Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 2:54:22
|
|
|
|
leila
|
Uh, pa ja sam za sad dobra, 5kg, a za dalje videcemo..
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 8:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Pogledala ja tvoj ticker i shvatim da si u 17oj nedelji (umesto da ti je ostalo još 17 nedelja)... Za malo da bacim kritiku... SVAKA TI ČAST!
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 11:11:44
|
|
|
|
Jeca*
|
Hahaha...ja sam ovu krajnju tezinu tj 12 kg, dobila vec za na pola trudnoće a najviše sam dobila u 8 i 9 mesecu, pojma nemam kako. Tad je bilo jako toplo, čak nisam ni puno jela. Sva sam se nadula, što od vode, a i ugojila se. Potpuno bezveze. Ja sam bila ubedjena da se u trudnoci necu ugojiti puno, ali eto....nije mi uspelo. Nema veze. Padaju kilogrami polako
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 13:23:41
|
|
|
|
leila
|
Ma ja sam uvek bila mrsavica, tako da su tek posle porodjaja MOZDA da imam onoliko kg koliko je potrebno za moju visinu, e sad sto nece biti ravnomerno rasporedjeni to je druga stvar
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 13:28:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ujutru ustaneš, malo poskočiš na petama da se spusti iz stomaka u noge, pa onda stoj na rukama da se prelije malo i u ruke, jer ti grudi verovatno neće manjkati!
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 13:39:52
|
|
|
|
gina
|
Ovde se ja uklapam ... 30. nedelja danas, +13kg, blizanacka trudnoca... ali sto imam struk 113cm
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 13:42:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ti si super, posebno što je blizanačka trudnoća!
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 14:25:14
|
|
|
|
šarolta
|
Pa dobro, tu sam negde... U 20. sam nedelji blizanačke trudnoće sa +5kg. Tek sam sad počela da jedem i da se gojim, do skoro sam se mučila sa povraćanjem.... Ako ćemo iskreno, bolje da se gojim, nego da povraćam ( skoro do 16. nedelje sam se toliko mučila, da od napinjanja dobila kontrakcije i sad strogo mirovanje ).
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 5.2.2009 14:26:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš bezveze šarlota.
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 6.2.2009 19:46:31
|
|
|
|
AleksandraDj
|
Ja sam se ugojila 15 kg u blizanackoj trudnoci koju sam izgurala do termina cak sam i presla termin za jedan dan.. Sada 15 dana posle porodjaja imam 3 kg manje nego pre trudnoce, samo mi je ostao stomak koji meni kako izgleda nece nikada splasnuti.. Mislim da ne treba nicega da se odricemo u trudnoci, ja sam jela ama bas sve sto mi se jelo, samo malo samokontrole nebi bilo na odmet uvesti ponekad u meni.
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 6.2.2009 19:48:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Hoće Sandra, videćeš!! I ja sam bila užasnuta tom visećom kesom od bebica! Kako si, kako su mačkice? Ajde nam malo napiši u svojoj temi MOLIIIIM TEEEE!
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 7.2.2009 10:29:14
|
|
|
|
maša
|
JA SE IZVINJAVAM LJUDIMA KOJI SU ULOŽILI TRUD I VREME IZRAĐUJUĆI OVE TABELE, ALI MENI SU ONE BEZ VEZE!TO KOLIKO JE PRIHVATLJIVO DA SE ŽENA UGOJI U TRUDNOĆI VRLO JE INDIVIDUALNO I, PO MENI, NE ZAVISI SAMO OD "POČETNE" TEŽINE VEĆ I OD VISINE, TELESNE KONSTITUCIJE, SKLONOSTI ILI NE GOJENJU, FIZIČKE AKTIVNOSTI, BRZINE METABOLIZMA KOJI KASNIJE UTIČE NA TO KOJOM ĆE SE BRZINOM OTAPATI MASNE NASLAGE....
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 7.2.2009 23:12:43
|
|
|
|
Milica#n
|
U prvoj trudnoci sam se bas puno ugojila, oko 18-19 kg a mozda je bilo i vise, nemam pojma. Kad su mi doktori govorili da moram da pripazim na ishranu ja sam se ljutila bila sam u fazonu PA KAD CU SE UDEBLJATI AKO NECU U TRUNOCI. Medjutim sad vidim da su bili upravu, zaista sam trebala paziti na ishranu jer sam preterivala i posle porodjaja sam imala mnogo problema da dodjem na staru tezinu cak nisam u potpunosti ni uspela. Sada sam odlucila da cu paziti! Sada sam 11. nedelja i zbog mucnina sam izgubila 2,5 kg.
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 11:21:37
|
|
|
|
hedonist
|
ja sam u 17. nedelji i do sada sam se ugojila svega 2 kg. Stomak mi se ni ne vidi-izgleda kao da sam se najela pa naduvala. Ja bih volela da sam dobila vise kila, ovo stagniranje me malo i plasi
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 12:00:32
|
|
|
|
guppy RR
|
hedonist, pa gde si ti BRE??????
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 17:36:00
|
|
|
|
eugenija
|
Mislim da sam ok za sada, 24. nedelja trudnoće + 5 kg.. Nije loše... Mada očekujem puuuno veći debljanac do kraja...
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 21:10:06
|
|
|
|
hedonist
|
Evo me :)
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:14:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam 24.nedelji trudnoce i imam+7. Videcu do kraja kako ce biti. Prosli put je bilo ukupno +20.
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:15:35
|
|
|
|
eugenija
|
Tu smo negde Zille ...
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:16:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad ti je termin? Znas li sta je?
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:19:22
|
|
|
|
eugenija
|
9. juni, dečkić... Dobro je to sa kilama, bar za sada Meni je prva trudnoća, pa još nemam pojma..
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:44:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da kile i nisu toliko bitne, ako se trudnica oseca dobro i ako zbog prevelike gojaznosti ugrozi bebu. Kile se tope posle trudnoce. Ja sam se u prvoj trudnoci dosta ugojila, imala sam visok pritisak i dete mi je rodjeno na vreme a imalo je malu kilazu(2.650 g i 50 cm). Lekari su mi rekli da bebi nije prijalo u mom stomaku pa se nije doboljno ugojio. Sebe sam krivila da sam zbog tih preteranih kg ugrozila bebu. Tek kad sam se porodila sam skontala da ja u stvari imam hipotireozu(smanjeno ucenje hormona stitaste zlezde) i da je to bio uzrok bebine male tezine. Znaci da nisu kg bili krivi vec visa sila.
|
|
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:48:56
|
|
|
|
eugenija
|
Kako i ti lekari znaju da greše... Nekad tako površno govore i čini mi se dosta je predrasuda inače oko te kilaže.. Pa u Americi, svaka druga trudnica ulazi u porođajnu salu sa +30 kg, pa eto...ništa ne bude strašno... Najvažnije de je dečak dobro!
|
|
RE: Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće 22.2.2009 22:53:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo nek smo mi zdrave i debele
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?