|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Postanite deo najuzbudljivije magično-mistične avanture u predstavi “Magični detektiv Strahinja” koja će očarati i decu i odrasle!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.10.2023
Uz mnogo kvalitetnog humora, potpuno novih trikova i iluzija i interakcije na sceni, pratićemo tragove i pokušati da postanemo najbolji detektivi u gradu!

image
Mađioničar Strahinja vas poziva da postanete deo ekipe magičnih detektiva i da svi zajedno pronađemo lopova i privedemo ga pravdi!
/11


Da li ste čuli za Strahinju Mađioničara? Pa da, bili smo sigurni da ste čuli, jer ko ne zna Strahinju... poznato je da je njegova “Magična komedija” najposećenija mađioničarska predstava u regionu u 2022. godini.


A da li znate da vas u subotu 7. oktobra u 20h uveče čeka u Akademiji 28, sa svojom novom predstavom? Da, dobro ste čuli, u pitanju je predstava “Magični detektiv Strahinja”!


Jedinstveni doživljaj misterije i napetosti, aktivnog učestvovanja u predstavi i adrenalina koji će imati svaki gledalac je nešto što do sada niste imali priliku da vidite u Srbiji. Strahinja nam je rekao da je ovo ubedljivo najzahtevniji projekat na kojem je do sada radio, kako sa strane mađioničarstva, tako i u produkcijskom i dramskom smislu. Evo o čemu se radi...  


Nestanak milion evra iz banke je misterija koja trese grad, a tajanstveni lopov je još uvek na slobodi!

Policija je ostala bez rešenja, ali čuveni Mađioničar Strahinja ima ideju! On poziva vas da postanete deo ekipe magičnih detektiva i da svi zajedno pronađemo lopova i privedemo ga pravdi!

Ono što je najuzbudljivije - lopov je poslednji put viđen na ulazu u pozorište i negde je među nama! Ko deluje sumnjivo?! Da li ste primetili nešto neobično?! Da li se u pozorištu kriju tragovi?!

Mađioničar Strahinja

Uz mnogo kvalitetnog humora, potpuno novih trikova i iluzija i interakcije na sceni, pratićemo tragove i pokušati da postanemo najbolji detektivi u gradu!

 

Mađioničar Strahinja

Sada je vaša šansa da pokažete hrabrost, jer svako od vas ima ključnu ulogu u pronalasku lopova! Biće potrebna vaša snalažljivost, razmišljanje, brzina i razotkrivanje magičnih zagonetki, kako bi pronašli lopova i ukradeni novac!


Karte za predstavu “Magični detektiv Strahinja” su u prodaji na Tickets.rs i na blagajni Akademija 28 ! Vidimo se!

 

Mađioničar Strahinja


Pravda čeka na vas! Ne propustite ovu nezaboravnu priliku da postanete pravi detektivi u ovoj interaktivnoj magičnoj avanturi za sve uzraste!


*PREDSTAVA JE NAMENJENA I DECI I ODRASLIMA*


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mama, sram vas bilo!
Ne znam jeste li primetili da je mame malo-malo pa sramota. Ne, ne mora ona to da kaže, ili pokaže, ali prosto znamo da ...
7
Otkrijte uči li vaše dete rukama, ušima il...
Mama, ali ja to ne mogu! Ako imate školarca, ovaj ste ton sigurno već čuli kad treba napamet naučiti pesmicu, rešiti zad...
7
Zvončići no.1
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
7
Sigurni znaci da dete ima visoku inteligen...
Prema časopisu „Harvard Business Review“ znatiželja je takođe važna kao i inteligencija. Deca koja puno pitaju žele po p...
5





Za decu i odrasle: “Magični detektiv Strah...
Uz mnogo kvalitetnog humora, potpuno novih trikova i iluzija i interakcije na sceni, pratićemo tragove i pokušati da pos...
Četiri luckasta antiheroja nam stižu u bio...
Animirana avantura "Tajni agent Mjau" braće Launštajn u kojoj glavne uloge tumače magarac, pas i petao, a predvodnik d...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here