Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 10.11.2012 20:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sanji IZVORNA PORUKA: Unina mama Danas sam najsrecnija na svetu, moja bebica puni godinu dana, mamina ljubav raste Srećan rođendanko mojoj škorpijici! Hvala Sanji Nedjo za farke
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.11.2012 9:37:50
|
|
|
|
tanjica85
|
srecna, juce se vratili sa Zlatibora. napunila baterije, odusevljena odmorom i mm.
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.11.2012 9:42:30
|
|
|
|
adulence
|
Danas sam srecna jer sam danas usla u deveti mesec,a i mm i meni je danas godinu i tri meseca kako smo zajedno...
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 13.11.2012 10:21:07
|
|
|
|
bratzz
|
Sedim sam kuci pored kamina, toplo mi je i uzivam u miru i tisini. Ovakvi trenuci mi u poslednje vreme najvise nedostaju.
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.11.2012 21:58:59
|
|
|
|
Figaro88
|
Tata javio da on placa apartman na Divcibarima,sto znaci vise para za mene Tako da sam jako srecna sto konacno idem na odmor i sto ne moram ja da ga platim
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 16.11.2012 22:19:12
|
|
|
|
Olga75
|
posle vise od cetiri godine uspela sam da stavim burmu na prst to znaci da sam se sasusilaaaa
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 22.11.2012 14:50:56
|
|
|
|
jole82
|
Kupila ja juce u Lilly neki komplet bioten/orzene...kad danas da otvorim, a umesto sampona koji pise za farbanu kosu, stoji sampon za masnu kosu Skoknem malo pre da vidim moze li da se zameni...kad tamo menadzerka prodavnice pootvarala sve kutije i u svima stoje "pogresni" samponi...zamenise mi i da mi se zahvale sto je utvrdjena greska dobijem na poklon ljubicasti lak za nokte (moja boja)
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 22.11.2012 15:05:30
|
|
|
|
imperial
|
Srecna,srecna,srecna,upravo mi javio muzic da mi je kupio masinu za susenje vesa,a to sam mu juce rekla da bi htela da imam
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 22.11.2012 20:41:53
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dobila sam puuunooo komplimenata od članica RR foruma
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 21:34:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Oduvek sam želela da moji praaaavi tekstovi, oni u formi poezije, budu otpevani. Nažalost, prodaje se samo šund pa sam silom prilika takve tekstove stvarala i neki od njih su kupljeni i otpevani, i šta sad... Svi jurimo za parama. ALI... Jedna moja prijateljica, inače profesor klavira i muzičkog obrazovanja (čudim se kako mi ranije nije pala na pamet ) danas je rekla: ej, pa znaš, ja bih volela da probam da otpevam ONU TVOJU pesmu... Nešto sam komponovala, u glavi mi je prva strofa danima, pa ako se slažeš, možemo da odradimo celu pesmu... Presrećna sam... Pesma zvuči kao dobro parče jazz-a, totalno dobro, poetski... Drugačije. Me happy, and proud.
< Poruku je uredio Trt Milojka -- 28.11.2012 21:35:41 >
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 21:40:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo možda ćeš i nas obradovati tim zvukom..?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 21:43:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoću, Anči, čim snimimo išta. Danas mi je pevala uz klavir, prvi put sam čula i naježila se. Imam neke pesme koje je snimio jedan lik, ali su teški šund, time vas ne bih zagađivala. Mogu ti postaviti tekst, jedino, ako ti išta znači...
< Poruku je uredio Trt Milojka -- 28.11.2012 21:44:54 >
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 22:04:55
|
|
|
|
MarijaBg
|
Milojka
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 22:21:10
|
|
|
|
NadaR
|
Samo naprijed !
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 22:22:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako god ti želiš, možemo mi da sačekamo da pesma bude gotova pa posle zajedno da pevušimo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 28.11.2012 22:25:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda tako neka bude. Hvala, cure.
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 29.11.2012 18:24:28
|
|
|
|
Lu
|
Danas sam sretna jer sam obavila dva teška posla, fizički teška Drago mi je da sam to završila, sad sva sretna pijuckam koficu i razmišljam o sutra
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 31.12.2012 10:42:32
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam vrlo srecna , ima razloga ali posebno me je obradovalo sto sam u postanskom sanducetu nasla novogodisnju cestitku ne pamtim kad sam u njemu nasla nesto sem racuna a danas cestitka doduse pomalo me je i sramota jer se ja nisam setila da joj posaljem , to obavljam telefonski ali cestitka , hvala teta Ruzice
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.1.2013 0:18:55
|
|
|
|
boba 11
|
videla sam vatromet a mislila sam da cu omasiti ove godine,zbog magle a i kratkog trajanja sve sam propustila,ali sam ga veceras gledala
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.1.2013 20:55:30
|
|
|
|
Jole84
|
Zbog druženja sa ringerajkama
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 14.1.2013 21:51:15
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Zbog druženja sa ringerajkama Srecna sam sto imam toliko prijatelja i ljudi koji me vole. Danas medju njima pozdravljam tri koze, koje su sticajem okolnosti i zene koje sam zbog foruma upoznala-Miljanu, Beu i Ninu. Zivuljke moje "haremske"
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 11.3.2013 19:32:29
|
|
|
|
World
|
zato sto je baba otisla da uspava unuku...
|
|
|
RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podiza... 16.3.2013 20:26:04
|
|
|
|
milicicak
|
Prihvatili mi rad, idem na kongres u avgustu sreca, sreca radost
|