|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Urea, melem za suvu kožu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.1.2019
Suva koža nije samo estetski već problem koji zahteva odgovarajuću kozmetičku negu. Pravilna, svakodnevna upotreba preparata koji su prilagođeni stepenu suvoće najvažnija je za poboljšanje stanja. Preparati koji sadrže ureu, poput Kräuterhof Urea body creme, često su od velike pomoći.

image
/11


Problem suve kože veoma je čest. Javlja se u svim godinama, a simptomi su prisutni stalno, naročito kod kože o kojoj se ne vodi dovoljno računa.

Suva koža se prepoznaje po specifičnom izgledu: zategnuta je do pucanja, bez sjaja i elastičnosti, peruta se, na njoj je izražen reljef a često je praćena crvenilom i svrabom. Osim toga, suva koža je veoma pogodna za razvoj ekcema i zapaljenja epiderma (površinskog sloja), što dodatno pogoršava situaciju i simptome.

 

Uzroci suve kože su različiti. Često je to urođen problem. Nepovoljni vremenski uslovi kao što su vetar, hladnoća i toplota, naročito kupanje izuzetno toplom vodom, takođe mogu uzrokovati sušenja kože. Postoje i neke bolesti koje mogu izazvati suvoću kože, kao na primer dijabetes, bolesti štitaste žlezde, nedostaci vitamina i minerala...

 

Suva koža nije samo estetski već problem koji zahteva odgovarajuću kozmetičku negu. Pravilna, svakodnevna upotreba preparata koji su prilagođeni stepenu suvoće najvažnija je za poboljšanje stanja. Preparati koji sadrže ureu često su od velike pomoći.

Jedan od njih je Urea body creme poznatog nemačkog brenda Kräuterhof.  Kako ima sposobnosti da za sebe veže velike molekule vode, urea vraća koži vlažnost što rezultira elastičnošću i gipkošću te smanjenjem svraba i nelagodnosti.  Zahvaljujući svom malom molekulu, urea ima sposobnost da duboko prodre u kožu, čak do dermisa, to jest sloja građenog od vezivnog tkiva. Na taj način hidrira sve slojeve što je veoma važno jer jedino tako može da se normalizuje metabolizam epiderma i eliminišu simptomi suve kože.

 

U sastavu Kräuterhof  Urea body creme nalaze se ulja biljaka koja su poznata po hranljivim osobinama, kao što su jojoba i slatki badem, ali i shea buter. Jojobino ulje i shea buter hrane kožu i obnavljaju zaštitni hidrolipidni sloj, dok ulje slatkog badema zadržava vlažnost u koži, sprečava isušivanje, obnavlja kožu, smanjuje iritacije i svrab.  Ova krema sadrži i alantoin i pantenol, supstance koje poboljšavaju epitelizaciju i obnavljanje kože. Kada je reč o sadržaju vitamina koji pogoduju stanju kože, bitno je znati da Kräuterhof  Urea body creme sadrži  i vitamin E, vitamin lepote, koji ima antioksidativni efekat i sprečava oštećenja na koži.

 

Kräuterhof Urea body creme dolazi u pakovanju u tubi od 200ml.

 


urea


U februaru mesecu Keprom nagrađuje 5 Ringerajinih korisnika sa po jednom Kräuterhof Urea body creme


 

Komentari i rešavanje ankete se smatraju prijavom za konkurs, a prijave primamo od 1.2. do 21.2.2019.


Komentari moraju biti isključivo autorski!

Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnim konkursima (konkursi na Ringeraja Facebook stranici i na Ringeraja forumu - konkurs/ ankete i konkurs ikone) i više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji u bilo kom nagradnom konkursu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 6 meseca. 


Članovi Ringeraje će nakon objave svih komentara, svojim glasovima izabrati pobednika na forumu! Glasanje traje od 22.2. do 28.2.2019. (zaključno sa 28.2.). Pravo glasanja imaju svi Ringerajini korisnici registrovani do i zaključno sa 31.1.2019.

 

U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje komentar koji je prvi poslat!

 

 

Pobednik će svoju nagradu dobiti na kućnu adresu (u Srbiji), poštarina je o trošku sponzora.





                               Reši anketu, napiši komentar i apliciraj za poklon >>>




                                            Glasaj za najbolji komentar >>>



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Dugotrajna hidratacija sa čistim hijaluronom
Svi smo već davno naučili da je voda osnovni sastojak našeg tela i da nam je potrebna kako bismo mogli da funkcionisemo ...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Vrućina i teška šminka ne idu dobro zajedno
Postoji način da koži istovremeno pružite neophodnu hidrataciju i ujednačite ten, i tokom toplih letnjih dana, laganom f...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here