Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: DHEA nakon embriotransfera 13.11.2021 16:21:51
|
|
|
|
EnaEna
|
Pozdrav Ja sam isto pila dheas. Prestala sam poslije aspiracije. Drzimo fige 🙏🍀♥️♥️Miruj i misli pozitivno. Ja sam 7+2 i dva srca kucaju🥰🥰Stim da sam 5-6 dana krvarila ali beta se duplala i sve u redu. Ali bili smo poluludi. Tjesilo me samo sto nisam imala nikakvih bolova. Dr mi je rekla mirovanje i ukljucila injekcije progesterona. Takodje mi je rekla da je moguce da se opet pojavi. I da se iznenadila koliko sam bila smirena kad smo se cule zbog krvarenja. Sretnooo 🍀
|
|
|
|
RE: DHEA nakon embriotransfera 8.12.2021 11:57:52
|
|
|
|
Friday
|
Pozdrav devojke, da li mozete da mi kazete koje tacno DHEA tablete se preporucuju, da li su to ove od 25mg, koja je preporucena dnevna doza i gde mogu da se kupe u Srbiji ako znate? Hvala unapred.
|
|
|
|
RE: DHEA nakon embriotransfera 8.12.2021 12:12:44
|
|
|
|
EnaEna
|
Draga Friday, to ti doktor mora reci koliko smijes da pijes tableta tj koju dozu.Mislim da "preporucena doza" nije ista za sviju. Da zavisi i od kilaze i od drugih hormona i nalaza.... Ja sam ih kupovala u NS, sad sam zaboravila ime apoteke... Sa L je nesto... IZVORNA PORUKA: Friday Pozdrav devojke, da li mozete da mi kazete koje tacno DHEA tablete se preporucuju, da li su to ove od 25mg, koja je preporucena dnevna doza i gde mogu da se kupe u Srbiji ako znate? Hvala unapred.
|
|
|
|
RE: DHEA nakon embriotransfera 8.12.2021 12:52:02
|
|
|
|
Friday
|
Ok hvala Ena:)
|
|
|
|
RE: DHEA nakon embriotransfera 7.1.2022 17:42:12
|
|
|
|
Keep_the_Faith
|
Nazalost, moja Beta HCG je bila negativna. I pored sveg truda, odricanja, pozitivnog stava, embrioni se jednotavno nisu ugnezdili.
|
|
|
|
RE: DHEA nakon embriotransfera 7.1.2022 17:46:57
|
|
|
|
Keep_the_Faith
|
DHEA suplement nije registrovan u Srbiji, ne moze se naci u slobodnoj prodaji, osim u apotekama koje prodaju neregistrovane lekove - Laurus, Igor, Kamilica itd, gde su cene 3000 - 4000 dinara po bocici. Imam nekoliko novih, neotvorenih bocica DHEA kapsula, 90 x 25 mg, americki proizvodjac, rok trajanja avgust 2024. godine. Ako je neko zainteresovan, kontaktirajte me preko poruka.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.