|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ultrazvuk kukova
1.11.2011 8:11:52   
Anoniman
Srna, nama su u Tiršovoj skinuli široki sa mesec dana a tad nam je dijagnoza bila IIa...

(odgovor članu srna001)
  Direktna veza do poruke: 276
1.11.2011 8:21:56   
srna001
Znači ima nade!user posted image Pa dobro ipak je 7 godina dovoljno da napreduju i oni.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
1.11.2011 8:22:51   
srna001
A kad može u kengur nosiljku?Ja imam i sling maramu ali nešto mi je još uvek mala da je u nju stavljam.

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 278
1.11.2011 8:37:04   
Olga75
evo KOLIKO DUGO SIROKI POVOJ  , pa tamo nastavite

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 279
1.11.2011 11:16:50   
Joj@
Da li je neka vodila bebca na snimanje Kod Agnice Petkovic, Banjica? Ona je meni, pre 6 godina spasila nogu, inace bih danas bila invalid da nije te zene, zaista je vrhunski doktor. Jedino me buni zakazivanje, ponedeljkom od 08-09???? Pritom, koji god broj da okrenem, oni me preusmere na neki drugi br. Da li neko zna tacan broj telefona kabineta za ULTRAZVUk, na ortopediji banjica? Ili je bolje da odem tamo da zakazem, da li to moze? I da li neko zna da li moze opsti uput ili mora da bude konkretno za BAnjicu?

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 280
28.12.2011 11:27:43   
mirjanica
Mi smo upravo bili na drugoj kontroli kukica!
Na prvoj su nalazi bili Ib, al jedan + drugi -!
Sada su oba Ia +, kaze sve super, pripremajte ga za sedenje, kod vas u krilu! Za dva dana punimo 5 meseci! Dubak kaze nemojte koristiti, nek uci u ogradici! Srecom pa smo kupili najvecu ogradicu da ce moci i da puzi i da se valja i da pravi prve korake u njoj!

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 281
28.12.2011 11:32:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mirjanica

Mi smo upravo bili na drugoj kontroli kukica!
Na prvoj su nalazi bili Ib, al jedan + drugi -!
Sada su oba Ia +, kaze sve super, pripremajte ga za sedenje, kod vas u krilu! Za dva dana punimo 5 meseci! Dubak kaze nemojte koristiti, nek uci u ogradici! Srecom pa smo kupili najvecu ogradicu da ce moci i da puzi i da se valja i da pravi prve korake u njoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image za Beneta!!!

(odgovor članu mirjanica)
  Direktna veza do poruke: 282
28.12.2011 11:40:32   
Ana RR
Bravo Bane user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 283
10.1.2012 18:10:15   
Anoniman
Ako si saznala nesto za Banjicu, molim te javi. I ja bih tamo, deluje mi najblize i najlakse za parkiranje user posted image
IZVORNA PORUKA: Joj@

Da li je neka vodila bebca na snimanje Kod Agnice Petkovic, Banjica? Ona je meni, pre 6 godina spasila nogu, inace bih danas bila invalid da nije te zene, zaista je vrhunski doktor. Jedino me buni zakazivanje, ponedeljkom od 08-09???? Pritom, koji god broj da okrenem, oni me preusmere na neki drugi br. Da li neko zna tacan broj telefona kabineta za ULTRAZVUk, na ortopediji banjica? Ili je bolje da odem tamo da zakazem, da li to moze? I da li neko zna da li moze opsti uput ili mora da bude konkretno za BAnjicu?

(odgovor članu Joj@)
  Direktna veza do poruke: 284
10.1.2012 18:18:24   
minna
Raspitacu vam se za Banjicu danas pa vam javljam. Mi smo tamo bili na UZ kukova

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 285
10.1.2012 22:24:43   
Anoniman
Hvala minna

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 286
12.1.2012 12:55:59   
minna
Evo broja na koji mozete da pozovete da zakazete, valjda vas nece prebacivati - 011/7670-102. Sa uputom naravno, verovatno ne mora da bude za Banjicu, ali kad ga vec uzimate sto onda ne bi bilo za Banjicu.
Znam da utorkom rade uz, ali pitajte kad pozovete mozda moze i drugih dana.
Joj@ ne znam da li ti sad nesto znaci, mi nismo bili kod dr Agnice, ali moze i kod nje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
12.1.2012 14:49:35   
Anoniman
Mina srce si, hvala ti najlepse user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 288
12.1.2012 14:55:55   
lesica
Mishu,zar vam nece raditi uz u domu zdravlja?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
12.1.2012 15:10:51   
Anoniman
Ja sam htela kod ortopeda na Banjicu, Institut ili u Tirsovu. Ne znam za DZ nek urade i tamo user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 290
12.1.2012 15:16:48   
lesica
A moze i tako user posted image Uglavnom sada kada budete isli na kontrolu sa 2 meseca zakazace vam uz kukova,a ako ne bude guzve kada vam bude zakazano dr ce uraditi i kompletan uz abdomena.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 291
12.1.2012 15:18:21   
Anoniman
Tnx user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 292
12.1.2012 15:23:37   
Anoniman
je l' se uz kukova radi za sve bebe u srbiji?
nama u klinici gde sam se porodila nisu nista rekli za kukove, onda smo zbog zutice zaglavili u bolnici i tu su nam rekli da kao na jednoj strani postoji problem i oni su nam zakazali uz kad budemo skoro 2 meseca (sledeceg cetvrtka). posle toga je dosao pedijatar kod nas u prvu posetu i on nam je rekao da nema nikakvih problema sa kukovima, ali da ne skodi da stavljamo dva pampersa. ove nedelje smo opet bili kod njega na pregledu i nista nam nije pomenuo za kukove, samo napisao da je sve u redu. nismo ga pitali da li da idemo na taj zakazani uz. ja mislim da je dobro da odemo kad je vec zakazan, jedino je nezgodno vreme jer je tad mm na poslu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 293
12.1.2012 15:28:11   
Anoniman
Ovde je obavezan. Idi ako imas zakazano, ako mozes povedi sveki. Ma i ovde ti je to ludnica, na kraju radis po svomosecaju jer nisam cula dva ista misljenja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 294
22.1.2012 22:36:28   
ikacc
Mi smo bili na uz kukova sa 2,5 meseca, na nalazu nema nista napisano, pitala sam dr. da li je sve uredu , rekla je da, i onda zakazala drugi pregled sada za 30 januar...

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 295
24.1.2012 13:34:37   
Anoniman
otisli smo mm i ja sa bebom na kraju, srecom nismo cekali i bili su veoma ljubazni. rekao nam je da je leva strana normalna, a na desnoj ima neko maleno odstupanje od 3 stepena i da je to zbog njene starosti tj. mladosti :) rekao je da pitamo dr da li treba da dodjemo na kontrolu za mesec dana.

(odgovor članu ikacc)
  Direktna veza do poruke: 296
30.1.2012 11:47:57   
vonavoj
skinuli smo siroko povijanje,na uz oba kuka Ia i +!!user posted image
kaze da moze u kengur nosiljku,u lezaljke,ali ne jos da sedi(a ne,stavicu je,a ima 2 mesecauser posted image ) niti da se oslanja na noge..za 2 meseca kontrola!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
30.1.2012 15:16:37   
Anoniman
sta vam znace te oznake sto spominjete?user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 298
30.1.2012 15:17:58   
Olga75
IZVORNA PORUKA: Olga RR

evo tabele po Grafu :
Ia normalno , kontrola ponekad
Ib  prelazni oblik , kontrola potrebna
IIa+  zakasnela fizioloska osifikacija do 6 nedelj , kontrola potrebna
IIa- zakasnela fizioloska osifikacija do 3 meseca , lecenje
IIb zakasnela fizioloska osifikacija od 3 meseca , lecenje
IIc  ugrozen ili kritican kuk
IId kuk prema decentriranju
IIIa  decentriran kuk
IIIb decentriran kuk
IV - luksiran kuk - lecenje

Ksena , evo to je ta tabela user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 299
30.1.2012 15:21:41   
vukosava

IZVORNA PORUKA: ksena

je l' se uz kukova radi za sve bebe u srbiji?
nama u klinici gde sam se porodila nisu nista rekli za kukove, onda smo zbog zutice zaglavili u bolnici i tu su nam rekli da kao na jednoj strani postoji problem i oni su nam zakazali uz kad budemo skoro 2 meseca (sledeceg cetvrtka). posle toga je dosao pedijatar kod nas u prvu posetu i on nam je rekao da nema nikakvih problema sa kukovima, ali da ne skodi da stavljamo dva pampersa. ove nedelje smo opet bili kod njega na pregledu i nista nam nije pomenuo za kukove, samo napisao da je sve u redu. nismo ga pitali da li da idemo na taj zakazani uz. ja mislim da je dobro da odemo kad je vec zakazan, jedino je nezgodno vreme jer je tad mm na poslu.

Ovde gde sam ja (SAD) to ne postoji. Samo ako primete neku deformaciju. A za siroki povoj kazu da je to kao da stavljas gips na zdravu nogu. Ne skodi ali ne znaci da ista pomaze.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here