| 

| Korisnici na ovoj temi: niko |  | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 6.4.2015 18:05:14
 | 
 |  |  |  

|  Anoniman   
   | Eterela, drzim palceve da se cuju oba srca , danas bi vec trebalo da se cuje javi se obavezno posle doktora, i pridruzi nam se u trudnickim temama. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 6.4.2015 18:07:47
 | 
 |  |  |  

|  Maraj   
   | Moguce da si prerano isla na uz prvi put  pa se zato culo samo jedno srce. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 6.4.2015 18:11:36
 | 
 |  |  |  

|  suzi kju   
   | Koliko ja znam ne mora da je pravilo da se istovremeno razvijaju, mozda druga beba kasni dan dva za prvom, i to se dešavalo, ne brini se. Javi obavezno kako je bilo. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 18:57:46
 | 
 |  |  |  

|  Maraj   
   | Sta je bilo sa babama? Jesi li bila na uz, |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:06:35
 | 
 |  |  |  

|  sagitarius   
   | Moji su na pocetku cak 6 dana kasnili jedno za drugim,pa su se sustigli.Sad su u par dana razlike,tako da verujem da ce se cuti i drugo srculence.Samo bebac malo manji,pa mu treba vreme. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:11:57
 | 
 |  |  |  

|  Eteralea 
   | Drage moje, kod mene ipak samo jedan bebac. Drugi mesak nam je prazan, nestace kaze doktor vremenom. Malo sam se razocarala, ali zahvaljujem ipak sto je jedan dobar. Vi uzivajte u vasim duplikatima. :-) :-* |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:13:14
 | 
 |  |  |  

|  Anoniman   
   | Eter  bas mi je zao, ali i jedna je podjednako vredna! Cuvaj je, i pridruzi nam se u trudnicama, da se druzimo! |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:17:45
 | 
 |  |  |  

|  Eteralea 
   | Hocu. :-) Kaze mi doktor i da je za moju konstituciju i prethodni carski rez mnogo bolje ovako, verovatno bi bila jako rizicna trudnoca. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 7.4.2015 19:20:42
 | 
 |  |  |  

|  sagitarius   
   | Blizanacka je po definiciji visokorizicna,jos ako ti konstitucija ne ide na ruku verujem da bi bila muka ziva.Bitno da sve bude dobro sa jednim bebcem koji je tu. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 9:05:03
 | 
 |  |  |  

|  Natalija R 
   | Devojke da li neka moze da mi da informaciju. Moj bhcg je u 6nedelji bio 56555 a sada u 12-oj nedelji je 132906. Da li to ukazuje na blizanacku trudnocu? |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 11:11:36
 | 
 |  |  |  

|  suzi kju   
   | Ne mora da znači ništa. Beta jeste pokazatelj trudnoće ali ne i merilo da li je blizanacka trudnoća ili a trojke. Ja imam bliznakinje i beta mi uopšte nije bila visoka. Drugarici je bila beta ekstremno visoka pa je rodila jednu bebu.
 Jesi isla na uz?
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 11:51:48
 | 
 |  |  |  

|  Natalija R 
   | Moj PAPP-A i bhcg u biohemijskoj analizi pokazuju visok rizik a dabl test je negativan. Pa me zanima na sta to moze da ukazuje jer sam citala da za sindrome i bolesti daleko bilo jedno mora da bude mnogo smanjeno a jedno visoko a kod mene su oba visoka? |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 12:08:29
 | 
 |  |  |  

|  vocicana   
   | Natalija sacekaj uz i vidi koliko beba nosis, Suzi ti je lepo nap;isala, v isina bete uopste nije pokazatelj da li jedna ili vise beba. Ako ti je double ok, ne vidim razlog da gledas druge analize, opusti se i uzivaj u trudnoci. 

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
 Jer smo tako u mogucnosti!!!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Simptomi blizanacke trudnoće! 18.2.2017 12:14:27
 | 
 |  |  |  

|  Natalija R 
   | Pa poslali su me kao da radim kvadripl test iako je dabl negativan ali kao postoje ti visoki rizici pa sam sva uplasena... |  
			|  |  | 

Poslednje teme sa foruma
		Poslednje teme sa foruma 

Najčitaniji sadržaji u rubrici
Najčitaniji sadržaji u rubriciSpisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...

Anketa

posaoicika26kada ste pocele da radite nakon porodjajaposle 6 meseci (
13%)

posle 12 meseci (
29%)

od 12 do 16 (
14%)

ne radim (
44%)
 Ukupan broj glasova: 130
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi 
svoju anketu!