|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Žene koje su uspele da sačuvaju segmente svog pređašnjeg života uživaju mnogo više nego one koje su se potpuno preobratile i postale prepodobne žene, majke, kraljice. Evo nekih od razloga zbog kojih nikada ne biste trebale da odustanete od zabave samo za sebe sa svojim drugaricama.

PORODIČNI ODNOSI

Imam troje male dece i seks 4 puta nedeljno?!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.2.2022
image

Želite da znate koja je njena tajna?

ODGOJ I RAZVOJ

Šta reći detetu umesto PAZI i OPREZ?

Autor: Helena Primic | 16.11.2021
image

Proverite kojim svojim izjavama možete ojačati razvoj detetove pažnje i veštinu rešavanja problema. Umesto da ga stalno upozoravate sa "Pazi"!

ODGOJ I RAZVOJ

SAMOPOUZDANJE zavisi od ova 3 faktora

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.4.2018
image

Dopadati se sebi ili imati visoko samopouzdanje, kako to obično zovemo, od presudnog je značaja za naš osećaj blagostanja. Ono što je neobično jeste nepredvidivo poreklo samopouzdanja.

ODGOJ I RAZVOJ

Devojčice već sa šest godina gube samopouzdanje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.4.2017
image

Tužno je kako nam deca danas rastu... Devojčice već sa šest godina počinju da veruju da su dečaci talentovaniji i pametniji.

ODGOJ I RAZVOJ

Podstaknite i negujte samopouzdanje deteta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.9.2016
image

Da biste pomogli detetu da ojača i izgradi svoje samopouzdanje, kao roditelj morate da im usadite ljubav. Oni moraju da se osećaju prihvaćeno i sigurno od strane roditelja.

ODGOJ I RAZVOJ

Da li dopustiti penjanje uz tobogan, i zašto DA?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.7.2015
image

Ja dopuštam, čak i podstičem, penjanje po toboganu jer sam shvatila da, uprkos lošem glasu, ima brojne prednosti za decu.

ODGOJ I RAZVOJ

Crtežom mališani teraju strah

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 31.8.2010
image

Svako dete muče određeni strahovi, bez obzira na uzrast. Deca prolaze kroz različite faze razvoja u kojima su izuzetno labilna i podložna strahovima. U prvih pet godina života proživljavaju pet oblika straha koji će ih pratiti tokom celog života

STRANA 1 OD 1



Da li su baba i baka isto?
Baba je majka jednog od tvojih roditelja koja živi na selu. Baka je majka jednog od tvojih roditelja koja živi u gradu, ...
Hoćete li oboje drugo dete?
Kada vidite roditelje koji u naručju nose jedno dete, a za ruku drže još jedno ili dvoje, sigurno ćete se raznežiti i po...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here