|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo
13.6.2012 9:41:06   
Anoniman
I meni je taj 7corn bezveze, posto ja sve njeno probam user posted image Kod nje je ocajno prosao sa jogurtom pa sam dodala voce. A onda sam provalila da je to zato sto joj je jegurt kiseo. Sad dajem onu roze kravicu, mada i na zna da zakisi.

Ne mogu da zamislim palentu sa jabukom user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1426
13.6.2012 9:41:09   
Anoniman
aretol. stavljam u sta hocu, juce je bio kukuruz, tikvica, sargarepa, spanat, ali onda ne dodajem druge zitarice. gledam da uvek bude 3 povrca i 1 zitarica.
posto je sladak moze svuda.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1427
13.6.2012 9:42:49   
Anoniman
super je, samo je jabuka sveza, a ja palentu jedem jedino sa mlekom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1428
13.6.2012 9:53:11   
vonavoj
moja T hoce palentu sa jabukom,ne mora svezauser posted image
ej,a kako da joj dam bresvku? svezu,da samo izblendiramuser posted image ..kupim mm,do sada sam joj davala kasicu,obozava je!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1429
13.6.2012 9:55:23   
Anoniman
ja sam jako malo uvela od voca, jabuku-sljivu-bananu... nista vise koliko vidim, cekam da prirodno dodju na red.
zasto se voce termicki obradjuje?

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1430
13.6.2012 10:10:46   
Anoniman
Ja njoj od pocetka dajem presno voce i ona jede bez problema. I kupovne kasice isto tamani. Ja to nista nisam jedno po jedno, nego samo vidim da na kasici pise adekvatan broj meseci i cepaj. Jela mi je sve vocne kasice i sa ananasom i sa borovnicom, i sve mesavine. Tako i sa povrcem i mesom. Pazim samo na ono sto je jak alergen. Verovatno sam nemajka, ali malo mi je to sad previse svaku namernicu po tri dana.... Znam ja da ona moze da bude alergicna na bilo sta od toga, ali nema genetskih predispozicija pa sam ja to malo opustenije shvatila.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1431
13.6.2012 16:22:56   
Mariya

IZVORNA PORUKA: MaliMis

I meni je taj 7corn bezveze

Probajte nestleov 8 cereals, glatke je teksture, a ukusom podseća na keks.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1432
13.6.2012 17:48:45   
Anoniman
ja pitala dr sta sa njim, ona mi samo baci "ja sam rekla 7corn!"
koja je uopste r azlika, ne stignem da pregledam u prodavnici od prdavca

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 1433
14.6.2012 0:47:47   
Mariya
Razlika je valjda u jednoj žitariciuser posted image Vidim da je više vas pisalo da je 7corn gadan, a ja posle fijaska sa pir. pahuljicama izbegavam milupine pahuljice u širokom luku, a nestleovim sam prezadovoljna. Ovaj 8 cereals je baš lepog ukusa, kažem, kao keks, Lu ga jede bez problema.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1434
14.6.2012 8:56:23   
jance
ja sam sa Nestle 8 Cereals uvodila gluten i majstoru se svidelo. tek sam kasnije videla da pise da je od 8 meseci user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1435
14.6.2012 10:26:11   
Sashica82
7 corn je baš bljak, ali sam našla način da podvalim. 2 kašike 7 corn i mala hipp, juvitana ili frutek teglica nekog voća i udri. Smaže sve. A kada je probao sam 7 corn, bilo je, neka hvala.

Znači, počele ste sa presnim voćem?

I htedoh da vidim... Kod nas je ovako: mleko, doručak, ručak, večera, i opet mleko. I sad me zanima, do kad idu ova "dva mleka". Znam da se uveče daje, do otprilike zauvek. Nego do kad se dan počinje sa flašicom. Mi smo na ADu, pa kod nas nema "sisa kad hoće".
.
Jance, ja sam videla da uvodis gluten sa ovim nestleom, ali rekoh da se ne petljam mnogo. I ja sam gluten uvela greškom, sa 5 meseci, dala mu kašicu sa pšenicom user posted image Preživeli smo user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1436
14.6.2012 12:03:52   
vonavoj
Juce smo jeli kajsiju,danas breskvu..super je proslouser posted image ..iako malko kisi,samo sladiuser posted image
danas sam joj spremila 2 breskvice i 3 kasike pirincanih pahuljica koje se prave sa vodom,sve je potamanilauser posted image

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 1437
14.6.2012 14:25:58   
Anoniman
mame jeli smo osminu zumanceta sa povrcem, danas sam mislila da joj dam sa mladim sirom, smem li, ili ne?

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1438
14.6.2012 14:29:42   
vonavoj
zasto ne bi smelauser posted image
mi smo danas spanac i pavlaku,i jos neko povrce sto nam od juce ostalo..samo sam dodala spanac i pavlaku,sve je smazalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1439
14.6.2012 14:35:25   
Anoniman
e super von..
user posted image za tikicu, samo neka ruckaju, mi smo za dorucak jeli breskvu, kajsiju, pirinac velika teglica od 190 g, a da i odusevila se juce vocnim jogurtom mango, kajsija...

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1440
14.6.2012 17:15:12   
PoisonEve
UM, meni su rekli da se zumance ne mesa sa mlecnim proizvodimauser posted image
A taj vocni jogurt sto joj dajes, jel to onaj isti sto i mi klopamo?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1441
14.6.2012 17:33:13   
Anoniman
I ja sam gluten uvela bez da sam bila svesna. Videla na 7corn pise od 6 meseci i samo sasula u ciniju. JA vecinu tih pahuljica mesam sa malo voca za dorucak. A 8 zitrarica od Nestle je od 8 meseci, gledala ja danas da kupim, ali ne ispunjavamo uslove user posted image

Ja dajem ove vocne jogurte Campina i onaj drugi. Ne mogu da se setim kako se zove. A moja oduvek jede presno voce, sem ako nije kupovna teglica. Jbt, ja ovde ispadoh najgora user posted image

Neko je pitao za mleko do kada ujutru. Moja ni ujutru nece, ako ne racunamo ono sto je sisala u 5. Nocas prvi put da nije sisala, a vec neko vreme ima samo taj jedan podoj. Ne verujem da ovo izgovaram, ali mi je nekako zao, i malo sam se stuzila. Ne znam zasto, mozda zato sto mi je tako brzo porasla user posted image Jutros sam uspela oko 6 da joj podvalim flasicu pa je spavala duze. Inace odmah prelazi na dorucak, a od mleka ima 100-150 ml u ponoc.

Pa daj joj dok god hoce, ne vidim u tome nista lose.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 1442
14.6.2012 21:58:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

UM, meni su rekli da se zumance ne mesa sa mlecnim proizvodimauser posted image
A taj vocni jogurt sto joj dajes, jel to onaj isti sto i mi klopamo?

aha pe, taj je, plava kutijica....
mm radi kako ti mislis da treba, i budi sigurna da je tako najbolje....user posted image
vise ne dojis gicu

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 1443
14.6.2012 23:46:31   
Anoniman
Ne, sama se odbila od sise, sto bi rekao mm. A mleko mi jednostavno prestalo. Ima mozda jos mrvu da povuce pred jutro, ali brzo pocen neprijatan osecaj.

Mislim, super sto je tako, da nisam imala problema, da mleko ne staje a ona nece da sisa. Ovako nekako sve se uklopilo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1444
16.6.2012 11:14:41   
bens
Mm ja sam radila i dalje radim slicno kao ti. Nisam se previse tripovala oko alergija. Dala sam joj jutros prvi put ovsenu kašu. Malo da promenim. Ne znam više šta da dajem za doručak. Baš se najela a prvi put dajem. Trebalo bi postepeno uvesti ali ajde sad.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1445
16.6.2012 11:19:54   
vonavoj
bens,a koju ovsenu kasu? kako spremas?
ma ni ja nisam davala po 2-3 kasicice user posted image

(odgovor članu bens)
Direktna veza do poruke: 1446
16.6.2012 11:31:20   
tijatija

IZVORNA PORUKA: vonavoj

moja T hoce palentu sa jabukom,ne mora svezauser posted image

Kako plaenta sa jabukom? Ja palentu jedino dajem sa mladim sirom ili kajmakom .

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1447
16.6.2012 11:32:39   
bens
Kupila sam u Tempu neki "Nutri vita" ovas u kutiji pakovan. Oko 115 din.Ima da se kupe i ovsene kase sa raznim ukusima, ali sam ja uzela ovaj klot, pa mogu da ubacim voce. Kuvala ga kao griz, iako pise da se samo prelije vrelom vodom, ali tako sam probala pa mi se cinilo nekako presno. Jednom sam bila u Rusiji i skontala kako oni jedu ovsene kase kao ludi. Imaju ogromne kolicine tih kasa po supermarketima. U nekom bebi jelovniku sa neta koji je sastavljala pedijatrica ima ova kasa za dorucak, pa reko ajde da promenim malo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1448
16.6.2012 11:35:31   
tijatija
I ja sam cula za te ovsane kasice, cak se spominje ta kasica u jednoj djecijoj pesmici user posted image
Reci mi samo kad se skuva dali se raspadne ili moras da blendiras?

(odgovor članu bens)
Direktna veza do poruke: 1449
16.6.2012 11:44:44   
vonavoj
tijatija,jede palentu sa jabukom,skuvam je normalno na 1,5dcl vode stavim vrsnu kasiku palente,a jabuku izblendiram i sve smuckam! jer mi ujutru jede voce,pa sam zato tako napravila..a inace ja palentu jedem samo sa seceromuser posted image ..bez mleka!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mama koja doji u bazenu podržava dojenje u...
Mama četvoro dece deli prelepe fotografije kojima želi da podrži lepotu i normalnost dojenja.
Ringeraja na „Svetskoj nedelji dojenja“
photo
Svetska nedelja dojenja obeležena je pod pokroviteljstvom Udruženja Roditelj, 08.08.2010. na Zemunskom keju pokraj Dunav...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here