Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 21:29:55
|
|
|
|
Lilly*
|
Tema je super, nadam se da je neko našao rešenje. Ja imam problema sa urastanjem dlakica, ne pomaže mi skoro ništa ni ona Veet-ova krema protiv urastanja, redovno vršim piling nogu, to malo pomogne, ali malo
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:23:13
|
|
|
|
guppy RR
|
Dobro nam došla TinaMartina
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:25:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Nakon svakog kupanja dobro istrljam noge peskirom, tek po koja dlacica uraste.
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:26:42
|
|
|
|
TinaMartina
|
I ja se redovno pilingujem, ali te flekice neće da prođu . Pomaže mi malo piling, kao i sunčanje. To za sunčanje mi je rekla kozmetičarka. I stvarmo kad pocrnim, te flekice se manje vide. Ali treba da pocrnim dosta da bi mi koža bila tamnija od tih fleka. Molim Vas devojke pomagajte.
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:28:21
|
|
|
|
TinaMartina
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Dobro nam došla TinaMartina Hvala Guppy
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:35:09
|
|
|
|
Jeca*
|
Možda da pokušaš sa onim Šaljić melemom protiv ožiljaka. Kapiram to je ipak neka vrsta "ožiljka". Probaj, Šaljić je odličan i svakako će ti prijati koži.
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:41:42
|
|
|
|
TinaMartina
|
Probala sam Šaljićev melem i nije pomoglo. Koristila sam i Pantenol, Contractubex i Alojin gelly, ni to nije pomoglo. Samo neke flekice su mi prošle od Alojinog stika (Aloe Lips).
< Poruku je uredio TinaMartina -- 29.7.2009 22:42:26 >
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:50:23
|
|
|
|
Jeca*
|
Izvini TinaMartina, ali odakle si? Mislim...u kom gradu živiš?
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:52:14
|
|
|
|
TinaMartina
|
iz Zrenjanina
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 22:57:28
|
|
|
|
Lilly*
|
Aloe lips, za usne
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:03:07
|
|
|
|
TinaMartina
|
Da Aloe Lips. To je višenamenski preparat od Forever Living-a. Koristim ga za usne i mogu reći da mi usne nikad nisu bile ovako meke, a eto pomogao mi je i kod nekih flekica. On mi se do sad pokazao kao najefikasniji.
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:05:42
|
|
|
|
Jeca*
|
Mislila sam, ako si iz Beograda, da te uputim na jednu adresu gde bi ti možda neko to pogledao i napravio kremu za noge. Nisam sigurna da li imaju resenje i za tako nesto, ali ako budes u Bgu javi se, poslacu ti kontakt jedne zene koja godinama u centru grada ima svoj salon. Ona je biohemicar i farmaceut, ali zaista je cudotvorna u smislu sto ja jos nisam videla da nekome nije pomogla. Pregleda te i napravi ti kremu, puder, losion, sapun...bilo sta sto ona misli da ce pomoci da se resi problem na kozi. Prosto, zena zna znanje
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:07:25
|
|
|
|
guppy RR
|
I sve koze ozdrave posle tretmana?
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:10:23
|
|
|
|
Jeca*
|
Meni je izlečila jedan dermatit koji sam duuuuuugo vukla. Mom bratu je lice mnooogo bolje, ali još uvek se maže tim kremama. Na zidu kod nje u salonu (to nije salon nego kao radnjica, ali ne znam kako da ga nazovem) su ispisane zahvalnice, razglednice....žena je stvarno super! Meni su njene kremice strašnoooo prijale i tretman joj je super. PRosto, školovana je za to i očigledno ima veliko iskustvo.
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:14:51
|
|
|
|
TinaMartina
|
Možda za nekih mesec dana odem za BG, jer uskoro idem na more. Mogla bi mi dati adresu tog salona-radnje.
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:17:10
|
|
|
|
Jeca*
|
Poslala sam pp i tebi i guppy-ki
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:22:18
|
|
|
|
TinaMartina
|
Hvala na pomoći
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 29.7.2009 23:26:32
|
|
|
|
Jeca*
|
I drugi put. Vidim da piše da se "bave" i flekama na telu, pa eto, nadam se da će ti zaista pomoći.
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 31.7.2009 11:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Prosto, zena zna znanje A od tebe sam pokupila to "prosto"
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 31.7.2009 15:46:30
|
|
|
|
dacca
|
A da li neko ima problema sa uraslim dlacicama na usminama i preponama? meni se stvaraju modre loptice, sve dok dlaku ne izvadim one rastu. a tek kako zna boliti...
< Poruku je uredio dacca -- 31.7.2009 15:47:34 >
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 31.7.2009 20:54:18
|
|
|
|
TinaMartina
|
Meni urastaju dlake na preponama posle brijanja. Zato uglavnom idem na depilaciju prepona. Pre 3 meseca sam se obrijala i urasle su mi 3 dlake. Strašno je nateklo i bolelo . Mazala sam nekoliko dana sa pantenolom. Tek kad se pojavio beli vrh na bubuljicama (čibuljetinama), onda sam tek mogla da istrpim bol i izvučem dlake sa iglicom. Moj savet je da se posle svakog tuširanja istrljaš malo peškirom i namažeš nekom kremicom.
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 31.7.2009 21:01:32
|
|
|
|
dacca
|
e ali sta sa onim dlakama dolje? ponekad mi se napravi gnojna loptica, u dva tri navrata sam izvukla dlaku duzu od 4 cm, katastrofa!
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 31.7.2009 21:19:24
|
|
|
|
guppy RR
|
4 cm ili 4 mm
|
|
|
|
RE: Problem uraslih dlaka i kako ih se rešiti 31.7.2009 21:31:34
|
|
|
|
andrijana
|
Ja ih "dole" resavam pincetom. Mozda sam luda ali bolje nego da mi se prave dzigorije. Mene to svrbi ali pinceta resi problem.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKupaći kostimi za trudniceDugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?