|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Vakcinacija prosvetnih radnika počinje u sredu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 18.1.2021
Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete Branko Ružić rekao je da vakcinacija prosvetnih radnika počinje u sredu, 20. januara, i pozvao sve zainteresovane zaposlene u vaspitno-obrazovnom sistemu da se, ukoliko to nisu učinili do sada, izjasne na portalu eUprava za imunizaciju kako bi se realizovao plan vakcinacije.

image
Foto: Freepik
/11



„U sredu će početi vakcinacija i zaposlenih u prosveti, čime pokrivamo i ovaj važni sistem zaštitom od virusa Kovid 19“, rekao je Ružić i dodao da je ovo jedini način „da se ova pošast zaustavi“, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Zaposleni u prosveti, pored zdravstvenog sistema, po rečima ministra, važan su deo za funkcionisanje našeg društva i jasno je zašto su i oni prioritet. „Na taj način sačuvaćemo zdravlje zaposlenih u prosveti, kao i zdravlje dece sa kojima su oni u svakodnevnom kontaktu“, podvukao je Ružić.

On je naveo da se svi u vaspitno-obrazovnom sistemu trude da nastava bude dostupna svim učenicima, kao i da se održi njen kvalitet, ali da je cilj da se nastavni proces što pre normalizuje.

Prijava putem portala eUprava je prvi korak u realizaciji masovne vakcinacije i dobijanja termina i mesta imunizacije u skladu sa prioritetima koje je propisao Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.

Prosvetni radnici, kao i svi koji su se izjasnili za imunizaciju, putem SMS ili elektronske pošte će dobiti informaciju o terminu i mestu vakcinacije.


Izvor: rs.n1info.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Šahom se od detinjstva mogu pomerati grani...
Pravom prapostojbinom šaha smatra se Kina. Sa kineskih dvorova ta aristokratska, umna igra stigla je do arapskog sveta, ...
4
MOJ PRVI RODITELJSKI podkast sa Sarom - 11...
U jedanaestoj epizodi podkasta, Sara Oster Rokvić razgovara sa Sofijom Trivunac, doktorom kliničke psihologije, o mnogim...
4
10 razloga ZA veću razliku u godinama među...
Istina je da ne postoji prava starosna razlika među decom, sve je to stvar izbora i kolika god razlika bila svakako ćete...
4
Mame "brkaju" imena iz ljubavi
Kada vas neko ko vas dobro zna zove pogrešnim imenom, to je rezultat bliskosti među vama. Što ste bliskiji sa roditeljim...
4





Novčane kazne u vaspitanju – da ili ne?
Svaka kazna, da bi imala efekta, mora biti dobro odmerena, pravična i precizno formulisana i na vreme izrečena, jer u su...
Može li prosečna porodica da pokrije sve t...
Početkom svake školske godine roditelji presavijaju tabak, računajući koliko će ih besplatno školovanje koštati ove godi...



Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Шта вам највише одговара?

Click Here