|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zdrava užina koju mališani obožavaju: PROBAJU, SMAŽU I TRAŽE JOŠ!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 13.4.2023
Konačno možete da budete bezbrižni i sigurni da ste pronašli kvalitetniju i zdraviju užinu koja će vašem detetu pružiti neophodnu energiju za sve avanture i maštovite nestašluke.

image
Odlična vest za sve roditelje koji tragaju za zdravijim opcijama bez konzervansa i aditiva!
/11


Šuška se po gradu da su mališani isprobali Nutrino Junior užine koje su se idealno uklopile u svaki raspored, pa ih sada mljackaju pre škole, na odmoru i u parku, prosto ne mogu da im odole. Četiri čudovišno zgodne kombinacije omiljenih voćki i nezaobilaznih namirnica svakog detinjstva dolaze u dve veličine pouch pakovanja (100g i 180g) i savršene su za svakodnevno uživanje. Da su užine bez dodatih šećera, sa novim ukusnim kombinacijama stigle na police, odlična je vest za sve roditelje koji tragaju za zdravijim opcijama bez konzervansa i aditiva. Konačno možete da budete bezbrižni i sigurni da ste pronašli kvalitetniju i zdraviju užinu koja će vašem detetu pružiti neophodnu energiju za sve avanture i maštovite nestašluke.


Šta mame i tate biraju za svoju decu, a šta mališani rado jedu i uvek traže – često ne postoji opcija za kompromisno rešenje. Zato je Nutrino Junior užina pravi izbor koji zadovoljava zahteve i želje obe strane, roditelja i dece.


PRAKTIČNO PAKOVANJE UVEK PRI RUCI

Svi voćni pirei upakovani su u praktična pauč pakovanja koja čuvaju svežinu, miris i ukus i bez problema staju u svaki školski ranac, torbu, čak i džep. Napravite vašim mališanima novu zabavnu rutinu kombinovanjem ukusa omiljenih užina, koje mogu da smažu u pokretu BRZO, BRŽE ili ZA ČAS! Svaka kombinacija je čudovišno jedinstvena, bogata mineralima i vitaminima koji će deci dopuniti baterije za sve aktivnosti koje ih očekuju u toku dana. Pri ruci kada je potrebna dodatna koncentracija za učenje, inspiracija za igru, radoznalost za istraživanje novog, snaga pre treninga, ali i posle, na velikom, malom i srednjem odmoru, Nutrino Junior užina je uvek tu kada je stomak prazan.

 

Nutrino junior užina

 

UPOZNAJTE ČUDOVIŠNU EKIPU MONSTRUM DR(UŽINE)

Družina šest zabavnih i razigranih monstruma inspiriše mališane i upoznaje ih sa zdravijim opcijama za užinu i ukusnijim obrocima koje se po sastavu značajno razlikuju od tradicionalnih poslastica. Zajedno sa svojim novim čudovišnim drugarima, deca istražuju svet Nutrino Junior ukusa svim svojim čulima i u zabavnom okruženju, gde razvijaju svoje samopouzdanje i radoznalost. Nutrino Junior monstrume klinci već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa ukusnim proizvodima u praktičnim i mekanim pouch pakovanjima.

 

Nutrino Junior užina


Mljacan, Njammma, Ždera i Zuboje, četiri šarmantna monstruma, donose neodoljive ukuse hranljivih voćnih mikseva sa keksom, čokoladom ili žitaricama. Voćni duo jabuke i banane sa čokoladom je ukusna užina sa dodatnim benefitom – bez glutena. Kombinacija jabuke, jagode, vanile i žitarica, oduševiće mališane svojim neodoljivim ukusom, a bogata je biljnim vlaknima, kao i vitaminom C. Miks jabuke, pomorandže, keksa i čokolade je kombinacija u kojoj će mališani uživati svim čulima. Sočna jabuka udružila se u pauču i sa bananom i keksom i idealno se uklopila u nutritivne potrebe vašeg deteta.

 

Nutrino Junior užina


Pored ukusnih užina koje dolaze u inovativnim pauč pakovanjima, Nutrino Junior portfolio nudi opcije i kada je potreban brzi doručak pre napornog dana u školi, užina pred neizvesnu utakmicu školskog tima ili lagana večera. Vaši klinci će uživati u dva odlična ukusa suvih žitnih kaša koje donose dobroćudni proždrljivi monstrumi Le Žvak i Dobrila, kakaa i keksa. Njihov hranjivi sastav pružiće im osećaj sitosti za sve planirane aktivnosti. Jednostavne su za pripremu, a mališani ih smažu dok si rekao keks… ili kakao.

 

Baš kao da su i roditelji i deca zajedno umešali svoje prste, naša zdrava rešenja u super praktičnim pakovanjima sadrže sve što je potrebno u savršenoj razmeri nutritijenata, a pritom su veoma ukusna. Nutrino Junior ispunjava kriterijume roditelja kada je u pitanju idealna užina ili obrok. Ohrabrujuće je znati da detetu možete obezbediti zdraviju opciju i potpuno bezbednu užinu koja ima namirnice koje roditelji žele, ali i one koji mališani vole.  


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
16
OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...
6
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
4
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
4





Gde god da se nalazite-hranljiv i ukusan o...
Inovativno i praktično pauč pakovanje Nutrino voćnih pirea pruža vam mogućnost da u svakom trenutku imate zdravu užinu z...
Preuzmite PLAN ISHRANE vaše bebe!
Šta ručkati danas? Nutrino ima rešenje!



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here