Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 3.7.2012 15:53:56
|
|
|
|
sandrasrki
|
Mozes li mi reci nesto vise o toj Svetoj lozi
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 3.7.2012 17:59:16
|
|
|
|
babby
|
mi dobili rezultate asa testa kod mene je 20% a kod mm 50% poceo je od danas da pije proxed dal neko ima iskustva sa popravljanjem rezultata
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2012 15:14:54
|
|
|
|
sandrasrki
|
Mozes li mi objasniti kakav je to test posto cemo verovatno ja i suprug trebati to da radimo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2012 15:19:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Sandrasrki, imaš temu Test na antispermatozoidna antitela KLIK Babby, ne znam koliko proxeed može da pomogne oko toga, mislim da se piju neki lekovi, tipa antibiotici kada postoje antitela. Ali to proveri na temi, nisam sigurna.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 4.7.2012 20:23:22
|
|
|
|
babby
|
hocu a ja sam cula za pronizon
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 20.7.2012 11:35:53
|
|
|
|
Štetica
|
Danas je mm radio spermogram pa evo i rezultata: koncentracija 31mil ref. >20mil brzi,linearni 54.8% ref.>40% spori 3.2% ref. Do 5% na mestu pokretni 3.2 ref.do 5% nepokretni 38.7% ref.<50% aglutinacija ne likvefakcija normalna izgled normalan dr koja je radila nalaz je embriolog i kaze da je to dobar spermogram,i da po njoj nepostoji nikakav problem za prirodno zacece. Ostaje da jos ja uradim hsg,ali ona smatra da ce i taj nalaz biti ok,jer smo imali jednu trudnocu a svi hormoni su ok.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 20.7.2012 11:43:44
|
|
|
|
madamme
|
Stetice, ovo izgleda super. Mislim da ASA nece biti potreban posto nema aglutinacije. A spermokultura?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 20.7.2012 11:49:13
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice super rezultati
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 20.7.2012 11:53:14
|
|
|
|
Štetica
|
Madamme i ona kaze da nema potrebe za ASA jer je aglutinacija 0 ,tako da za sada je na listi cekanja kao i spermokultura jer je rezultat ok.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.7.2012 14:38:38
|
|
|
|
La_mamma
|
Mi smo juce dobili nalaz spermograma i uradio je doktor ultrazvuk MM , i vidio je neko prosirenje vene , koje zagrijava testise i ubija spermatozoide...tkzv. varikocella ... Sanse za zatrudnjivanje prirodno , su nikakve , jedino da probamo vantjelesnu. Iznenadio me ovaj rezultat...veoma ....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.7.2012 14:46:19
|
|
|
|
Jole84
|
La mama nisam sigurna,ali mislim da ta vena može da se operiše i ukloni,znam za jedan par iz bliže okoline. Samo hrabro,sve se da srediti
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.7.2012 14:48:31
|
|
|
|
degu
|
La mama može da se operiše i da se spermogram popravi, samo je to dugotrajniji proces, sve zavisi od vaših godina da li vam se žuri ili ne. Konsultujte se sa još nekim urologom
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 23.7.2012 9:47:07
|
|
|
|
La_mamma
|
Hvala na podrsci Tacno , doktor je rekao da moze da s eoperise..onda ide oporavak...onda terapija, i treba d aprodje vremena..a mi vremena, tj. ja koja sam malo starija od muze, nemam! On ima 34 , a ja 38 godina. Imamo vec dvoje djece , znaci nisam prvorotka, ali zelimo jos jedno. Mislim da cemo se podvrgnuti IVF , jer doktor kaze da mu rapidno opadaju spermatozoidi i da za mjesec ce biti gori nalaz...za 3 mjeseca jos gori ...a kasnije , nece biti uopste materijala cak ni za vjestacku. Tako da bi smo pozurili sa ovim...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.7.2012 22:37:40
|
|
|
|
madamme
|
Zene, ako sam dobro razumela, na osnovu JEDNOG ejakulata mm mogu da uradim spermokulturu, miko, ureo, hlamidiju u labu?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.7.2012 22:41:12
|
|
|
|
degu
|
Spermokulturu rade iz ejakulata, a miko, ureoplazmu, hlamidiju iz uretralnog brisa.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.7.2012 22:42:47
|
|
|
|
madamme
|
joj, on to nece hteti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.7.2012 22:45:05
|
|
|
|
degu
|
Madamme mora da se strpi i da izdrži, jeste stvarno neprijatno. Ima i neki test iz krvi, ne znam da li uključuje sve, al je jako skup. Pitajte u labu i za to.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.7.2012 22:47:23
|
|
|
|
_Maki_
|
Ne, za miko, ureoplazmu i hlamidiju se uzima uretralni bris.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 27.7.2012 22:50:42
|
|
|
|
_Maki_
|
Dok sam napisala odgovor, vas dve ste se vać raspisale. Nema razloga da ne uradi test, nije to nepodnošljivo, stvarno mi se čini da muškarci nekad tako nepotrebno drame oko prostih medicinskih zahteva
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.8.2012 11:18:06
|
|
|
|
lalojedac
|
sandrasrki to je sveto grozdje iz hilandara koje se salje parovima koji ne mogu imati dece,do sad je svima uspelo koje znam,neki su isli na vto i iz prve je uspelo a neki su prirodno i to blizanci,imas na internetu informacije,moze da se naruci ali tu idu posebne pripreme,mora se verovati,pre svega,ide post od 40 na vodi,ispovest i pricesce,posle toga se pojede grozdje,zena jede 2 zrna a muz 1,i onda se krece u akciju,obicno posle par meseci stignu lepe vesti.Mi smo je upotrebili pre 4 meseca i jos uvek se nadamo uspehu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 31.8.2012 13:43:35
|
|
|
|
Bebana17
|
Moj muž je proveravao spermogram juce, posle 3 meseca uzimanja Fertil +, i rezultati su nas ohrabrili, sada jos da Bog umeša svoje prstiće, pa da ja lepo odem u prvo tromesečje. Sa 9 miliona po ml otisao je na 19,2 miliona po ml, volumen 4,2 ml, pokretnih 68% ,od toga pola pola su oni super brzi, a pola su oni malo sporiji. Svega 26 ih je sa abnormalnom formom, a 8 ih je nezrelih. Sto znaci da smo skoro dosli do normospermije. Uz Fertil sam mu davala i Peruvian macu jednu tabletu dnevno, i mesavinu meda i semenki. Ne znam sta je od ovoga upalilo, ali se radujem, jer sada imam cemu da se nadam. Drugostepena mi je zakazana za 06.11. ali se nadam da mi nece ni trebati VTO. Naravno, znam ja da ni ovakav spermogram nije garancija da ce do trudnoce doci, ali se nadam, nadam... I jos da napomenem da je moj mužić bolestan od leukemije, i zbog svojih lekova ima los spermogram, ali poboljsanja su moguca, i ne treba klonuti duhom, samo treba ici hrabro ka cilju..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 31.8.2012 18:21:21
|
|
|
|
degu
|
Bebana ja sam razmišljala da ubacim Maku, mi se nismo pomerili sa 7 miliona iako je mm prestao i da puši, ništa se nije promenilo. Gde ste nabavljali Fertil + i koliko košta? E baš mi je drago zbog rezultata, pa ovo je skoro normospermija i sad je sve moguće
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 31.8.2012 20:44:35
|
|
|
|
Bebana17
|
Degu, draga moja, ja sama ne mogu da poverujem da smo toliko poboljsali rezultate. Fertil + smo kupili u Nemackoj, u Minhenu, tamo ga svuda ima, a cula sam da se moze naci i po nasim apotekama. U Madjarskoj ga takodje ima, i planirala sam muzu da kupim za jos tri meseca. U Minhenu smo za tri meseca pakovanje (90 kesica) platili 126 evra (sto je mislim povoljnije i od profertila i od proxeed-a), a deluje. Maku smo porucili preko njihovog sajta i stigla nam je za 3 dana u postu. Joj, kada bi ovako dobri rezultati ostali, gde bi nam bio kraj... Nadam se da ce tvoj muz uspeti jos da poboljsa rezultate. Moj muz nije pusac, tu nisam imala sta da mu ukidam, ali zato alkohol mu ne dam ni da lizne. Ukinula sam mu i voznju biciklom. Dodjem sama sebi kao neki Hitler sto ga tako driblam, ali sve za bebu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 31.8.2012 20:58:03
|
|
|
|
17 joka
|
Bebana,jako mi je drago nadam se da vam VTO nece ni trebati!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 31.8.2012 23:42:24
|
|
|
|
Meisje
|
Bebana odlicne vesti,pa ovo je skoro ko Kakva VTO neces ni proci pored nje!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?