Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 29.9.2011 8:26:03
|
|
|
|
tina37
|
Kao i vecina,probala davno ovo iz zezanja,pa sam iz skepticnosti gledala mami i ispalo tacno.Jos uvek nemam decu ali i mm i meni ispalo devojcica i decak.Videcemo
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 29.9.2011 9:47:12
|
|
|
|
Anoniman
|
glavna zabava na ČOS-u Iskreno, nemam pojma šta je onda ispalo,ali evo sad probala sa svojom burmom i ovako: dečak (moj MIćko ), pa onda kao ludo se zavrtelo za devojčicu, mislila sam da će se otkinuti sa konca , pa se smirilo i još jednom se zaljuljalo mnogo mirnije na dečaka........... Videćemo!
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 29.9.2011 10:01:37
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam ladno procitala Gutanje pola deteta
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 22.10.2011 19:16:14
|
|
|
|
sanika
|
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 22.10.2011 19:17:01
|
|
|
|
sanika
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam ladno procitala Gutanje pola deteta
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 22.10.2011 22:37:54
|
|
|
|
Vika
|
Ne verujem ni u kakve "gatke". A kad sam bila trudna ubijala sam vreme između ostalog, pikadom. I padne mi na pamet da nešto zamislim, pa mi zbir poena kaže koliko posto je verovatno da će se ostvariti. I tako pomislim "Kolika je verovatnoća da beba bude muško?". Bacim, saberem a ono okruglo 50 poena!
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 23.10.2011 10:07:39
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
meni je ispalo,zensko-musko-musko...e sad dal je to istina ne znam al po tom redosledu rodih decu,javim vam kad bude trece
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 23.10.2011 10:47:56
|
|
|
|
Olga75
|
moracu sad da izgatam da li ce da bude jos jedna zver nacisto ste me zaintrigirale
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 23.10.2011 10:56:28
|
|
|
|
Anoniman
|
izgataj pa javi ne znam da li sam napisala da i meni i mm ispada isto - dva decaka pa devojcica. a ja sve tvrdim da cu ostati na jednom detetu.
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 23.10.2011 10:58:44
|
|
|
|
MarijaBg
|
Izgleda da jedina nikad nisam cula za ovo Isprobacu, mada stvarno ne verujem u gatanja...
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 23.10.2011 14:16:05
|
|
|
|
razlicak
|
Ja sam to uradila pre oko mesec dana i vrtelo se u krug da ce biti devojcica, i pre neki dan dr. na expertnom kaze da je . Ja sam se tek danas setila da sam to radila, videvsi ovu temu, tako da, za sada ne gresi
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 24.10.2011 16:33:39
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja ću po ovome imati 5 komada i sve devojčice. jao NM, ja bi se menjala sa tobom, ne mora bas 5, ali bar dve :) sad cu sebi da probam :)
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 24.10.2011 16:39:12
|
|
|
|
crazymama
|
meni prvo nista, pa kao ludo levo desno, pa odjednom kao jos ludje u krug, pa opet levo desno... obzirom da imam 36 godina, bicu srecna i dvoje ako rodim, kamo li troje... videcemo!
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 15.3.2012 10:32:49
|
|
|
|
cockic
|
evo ja da potvrdim tacnost gatanja uz pomoc prstena meni je prvo sin, pa sad cerka moja dva samo sto se u mom slucaju vrti jos dva puta i to isti redosled ja bi bila jako srecna mama da imam toliko dece samo sto za to treba finansijska situacija tako da kad prodje malo vremena jedno 3 god i mogu razmisljati o tome tek imam 26 godina
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 15.3.2012 16:55:54
|
|
|
|
Valerie
|
meni triput ispalo decak pa devojcica pa stop, videcemo
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.3.2012 16:57:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 15.3.2012 19:08:14
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja sam to jutros uradila. Dve devojcice imam vec i tacno bi a trece djecak i onda je stalo. Isto i kod mene,ali sam ja to radila pre 10 godina
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 15.3.2012 19:09:21
|
|
|
|
Verus
|
Meni je pogodilo oba puta
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 15.3.2012 19:12:15
|
|
|
|
MASHKA
|
meno promašilo, ispalo dečak pa devojčica a ja imam devojčicu...
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 15.3.2012 19:20:44
|
|
|
|
MASHKA
|
jel bitno koja ruka? jer meni na levoj pokazuje sada devojčica pa dečak a na desnoj pobrljavi
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 19.3.2012 18:01:53
|
|
|
|
Anoniman
|
evo da potvrdim da nije tacno, kao sto rekoh pokazuje dva decaka pa devojcicu. ne znam da li racunamo onaj spontani, ali ja sad imam devojcicu
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 8.4.2012 10:57:44
|
|
|
|
Honey
|
Meni mm radio sinoc i ja jutros opet probala i ne mogu da verujem da isto pokazuje, decak, devojcica, decak, hehe, videcemo
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 9.4.2012 8:45:06
|
|
|
|
zmajče
|
meni isto pokazuje dečak,devojčica,dečak i stane isto je pokazivalo i pre 10 god Muzu isti redosled, još nisam u drugom stanju tako da ćemo videti samo da su živi izdravi
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 9.4.2012 11:13:28
|
|
|
|
ana77
|
Pokusajte da radite zmureci. Nece se maknuti :)! Vidite kao muski imaju mirniju ruku od zena, to je sve autosugestija ali neka, zabavno je :) :) :)!
|
|
|
|
RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) 14.6.2012 18:52:38
|
|
|
|
Honey
|
Izgleda da nije tacno, pokazivalo mi je decak, devojcica, decak a evo vec 2 puta nam na Uz kazu da je devojcica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPregledi u trudnoći i njihov redosledOd trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.
Anketa
Филмови за одрасле.
пеперутка16
Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?