|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za devojcicu
4.11.2012 18:40:38   
tijatija
Jance bas si se zadubila u zenska imena, nemoj da toj devojcici izraste pisa user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 401
4.11.2012 19:03:31   
boba 11
Nisam od neke pomoci oko imena ali me interesuje po vasem misljenju koji je najbolji nadimak za ime Anastasija,ja je zovem Ana ali mi je to nesto kao da sam htela krace ime a dala na silu duze.user posted image Nije tako ja sam insistirala da se zove bas Anastasija i tako je i sada ali mi je dugacko kad treba da je nesto viknemuser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 402
4.11.2012 19:52:51   
jance
tijatija mm kategoricno odbija da prica o muskom imenu user posted image
kaze da je sinoc sanjao da smo saznali da je i drugo decak i da se on bas skenjao... ja to stvarno neshvatam tako tragicno, iskreno bi bila bas prijatno iznenadjena ako bi ispalo da je decak, nemora da bude odusevljen apsolutno, bice to samo moj sin i tacka user posted image salim se naravno, volecemo to dete sta god da bude, ali mm je bas zagrizo da bi bilo lepo da je devojcica.. a i rekao je da ako nije devojcica da ce on onda ici i na trece user posted image

bobo, ja znam za jedan nadimak za ime Anastasija , zovemo je Stasa... a cula sam i Stasija, ali mi se nije svidelo. Stasa mi je bolje

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 403
4.11.2012 19:57:56   
tijatija
bobo nemoj skracivati, ja licno nevolim nadimke, a volim dugacka imena npr. Aleksandra, imamo tri cerke ali ni jednu pomenutu jer znam sigurno da bi joj skratili ime cim bi se rodila ,cemu tu user posted image
Jance i mm voli cerke, ma obozava ih , aj ti to nemogu opisati tu ljubav user posted image , a ako sad rodim sina ja mislim da ce biti moja mazulja,

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 404
4.11.2012 20:07:15   
Olga75
Bobo , imam ja neku levu tetu , nju zovu Stanka
kad razmslim sve te moje tetke imaju lepa imena koja su unakaradjena nadimcima
eto Katarina je kata , Lucija je Luca (sa vrlo kratkim u ) Elizabeta je Beska , Anastazija Stanka ,Matija je Maata , Klara je Klarika , Konstantina je Koca i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 405
4.11.2012 20:18:00   
cockic
ja jako volim kraca imena jer je moje dugacko mada mi se svidja katarina se ja zovem mada imena moje dece su kraca od mog sin Petar a ceka Lena user posted image mada sad mi se vise svidja Lenka nego Lena ali nema veze nije lose ni lena user posted image

a ja bi volela i treceuser posted image mada sveki vec kaze da je bata svakako i ako jos nisam user posted image  Lena je prvo zvala tatu,mama,baba da li ima istine ne znam mada petar je prvo rekao mam pa baba a tata bas kasno i dobio seku.

ja ne znam kako je to kad imas dva sina ili dve cerke ali ja pobijam teoriju kad kazu ove zaludne babe jao ima dva sina ili dve cerke pa hoce da proba da dobije ono sto nema ja imam oba pola pa bi jos dece.meni prva sveki kaze ti si zavrsila imas sina i cerku a ja njoj otkud vi znate mozda ce mo mi i treceuser posted image sto se stvarno mozda i desi samo da sredimo budzet da vidimo gde smo i sta pa onda ce mo da odlucimo da li jos prosirujemo porodicu user posted image  

ali dece nikad dosta stvarno je divno imati vise dece user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 406
4.11.2012 22:16:12   
malinaja
JANA.user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 407
4.11.2012 22:19:51   
tijatija

IZVORNA PORUKA: cockic

ali dece nikad dosta stvarno je divno imati vise dece user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 408
4.11.2012 22:31:11   
Torbica
user posted image I mi smo imali devojcicu i decaka i isli na trece, nema to nikakve veze! Cerka mi se zove Anastasija sa S, ne Anastaziija. Uglavnom, nisam nikome dala da je zove Ana, jer njoj to nije ime. Zovemo je uglavnom punim imenom a od milja Tasa. Kad bih imala jos jednu cerku, bila bi Angelina. No, nista od toga, jer nam se rodio pisonja, i to je to od nas, presrecna sam sto ih imam troje, kojeg god pola da su! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 409
5.11.2012 8:23:23   
MASHKA
ja čekam dečaka ali mi se jako sviđaju imena za devojčicu Manja, Zoja, Ina .

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 410
5.11.2012 9:00:45   
cockic
moj sin ima u jaslicama drugaricu Zoju bas mi je bilo neobicno ime kad sam ga prvi put cula ali je lepo,a znam i jednu Manju koja ima 6 meseci ali to ime mi se nesvidja.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 411
5.11.2012 9:49:04   
jbojana1980
Meni su lepa imena Lana, Lena, Nina, Tara... kraća imena

Ja bih volela da se beba zove Dunja (čak je i krišom tako zovem user posted image ) a moj muž Nastasija. Šta mislite koje ime je lepše? user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 412
5.11.2012 9:50:03   
bice devojcica
Ja navijam za Dunja user posted image

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 413
5.11.2012 9:52:46   
tijatija
i meni se svidja Dunja user posted image

(odgovor članu bice devojcica)
Direktna veza do poruke: 414
5.11.2012 9:56:49   
sanji
Definitivno Dunja! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 415
5.11.2012 10:42:44   
pandina
Dunjica user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 416
5.11.2012 16:38:34   
2002m
user posted image su lepa Lana i Dunja

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 417
5.11.2012 19:26:03   
jbojana1980
Hvala, odluka je pala user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 418
21.11.2012 20:11:48   
Cindarella
Bice to nasa Janja!user posted image KLIK

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 419
21.11.2012 20:25:34   
isidora88
cind jel devojcica? user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 420
21.11.2012 20:29:43   
Cindarella
Curica ovaj put,eno je u temi slike sa uz-a.user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 421
21.11.2012 21:28:22   
jance
Elena?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 422
3.12.2012 12:32:07   
Misha i Ljisha
Dunjauser posted image i ja cu svoju malekcu nazvati Dunja. Izgleda da ima dosta Dunja ali mi je to ime ipak prelepo. Posadicemo Dunju kad se ona rodi.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 423
7.12.2012 11:40:48   
mamina pufna
Mina user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 424
13.12.2012 22:14:24   
jance
Kristina
za sada vodi, nema ruznih nadimaka kojih bi mogli da se setimo, jedina losa konotacija oko imena jeste ona Kristina iz Maratonaca :)

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mamina pufna)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here