Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Neredovni ciklusi i odredjivanje plodnih ... 13.1.2009 3:09:39
|
|
|
|
kumara
|
Joj ja na zalost ne mogu da ti pomognem, jer meni ciklusi budu u dan tacni, ali se nadam da ce se naci neka od nas koja ce znati da te posavetuje. Nemoj da se sekiras, nacicemo resenje!
|
|
|
|
RE: Neredovni ciklusi i odredjivanje plodnih ... 13.1.2009 7:58:01
|
|
|
|
Jeca*
|
Meni su ciklusi do pre porodjaja bili neredovni u smislu da nikada nisam dobila na 28 dana, nego 31, 35, jednom cak i 57, ali obično između 30-40 dana od ciklusa do ciklusa. I termin porođaja sam odredila kao datum poslednjeg ciklusa + 7 dana + 9 meseci. Ali, stvarno ne znam kakav je slučaj kada su ciklusi baš toliko neuredni. Kad je tebi bio poslednji ciklus? Kog datuma si poslednji put dobila menstruaciju?
|
|
|
|
RE: Neredovni ciklusi i odredjivanje plodnih ... 13.1.2009 8:18:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam shvatila da je imala u novembru. Pa ne znam kako će to da reše. I meni je prvo palo na pamet ultrazvukom, jer merenjem bebice bi trebali znati makar odprilike koliko je stara trudnoća. Javi nam molim te šta su ti rekli. I nemoj da brineš, sigurna sam da lekari imaju rešenje.
|
|
|
|
RE: Neredovni ciklusi i odredjivanje plodnih ... 13.1.2009 8:27:22
|
|
|
|
Lu
|
Pa da u 11.mjesecu je imala zadnju M. i jedino je mogla u 12. da zatrudni a doktor će po ultrazvuku da potvrdi najpribližniji datum poroda, jer ionako samo se 5% žena porodi na datum,termin koji je određen. Mjereći vrijeme po mojoj zadnjoj M. termin mi je bio o3.12. a po UZ je 29.11. a ja se porodila 25.11., ispada da je UZ bio bliži,a možda je samo mali požurio Ma nemoj ti Milice da se zamaraš s tim,sve će to doktori izračunati,samo ti uživaj
|
|
RE: Neredovni ciklusi i odredjivanje plodnih ... 13.1.2009 14:42:48
|
|
|
|
Koka Loka
|
Na prvi dan poslednje menstruacije dodaj 14 dana. Otprilike tih dana si imala odnose? Znači ako si 1.12. dobila menstruaciju, ovulacija bi trebala da bude oko 14.12. i tih dana je došlo do začeća.
< Poruku je uredio Koka Loka -- 13.1.2009 14:43:59 >
|
|
|
|
RE: Neredovni ciklusi i termin porodjaja 14.1.2009 0:09:01
|
|
|
|
Milica#n
|
Mnogo hvala svima na odgovoru,jako mi znaci, malo ste me smirile. Javim vam cim dodjem od doktora sta je rekao. P.S srecna Pravoslavna Nova godina svim koji slave
< Poruku je uredio Lenka RR -- 20.2.2009 3:11:58 >
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPorodila se sama, CARSKIM REZOM!Sara Tojer je 5. janura na svet donela četvrto dete, sina. Porodila se carskim rezom, sama. Fotografije sa porođaja je ...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: