podsetnik gde ćete moći da vidite mogućnosti i prednosti koje pružaju homeopatski lekovi.

Dan prvi -  Setite se da homeopatija ima izuzetne lekove koji će pomoći kod infekcija. Pošto se princip homeopatskog dejstva bazira na činjenici da se podižu sopstveni mehanizmi odbrane onda je potpuno jasno da će nam jedan takav preparat koji ne zavisi od mikroorganizma koji je narušio naše zdravlje već od naših sposobnosti da ga savladamo, biti od velike pomoći kod različitih infekcija. Zato neka prvi dan posle sećanja na dr Hanemana bude dan kada ćemo se podsetiti da homeopatija ima efikasne lekove za borbu sa infekcijama.

Dan drugi - Setite se da homeopatija ima odličan lek koji će vam pomoći da rešite probleme sa na primer sinusima. Akutni ili hronični problemi sa sinusima su rešivi ako odgovorno i dovoljno dugo koristite homeopatski lek za sinuse. Setite se ako vam smeta ono dosadno slivanje sekreta niz grlo da postoji rešenje u njegovom zaustavljanju i da ga ima homeopatija.

Dan treći - Setite se da postoje tegobe koje nisu bolest već su samo jedan  nelagodni proces koji se javlja u našim životima. Takav je recimo problem bolnog nicanja zubića. Neka ovaj dan bude podsetnik da homeopatija nudi rešenje i za ovaj problem. Da nicanje zubića bude bez bola i stresa tu je homeopatski lek koji vam to omogućava.

Dan četvrti - Setite se da se svaki naš organizam sastoji od ćelija, naših osnovnih gradivnih jedinica. Kada su nam ćelije zdrave i jake ceo organizam će da funkcioniše besprekorno. Homeopatija ima jedinstven lek koji će vaše ćelije na primer imunog sistema držati zdravim, pa tako će i organizam biti jak i zdrav. Mislite o ovome na vreme za svoju decu pre svega. Svakom detetu i odraslom je potrebno da tokom godine ojača svoje ćelije imiunog sistema, ako postoji neki problem onda je ova potreba još veća. Mislite o tome da homeopatija ima rešenje za vaš imuni sistem.

Dan peti - Neka ovaj dan bude dan kada ćemo se setiti da postoji sve više dece i odraslih koji imaju problem sa alergijama. Za sve njih rešenje ima homeopatija sa lekom koji pomaže kod svih stanja alergija. Pomozimo i deci i odraslima bez obzira koji je alergen uzročnik. Homeopatija zna kako, slobodno pitajte lekara ili farmaceuta u apoteci za savet.

Dan šesti -  Setite sa da homeopatijom možete rešiti brojna stanja poremećenog zdravlja na potpuno prirodan način. Setite se da ako neko stanje nije nabrojano postoje divni doktori homeopate koji će se potruditi da zajedno sa vama nađu rešenje. Ovog dana se setite da postoje lekari homeopate i potražite ih kada vam budu zatrebali jer je ove godine posebno obeležavanje Svetskog dana homeopatije posvećeno lekarima koji sva svoja znanja koriste da pomognu pacijentu kombinujući znanja klasične medicine sa znanjima iz homeopatije jer samo zajedničkim snagama ćemo sačuvati i povratiti celokupno zdravlje.

U zdravlju da se družite sa homeopatijom cele naredne godine. Potražite homeopatske lekove u svim bolje snabdevenim apotekama.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj ...
Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u ...
6
COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!
Idemo u teretanu da jačamo mišiće. Trčimo i planinarimo da bismo bili izdržljiviji. Vodimo računa šta jedemo, da bismo b...
4
Pripremite se za sezonu alergija
Sa prvim toplim danima kreće sezona cvetanja drveća, što kod osoba alergičnih na polen izaziva niz neprijatnih simptoma,...
3
Dr Ana Gligić o vakcinama – ako planirate ...
U Srbiji su odobrene tri: Fajzer, Sputnik V i Sinofarm. Stručnjaci su već objasnili da se nijedna od ovih vakcina ne pre...
3





Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj ...
Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u ...
Nadutost – prolazna pojava ili ozbiljan pr...
Da li ste ikada osetili neprijatnu nadutost ili imali problema sa viškom gasova u stomaku?



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here