|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Vip Casa Club - doživite sa porodicom čaroban i drugačiji Zlatibor

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.3.2021
Čist planinski vazduh, bezbroj atrakcija, sjajna hrana i porodica na okupu! Iskoristite mnoštvo pogodnosti specijalne porodične ponude koju nudi Vip Casa Club - Zlatibor.

image
Razmazite svoje najdraže, uživajte sa porodicom na okupu.
/11


 

 

U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, započinje priča Vip Casa Club-a, vođena idejom drugačijeg Zlatibora i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula.


Prethodna godina nas je podstakla da ponovo počnemo da cenimo prave vrednosti a jedna od njih je i porodica na okupu. Ukoliko poželite ponekad da razmazite svoje najdraže, budite sigurni da nema ništa loše u tome. 

 

U čarobnoj moći Zlatibora možete sa porodicom uživati i zimi, kada se čitava planina pretvara u predivnu zimsku bajku, ali i u proleće i leto kada vas mame duge šetnje, sunčani dani i čist planinski vazduh, kao i mnogobrojne atrakcije koje Zlatibor pruža. Da ne zapostavimo zlatnu jesen koja na planini opija sva čula, donoseći divne mirise, nežne zagrljaje vetra, jesenje boje...

 

Za potpuno porodično uživanje, na raspolaganju vam je kompleks Vip Casa Club - potpuno novi koncept luksuznih apartmana, raspoređenih u pet moderno opremljenih vila - Pahulja, Jela, Vina, Iskra i Harizma, sa hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa Club-a.


 

Gostima su na raspolaganju komforni apartmani sa terasom i idiličnim pogledom na zlatiborsko zelenilo.

 

 

U apartmanima Vas očekuje sve što Vam može biti potrebno za pravi odmor, svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu, a u sobi uvek možete iskoristiti i room service i poručiti hranu ili piće iz sjajnog restorana Casa de Vinos.

 

 

Vip Casa Club je mnogo više od lepo uređenog prostora. Sačinjen je od čistog užitka i oblikovan po meri posetilaca, a sve sa ciljem da u njemu pronađete mir i novu energiju.

 

 

Vip Casa Club na raspolaganju ima 103 moderno opremljena apartmana, površine od 27 do 72m2, stvorenih za Vaš idealan odmor i opuštanje.


 

  Porodična ponuda Vip Casa Cluba

 Posetite nas i iskoristite mnoštvo pogodnosti specijalne porodične ponude koju smo spremili za Vas i Vašu porodicu.

  • Tri dana /dva noćenja za porodicu (2 odraslih, 2 dece do 7 godina) u Premium apartmanu sa jednom odvojenom spavaćom sobom
  • Smeštaj na bazi polupansiona
  • Rana prijava od 12h shodno raspoloživosti i dogovoru
  • Dobrodošlica – desert iznenađenja
  • Doručak u restoranu Casa de Vinos – švedski sto
  • Piknik lunch korpa sa preporukama o lokacijama za izlet
  • po 2 termina za korišćenje spa centra (termini u trajanju od 2 sata za bazen sa dva đakuzija, dve saune, parno kupatilo) uz obaveznu rezervaciju termina
  • 20% popusta na sve tretmane i masaže u našem wellness centru
  • 20% popusta na A la carte ponudu u našem restoranu Casa de Vinos, 20% popusta na Kameleon kuhinju
  • Korišćenje teretane, vremenski neograničeno,
  • Vaučeri sa popustom za Dino Park
  • Parking mesto
  • Kasna odjava do 13h (shodno raspoloživosti i dogovoru)

 


   
Osim Porodičnog paketa, za ovo proleće pripremili smo i izuzetnu ponudu sa popustima do 50% na smeštaj.


 Za sve dodatne informacije o aktuelnim promo paketima možete se informisati putem telefona:

 031 310 1000, 065 9191999

 ili putem mejla rezervacije@vipcasaclub.rs.

 

Pahulja, Jela, Vina, Iskra i Harizm

a

 

Vip Casa Club je jedinstveni stil života posvećen dobrom osećaju i pravom užitku. Prepustite se čarima u spa i wellness centru, aktivirajte svoje telo u plivačkom bazenu ili teretani i pronađite novu energiju za svoju dušu u vinskom restoranu Casa de Vinos.

 

Tokom odmora ne morate prekidati svoje zdrave navike. Vip Casa Club raspolaže zatvorenim plivačkim bazenom dužine 20 metara, sa dva đakuzija, pratećim spa programom i barom sa osvežavajućim, bezalkoholnim napicima. Idealna temperatura vode od 29 stepeni i ograničen broj mesta, čine naš spa centar omiljenim mestom okupljanja za sportiste i rekreativce.

 

 

Uspostavite ravnotežu između uma i tela kroz neki od programa aromaterapije, relaksacije, sportske masaže ili posvetite vreme sebi kroz programe u parnom kupatilu i sauni. Prepustite se osećaju pravog zadovoljstva u prirodnoj atmosferi, uz tim pravih profesionalaca i najbolje preparate.

 

 

Preko 200m² idealno klimatizovanog prostora u okviru Vip Casa Club-a, zauzima moderno opremljena teretana, izrađena po najvišim sportskim standardima. Zakažite svoj trening i sačuvajte formu tokom odmora.

 

 

A jako je bitno i skupiti snagu za divan sunčani dan na planini - zato je tu za vas i Casa de Vinos, prava oaza zadovoljstva za ljubitelje dobrog vina i ukusnih zalogaja.

 

 

U autentičnom ambijentu vinarije-restorana, očekuje vas najveći izbor vina domaćih i stranih proizvođača, gastronomski specijaliteti koje pripremaju dokazani majstori kulinatskog zanata, i mnoga iznenađenja u okviru Vinskog festivala, jedinstvenog događaja, koji traje tokom cele godine.

 

 

 

Zato, razmazite svoje najmilije, uz čudesan odmor i opuštanje u krugu porodice!

Dobrodošli u Vip Casa Club!



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5
Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
4
OSVOJI INFLUCID kišobran & sportsku bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
3
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2





12 NAJLEPŠIH CITATA O PUTOVANJU SA DECOM
Putovanja jačaju veze između supružnika, roditelja i dece, kao i braće i sestara. I stvaraju nezaboravne uspomene.
Kupanje tokom menstruacije - trikovi za op...
Često se dešava da menstruaciju dobijemo baš tokom odmora. Ovo su trikovi kako da ove dane provedete opuštenije.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here