|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo
16.6.2012 12:08:21   
Maslacak15
Mi smo danas probali ovdasnji Jogurt i dopao mu se . Kazem ovdasnji jer se isto zove Jogurt ali je cvrst, i malo drugacijeg ukusa, mozda nesto izmedju kiselog mileka i pavlake (10% masti). Ja bih licno sa vocnim jogurtima pripazila, puni su secera... Pogled na listu sastojaka je dovoljan. Ni mi nismo ispostovali preporuke o tri dana, sa uvodjenjem namirnica, ni kod nas nema alergija u porodici. Mada se pridrzavam klasifikacije povrca i voca delimicno, pa smo teze stvari ostavili za kasnije. E ne znam da li je neko postovao ali ima elktronski kuvar, nas i svidja mi se jel ima dosta ideja i saveta. Bacite pogled ako imate vremenauser posted image

http://issuu.com/vodic_za_roditelje/docs/kuvar_za_bebe
p.s. Oni savetuju uvodjenje cvrste hrane tek od 6. og meseca tako da ja sve preporuke smatram validnim dva meseca ranije.....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1451
18.6.2012 20:52:19   
jdzindzer
kada mogu da se uvedu lubenica i dinja?ja nesto iscitavala, ali nisam uspela da nadjemuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1452
18.6.2012 20:57:42   
Yula
 U Francuskoj se dinja uvodi kao jedna od prvih vocki, odnosno povrcki, jer je ovde svrstavaju u povrce.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu jdzindzer)
Direktna veza do poruke: 1453
18.6.2012 21:04:55   
Anck Su Nmaun
Mi smo ruckali juce i danas lubenicu , svidja joj se user posted image

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1454
18.6.2012 23:02:51   
tijatija
Kad uvesti vocni jogurt, ja nesto ramisljam da nije rano za to... Skoro vec mesec dana pije jogurt, kiselo ml. a to je slicno samo sto je vocni.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1455
18.6.2012 23:23:31   
jdzindzer
hvala, znaci sutra dinja:)

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1456
19.6.2012 0:06:03   
Anoniman
paradajz?

(odgovor članu jdzindzer)
  Direktna veza do poruke: 1457
19.6.2012 0:16:41   
Mariya
BB, negde sam čitala da se paradajz uvodi posle 10.meseca kuvani, a svež posle 12 meseci. A moja kuma, po savetu pedijatra ga uvela sa 4. mesecauser posted image . Tako da ne znam. Pošto se mi osipamo od svačega u zadnje vreme ja ću sačekati 10 meseci, taman će da sazri ovaj naš u bašti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1458
19.6.2012 0:18:47   
Mariya

IZVORNA PORUKA: tijatija

Kad uvesti vocni jogurt, ja nesto ramisljam da nije rano za to... Skoro vec mesec dana pije jogurt, kiselo ml. a to je slicno samo sto je vocni.

Ako jede mlečne proizvode, možeš joj dati voćni jogurt, pogotovo ako ga ti pravišuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1459
19.6.2012 0:23:07   
Anoniman
nas paradajz ce biti tek za mesec dana otprilike, i to cherry i bas mi je zao da ga termicki obradjujem. u principu mislim da ce sve mocii ove godine da proba, sem jagoda i visanja koje su em prosle em bile nikakve pa moze i da ceka, ali za paradajz i krastavce mi najzalije.
kad sme krastavce?

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 1460
19.6.2012 0:25:29   
tijatija
super za vocni jogurt, sutra cu joj praviti, a sto se tice paradajza, ja kad kuvam supu natrpam sve i svasta cak i paprike sveze, obicno pravim junecu ili telecu, oko 5 mes sam ja pocela davati, cinimi se da ima jedna hippova kasica 6+ koja sadrzi paradajz

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1461
19.6.2012 0:26:49   
Mariya
E za krastavce sam 99% sigurna da po knjigama ide posle 1. godine, ali ovde na forumu sam videla da ga daju ranije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1462
19.6.2012 0:33:38   
Anoniman
ok, sta onda ide od 6-9?
cvekla? keleraba?

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 1463
19.6.2012 0:33:41   
tijatija
ja sam mojoj davala vec visnje sa jabukom user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1464
19.6.2012 0:36:03   
PoisonEve
Mi smo vec vise puta klopali kuvani paradajz, u sastavu nekog jela.
Inace Mini nme voli kupovne slane kasice. Vocne i sa keksom da. Ja vec par dana joj dajem kupovne hipove za rucak- ona nece. Nerviram se i razmisljam da je zbog vrucine i danas joj obarim piletinu (ili curetinu, ne znam sta je ) sa malo krompira, tikvicama, 7 corn i pavlakom. Omazala je sve!
Znaci preferira homemadeuser posted image
Lubenice i dinje cu joj davati kada ih i mi budemo jeli.
Kukuruz secerac sam joj davala i to sam se ziva namucila dok sam joj ga ispasirala kroz cediljku a ona ni da lizne.
Suta za dorucak cu da izmiskam breskve, jogurt i 7 cornuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1465
19.6.2012 0:36:43   
tijatija
bb jesi uvela zumance? Ja jos nisam...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1466
19.6.2012 0:37:22   
PoisonEve
Beti, ja sam cveklu i kelerabu davala jos na pocetku, znaci izmedju 6. i 7. meseca

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1467
19.6.2012 0:40:02   
tijatija
imam jedno glupo pitanje za 7corn, jesu li to one pahuljice kao? Kukuruzne? Ja to nisam nikad davala deci.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1468
19.6.2012 0:42:12   
PoisonEve
Jste Tija. Milupin proizvod sa 7 vrsta zitarica. Iskreno, menu su grozne ali ona klopa

Ajrton Sena

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1469
19.6.2012 0:47:07   
Anoniman
gasa nece 7 corn ali ih measm sa nekim drugim po pola pa ide.
zumance nisam jos, neko mi rece da pricekam punih 7 a ja cu jos malo da odugovlacim jer sam ja imala alergiju na jaja, doduse kratkotrajunu, pa da se ne igramo
ja ne pasiram secerac nego ga izblendam sa ostalim i bas se lepo umixa
bas mi je drago za cveklu, ja je volim user posted image
sta dalje od povrca? voce cemo kad bude dospevalo, a za meso znam

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 1470
19.6.2012 0:48:59   
tijatija
samo ih potopis i izmiksas ili nemoras miksati

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1471
19.6.2012 0:53:38   
Anoniman
ma isto kao i pirincane, jos bolje se umeljaju. koristi ili malo vise vode ili tacnu meru, budu preguste (da ti plasticno opisem - meni imaju miris, ukus i izgled kartona nacepkanog na komadice i potopljenog u vodu :) )

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1472
19.6.2012 0:57:19   
Mariya
BB možeš keReLabuuser posted image , grašak, boraniju, karfiol, brokoli, spanać, blitvu, praziluk čini mi se, ili možda neki drugi luk? mlečne proizvode, ne mogu ni da se setim šta sam sve uvodila od 7og meseca, davno bešeuser posted image ,

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1473
19.6.2012 1:01:17   
Anoniman
uveli smo jogurt, kiselo mleko, pavlaku, a grasak, karfiol i brokoli odavno. luk sam planirala kad budem kuvala supicu, a boraniju nisam mislila da mogu sad ... neje to lose ...

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 1474
19.6.2012 7:59:04   
minavb

IZVORNA PORUKA: Yula

U Francuskoj se dinja uvodi kao jedna od prvih vocki, odnosno povrcki, jer je ovde svrstavaju u povrce.

Dinja i lubenica su i ovde povrće.
Ja sam na dinju alergična, i moja mama je. Oprezno sa dinjom, prvo namažite bebu oko usta i pratite hoće li se zacrveneti. Ja sam je zbog moje alergije tek sad dala Vanji, i ne smeta mu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here