|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Eliminacija Raka
17.8.2009 10:28:38   
oliveradj
Drage moje ovo sam dobila mejlom, i pošto piše prosledi svim ljudima do kojih ti je stalo, a ja vas sve volim na RR morala sam da stavim ovo.



GODINAMA SE LJUDIMA GOVORI DA JE  HEMOTERAPIJA JEDINI NAČIN DA SE POKUŠA ( „POKUŠATI' JE PRAVI IZRAZ) ELIMINACIJA RAKA. JOHN HOPHINS GOVORI DA POSTOJI I DRUGI NAČIN.
 

Kako se nositi sa rakom prema Johnu Hophinsu?

 

1. Svaka osoba posjeduje ćelije raka u svom organizmu. Ćelije raka se ne mogu identificirati standardnim testovima, sve dotle dok ne dostignu broj od nekoliko milijardi. Kada liječnici kažu pacijentu da više nema malignih ćelija, poslije terapije, to samo znači da se testom ne mogu identificirati ćelije raka, jer je njihov broj smanjen na nivo koji se ne može registrirati.

2.Ćelije raka se pojavljuju u životu svakog čoveka 6 do 10 puta.

3.Kada je imuni sistem čoveka dovoljno jak, ćelije raka se uništavaju i sprečava se njihovo umnožavanje.

4.Kada osoba ima rak to nagoveštava da je došlo do smanjenja hranljivih materija. Razlozi se mogu tražiti u genetici, životnoj sredini, hrani ili načinu života.

5.Da bi se ovo smanjenje nadoknadilo, potrebno je promeniti ishranu kako bi se poboljšao imuni sistem.

6.Hemoterapija podrazumeva uništavanje ćelija raka, ali također uništavanje i zdravih ćelija u koštanoj srži i digestivnom traktu, a također može doći da oštećenja jetre, bubrega, srca, pluća i dr.

7.Zračenjem se, pored uništavanja ćelija raka, sagorevaju i oštećuju i zdrave ćelije i organi.

8.U početku se kemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora. Međutim, daljnjom primenom hemoterapije i zračenja, nema više rezultata kod eliminacije tumora.

9.Kada u organizmu ima previše toksina nastalih hemoterapijom i zračenjem, imuni sistem je poljuljan ili uništen, što dovodi do toga da osoba postaje podložna raznim vrstama infekcija i drugim komplikacijama.

10.Hemoterapija i zračenje može dovesti do mutacije ćelija koje postaju rezistentne i teško ih je uništiti. Operacijom se također može uzrokovati širenje ćelija raka.

11.Preporučuje se da ćelije raka ne treba hraniti i tako poticati njihovo umnožavanje.

a. Šećer hrani ćelije raka. Izbacite šećer i time ćete odstraniti vrlo značajnu hranu ćelijama raka. Zamene za šećer su takođe štetne. Bolje su prirodne zamene u vidu meda ili melase, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska so posjeduje štetne dodatke koji joj daju belu boju. Umjesto nje preporučuju se Bragove amino-kiseline ili morska sol.

b.Mleko potiče organizam da proizvodi sluz, pogotovo u digestivnom traktu. Sluz hrani ćelije raka. Izbacivanjem mleka i zamenom sa nezaslađenim soja mlekom, ćelije raka će „gladovati'

c.Ćelije raka bujaju u kiselom okruženju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu. Meso takođe sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za obolele od raka.

d.Dijeta koja se sastoji od 80% svježeg povrća i sokova, žitarica, klica, jezgra i malo voća stvorit će alkalnu sredinu u organizmu. 20% ishrane može biti kuhana hrana, uključujući fažol. Sokovi od svežeg povrća proizvode žive enzime, koji se lako apsorbiraju i dospevaju na ćelijski nivo u roku od 15 minuta, čime se hrani i potiče razvoj i rast zdravih ćelija. Da biste omogućili živim enzimima da stvaraju zdrave ćelije, pokušajte piti svježe sokove od raznog povrća. Jedite sirovo povrće 2 do 3 puta na dan. Enzimi se uništavaju na temperaturi od
 40˚C.
e. Izbegavajte kafu, čaj, čokoladu jer imaju visok nivo kofeina. Zeleni čaj je mnogo bolji i ima sastojke koji pomažu borbu protiv raka.  Treba piti nezagađenu ili filtriranu vodu da bi se izbeglo konzumiranje toksina i teških metala, koje sadrži voda iz slavine. Destilirana voda je kisela i treba je izbegavati.

12.Proteini iz mesa se teško probavljaju i potrebno je mnogo enzima za probavljanje. Neprobavljena hrana ostaje u utrobi i uzrokuje stvaranje dodatnih toksina.

13.Zidovi ćelija raka prekriveni su otpornim proteinom. Suzdržavanjem od konzumiranja mesa
   oslobađa se više enzima, koji napadaju proteinske zidove ćelija raka i omogućavaju prodor obrambenih ćelija koje uništavaju ćelije raka.
14.Neke materije podižu imuni sistem (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA i dr.) i omogućavaju da obrambene ćelije organizma uništavaju ćelije raka. Vitamin E omogućava ubijanje ćelija raka, što predstavlja normalnu reakciju organizma u uklanjanju oštećenih, nepoželjnih i nepotrebnih ćelija.

15.Rak je bolest uma, tela i duha. Aktivan i pozitivan um pomaže u savladavanju raka. Bes, netolerancija i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost. Negujte duh ljubavi i praštanja. Naučite da se opustite i uživate u životu.

16.Ćelije raka ne napreduju u sredini sa puno kiseonika. Telesne vežbe i duboko disanje dopremaju više kiseonika do ćelija. Terapija
   kiseonikom  osigurava uništavanje ćelija raka.

MOLIM VAS PROSLEDITE OVO LJUDIMA DO KOJIH VAM JE STALO!!

MOLIM VAS PROČITAJTE I OVO:

1.  Ne koristite plastičnu ambalažu

2.  Ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama

3.  Ne koristite plastično suđe u mikrovalnoj pećnici.

 

John Hophins je ovo napisao u svojim novijim člancima. Ovo je također dostavljeno i Vojnom medicinskom centru Valter Rid. hemijski element Dioxin uzrokuje rak, posebno na dojci.

Dioksin je visoko toksičan za ćelije našeg organizama. Zato ne zamrzavajte vodu u plastičnim flašama jer se na taj način oslobađa dioksin iz plastike. Nedavno je dr Edvard Fudjimoto, welness manager  u bolnici Castle, govorio na televiziji o zdravstvenim rizicima. Tada je govorio o dioksinu i njegovom štetnom delovanju na ljude. Rekao je da ne smemo grejati hranu u mikrovalnoj pećnici u plastičnom suđu. Ovo se pogotovo odnosi na hranu koja sadrži masnoće. On navodi da kombinacija masnoće, visoke temperature i plastike oslobađa dioksin koji prodire u hranu i na kraju u ćelije organizma. Umesto plastike on preporučuje upotrebu stakla, kao što je vatrostalno, pireks ili keramika, koji ne sadrže dioksin. Dakle, hrana koja je pakirana u plastiku, mora se izvaditi i podgrejati u nečem drugom.

Papir se može koristiti ako znate od čega je izrađen. Ipak je najsigurnije koristiti vatrostalno staklo. On je takođe podsetio da su neki restorani brze hrane zamenili plastičnu ambalažu sa papirnom. Dioksin je bio jedan od razloga.

Također je podvukao da je plastična ambalaža jednako opasna i ako se koristi za poklapanje sudja u kome se grije hrana u mikrovalnoj pećnici. Umjesto plastike, upotrijebite papir za pokrivanje hrane u mikrovalnoj pećnici.

 

OVAJ ČLANAK MORATE POSLATI SVAKOM TKO VAM ZNAČI NEŠTO U ŽIVOTU.


_____________________________

Adrijana moje zlato 26.05.2008.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Eliminacija Raka
18.8.2009 14:44:58   
mihi
Dioksin nije hemijski element nego  Hlorno jedinjenje organskog porekla koga ima svuda u zemljištu, plastici čak i u kravljem ali i humanom mleku, složena priča zna se dugo za njega i naš institut za Higijenu i tehnologiju mesa radi prisustvo dioksina u namirnicama animalnog porekla meso, mleko prerađevine od mesa i mleka..

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Eliminacija Raka
15.11.2010 1:40:09   
barajevo
Za početak, samo informacija iz časopisa "Lekovito bilje"  da se B17 može nabaviti i u Srbiji.

A sto se tiče leka za RAK, dozvolite moje skromno mišljenje laika, toga nema i nikada ga neće ni biti, kao što nema leka ni za jednu bolest. Pojam lečenja pomoću "lekova" uvela je farmaceutska industrija (iliti farmakomafija). Bolesti se ne leče uzimanjem farmakoloških preparata već samo odricanjem i odredjenim dijetama. I sam pojam "dijeta" je zloupotrebljen i asocira na gladovanje, što dijeta u opšte ne mora da bude (ali može), već je dijeta svaki oblik ishrane. Uz odredjenu dijetu potrebno je uzimati i biološke dodatke ishrani koji mogu pomoći u stabilizaciji organizma, podizanju imuniteta ili uništavanju tumora, sto upravo radi B-17. Dakle, B-17 bi se mogao nazvati prirodnom hemioterapijom ili ubicom tumora bez štetnih posledica po zdravo tkivo, ali ne i lekom za rak. Da je maligni tumor isto što i rak nametnula je zdravstvena mafija kako bi mogla ubedjivati ljude da time što im odstranjuje tumor ili što ga zrači i što im ceo organizam truje hemioterapijom u stvari ih leči, iako o tome nema ni pojma. Svaki tumor, pa i maligni je samo posledica bolesti, a RAK je bolest prisutna u organizmu. Što znači da ne postoji "Rak jetre" ili "Rak dojke" ili bilo koji drugi rak, već postoji RAK kao bolest a posledice su tumor na jetri, debelom crevu ili bilo kojem drugom organu. Čovek "puca" gde je najtanji, a to gde je najtanji zavisi od njegovog dotadašnjeg života ili života majke ako je u pitanju rak kod dece. Lekari to lažno prikazuju kao rak nekog od organa, jer, kako bi drugačije opravdali ono što čine ljudima koji im dodju u ruke, a u suštini se u opšte ne bave primarnom bolešću, ne bave se uzrokom nastanka raka, NE BAVE SE RAKOM U OPŠTE.
Dodala Lu RR: Obrisan je broj tel.

< Poruku je uredio Lu RR -- 15.11.2010 18:50:39 >

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here