|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Refleks automatskog hoda
5.1.2009 19:37:03   
andrijana
Prosle nedelje smo bili da primimo vakcinu. Pre svakog davanja obavezan je pregled pedijatra. Kada je isprobavala refleks hodanja,moja bebica prvo nije htela da ide,kod mene je isla,a kada je doktorka ponovo uzela,ona je krenula pa je ukrstila noge. I pre je tako radila ali opravdanje je bilo,kao,debeljuskasta je,pa je lenja,a sada se vec brinem. Poslala nas je na strucni pregled kod decijeg neurologa. Zakazano je tek za 26. januar a ja cu do tad da umrem od brige. Ima li neko slicna iskustva?

_____________________________

Andrijana i Stevan
01.01.2007.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Refleks automatskog hoda
5.1.2009 19:42:58   
Anoniman
Pa sada ne mogu da se setim sa Lukom kako je bilo, ali znam da je čak i šetalici uspeo da upetlja noge - zaista ne znam kako. Ne znam šta je očekivala od deteta sa 4 meseca, da potrči? Mislim da ne treba da brineš.

(odgovor članu andrijana)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Refleks automatskog hoda
5.1.2009 19:44:34   
guppy RR
Ne brini .. neke bebice su lenje. Kod kuće sve živo rade, a na tim pregledima samo milijoninku svega... znaš i sama.


(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Refleks automatskog hoda
5.1.2009 19:45:49   
andrijana
Ta pedijatrica me uvek zabrine a mm kaze da je bolje tako sto ti odmah sve kaze u lice i ne uvija i okolisa,ako nesto nije u redu. Ja samo znam da ne mogu da docekam taj 26. januar. Poludecu od brige!

_____________________________

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Refleks automatskog hoda
5.1.2009 22:55:25   
Koka Loka
Možda se bebi spavalo, možda je lenjivica kao što kažeš, možda joj se nije dopao doktor user posted image  Biće sve OK, ne brini user posted image

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Refleks automatskog hoda
6.1.2009 8:06:20   
Jeca*
Bez namere da nekoga uvredim, ali pedijatri često nisu normalni user posted image  Šta hoću da kažem? Kada sam kretala na porođaj, moj ginekolog me je upozorio da ne obraćam puno pažnje na pedijatre u bolnici jer oni, kako kaže, prođu kroz porodilište i sve majke plaču. Tako je u svakoj bolnici. Prosto, kao da ta vrsta lekara nema izgrađen dijalog sa pacijentima nego samo tresnu nešto pa kako bude. I stvarno. Kako prođe pedijatar u porodilištu pola majki plače. I ja sam na kraju ipak plakala. Jer su mi svašta rekli za Luku, a onda se hvala Bogu ispostavilo da ništa od toga nije istina. A i na prvom pregledu kad sam bila sa njim, pedijatar uzme Luku, stavi ga na sto i gleda. Ja kažem "šta gledate?", vidim nešto mi čudno, a on mrtav hladan, ma sve ok, nego mi se čini da mu je jedna noga kraća od druge???? Ja sam samo prebledela, da bi sekund kasnije rekao "ma ne...učinilo mi se". Eeeeeej....pa dobro da nije popio šamar! Zato ne brini, izgleda je to za pedijatre normalno. Pa kad njjihove kolege to pričaju user posted image

(odgovor članu Koka Loka)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Refleks automatskog hoda
6.1.2009 8:36:32   
Anoniman
Meni je došla jedna doktorka u porodilištu i rekla mi da Luka ima isturenu gornju vilicu i da neće moći da sisa. user posted image  Sisao je.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Refleks automatskog hoda
26.1.2009 18:31:06   
andrijana
Danas smo isli kod decijeg neurologa i,srecom,sto se toga tica,u redu je. Ima sve razgradjene reflekse u najboljem redu. Ipak nas je poslala na EEG,savetovala da idemo kod oftamologa i da se posavetujemo sa fizijatrom. Jednu rucicu slabije pomera ali,kaze,ostala je trauma prilikom porodjaja,kada joj je naprsla kljucna kost,pa je najbolje da idemo da sve proverimo da budemo sigurni.

_____________________________

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here