Ivence
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Ivence, kod kog nutricioniste vi idete? Mi u Imd, ali izgleda od tog coveka nema vajde...nece da me sllusa , vec 4 puta smo bili kod njega a ne mogu da mu kazem da j ealergicna na mlecn eproteine...jednostavno covek mi ne dozvoljava da pricam ;) ima li neka uzina za ove bebe. Koje je piju mleko i mlecne proizvode?;) mi idemo kod žene u DZ u Šilerovoj... mislim, i ona ima ludikus ideje, recuimo, ja kada sam joj rekla da Milica pije 180ml mleka po obroku, ona mi reče da smanjim, i koliko ja puta ponovim da ako smanjim, ona će kraće biti sita, toliko putra ona ponavlja da ipak smanjim.. ali, što se tiče tih uvođenja namirnica je bila u pravu.. sada ćemo ići opet, ali je ona na odmoru, ali kod nas radi i ona što je napisalaneki kuvar za bebe što kažu da je dobar.. :) Moja Humana je iz Italije, mm ima tetku, i ona zapela da šalje, ja nisam htela jer me je bilo strah, ipak je to dosta novca, pa rekoh, neće posle hteti više da kupuje, niti će hteti da uzme novac, pa ću se ubiti... jer, ta njihova, je mnogo lepšeg ukusa nego naša... mislim, i dalje je bljutava, ali je slađa od ove, pa nekako lepša, i jeftinija je, mislim, košta isto kao kod nas, ali ima 900gr u ovoj Humani 2... Milica je ovako oset_ljiva na sve i svašta, ali joj humana nije smetala... jeste prduckala malo više, pošto su humana i aptamil mislim, jedina dva mleka sa probiotikom, i onda to može da smeta, ali Milici nije... :)
< Poruku je uredio Ivence -- 21.7.2012 9:18:33 >