Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 16:14:44
|
|
|
|
plačljiva
|
Dunja,hrabra ženo,idemo zajedno u nove pobede...Izgubila si bitku,ali ne i rat...Uz tebe smo sve Kada ideš na komisiju preko države?Razmišljaj o novom postupku jer te možda baš ovde u Beogradu čekaju tvoje
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 16:35:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Idem 6.11. ali naravno, nemam sve nalaze, jer su neki istekli u međuvremenu, a sada ih ne mogu raditi jer sam pod dejstvom hormona itd. Verovatno će mi odložiti. Kako god, mislim da ću ja pre stići opet u Segedin, tamo negde u februaru, nego ovde preko države. Osim ako Garalejićka ne bude baš dobra pa me ubaci ranije zbog godina i endometrioze, u šta čisto sumnjam.
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 16:36:56
|
|
|
|
Olga75
|
Dunja
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 16:40:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Inače, zvala sam moju doktorku Mimu Fazlagić, i rekla mi je da ne uzimam progesteron zabadava, ako već krvarim. Čak i za betu nije bila, ali pošto sam bila na nekom sastanku malopre i prolazila usput pored nekog laba, uđem i kažem im o čemu se radi. Rekoše mi da bi samo bacila 880 dinara, ako krvarim beta je 0. Kažu da devojke obično rade, eto, hvataju se zadnju slamku nade, a ni njima u laboratorijama nije jasno zašto rade, kada od bete nema ništa. Prosto im žao da ljudima uzimaju pare, ali eto, devojke traže ..i uvek beta bude 0. Ja nisam od tih, ja znam da nisam trudna, mislila zbog doktora da uradim, da ima neku vrednost kada uđem u novi postupak. Ali ako je beta 0, odustadoh. Žena je bila iskrena, a privatni lab
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 19:58:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunjči moja mila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 21:04:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Lepa vest je što mi Mima reče da smatra da su mi materica i jajnici dobri (za sada) i da idem za 3 meseca u Szeged, bez prethodne operacije. Videću da li se dr.Zadori slaže sa time. Hvala svima podršci, divne ste zaista
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 21:12:15
|
|
|
|
Verus
|
Draga moja dunjche, ja mislim da zaista ne znam jos nikoga ko je tako jak kao ti, a to ce biti nagradjeno sledeci put! A moram reci da sam se bas jako nadala (kao i svi ovde naravno) i da sam i ljuta i tuzna :(( Ali kazu, da za sve postoji razlog, pa cu tako da verujemi sada, i da je to zbog nekog dobrog..sta god da je. Ljubim te i vidimo se!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 22:02:58
|
|
|
|
vonavoj
|
DUnja draga,ne mogu ti opisati koliko ti se divim i znam da ima Boga i da ce sve doci na svoje i da cete nunati vase
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 22:11:13
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 23:23:44
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Lepa vest je što mi Mima reče da smatra da su mi materica i jajnici dobri (za sada) i da idem za 3 meseca u Szeged, bez prethodne operacije. Videću da li se dr.Zadori slaže sa time. Ja sam odmah bila skepticna na onu tvoju sumnju! Super,bice uskoro ponovo sve,sad si pripremljena i sigurno ces biti opustenija!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 23:25:58
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 23:34:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice samo mogu da te zagrlim. bas mi je bilo zao kad sam sam procitala. Ali idemo dalje u nove pobede.
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 24.10.2012 8:09:17
|
|
|
|
pari
|
Dunja...
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 24.10.2012 8:48:24
|
|
|
|
bonita
|
Dunja,jako mi je zaoo zaista..Ali od srca ti zelim sledeci uspeh i najveci
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 24.10.2012 8:55:26
|
|
|
|
J@n@
|
Dunjice, !
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 17:32:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo da javnem, uradila sam betu, danas je već 4. dan krvarenja, obilnog, a beta je 10,41.
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 17:35:08
|
|
|
|
Verolina
|
Biohemijska. Nije se dobro zakacilo. Zakacice se sledeci put
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 17:36:43
|
|
|
|
Verolina
|
Dunjic, mislim da treba da zamrznes embrione. Onda mozes da ih vratis i u prirodnom ciklusu. Tako je nasa Nina 26 i evo stigla
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 17:41:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Verovatno i hoću ako ih bude bilo, sada nisam ni imala priliku da se razmišljam, jer su bila samo dva embriona. Ali, obzirom da ja primam blagu stimulaciju (verovatno zbog endometrioze), bez Gonala (ja ne znam nikoga ko je primao samo suprefact (0,3ml) i 2 merional, na kraju i 1 merional dnevno), ne mogu se nadati nekom velikom broju j.c.
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 17:43:02
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zavisi od antralnih folikula u mesecu. Mozda ti sledeci put bude vise.
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 18:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
JA tek sad vidim...jako mi je zao Dunja, ali biće sledeći put dve bebice, videćeš
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 18:06:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Biohemijska. Nije se dobro zakacilo. Zakacice se sledeci put Daj Bože
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 18:06:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR JA tek sad vidim...jako mi je zao Dunja, ali biće sledeći put dve bebice, videćeš Biće, verujem
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 18:07:19
|
|
|
|
mihi
|
Dunja sta je reka dr Zadori jel imao neki komentar?
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 25.10.2012 18:09:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dunja sta je reka dr Zadori jel imao neki komentar? Tek sam mu poslala mail, jer sam rezultat HCG-a malopre dobila (tražio je da danas uradim). Videćemo šta će reći ..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: