Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.9.2013 8:37:06
|
|
|
|
nata11
|
Trenutno, crne cipele, tamno teget pantalone, teget torba, bela (elegantnija) majca preko teksas kosulja u teget-braon tanak kais preko kosulje.
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.9.2013 9:28:45
|
|
|
|
Peace*
|
Farmerke, bež majca 3/4 rukava, braon kajš, braon-bež maramče, bež jakna, crne cipele, braon tašna.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.9.2013 11:37:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Peace* crne cipele, braon tašna. Pa gde uklopi crno i braon Ja sam se jutros smrzla kad smo išli u vrtić (a idemo autom ), farmerke, starke, majica dugih rukava i džemper-jakna.
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.9.2013 11:39:37 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.9.2013 12:12:20
|
|
|
|
Peace*
|
Ma, ne pitaj... ustvari sam tašnu uklopila uz kajš, isti materijal i boja, i na marami imam isto braon. I htela sam čizmice braon, ali mi nešto rano...
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 15:50:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Bez veze
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 16:57:28
|
|
|
|
NadaR
|
Crna trenerka sa pink straftom sa strane , takva pink majica duks , sta li je i crni postavljeni prsluk . Crne duboke obicne patike. Sve mi boje lijepo sstoje
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 17:03:14
|
|
|
|
Olga75
|
pa lepo pink Nado ja sam u plavoj majici kratkih rukava na kojoj pise NS seme ( ja sam seljak veseljak , dobre su te promo majice , traju gooodinama a dole crna trenerka i naravno bosa
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 17:15:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Bosa? Crna Olga Ja sam u kući uvek u trenerci, danas je to crna topla trenerka i crna majica (koja na leđima ima neku ludu macu pa Mare non stop ide za mnom i mjauče ).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 17:26:54
|
|
|
|
viking
|
Evo ovako :) Odoh da iskoristim svojih sat vremena napolju
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 17:29:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik, fantastično ti stoji trudnoća
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 17:29:47
|
|
|
|
Olga75
|
Ane , ja sam bosa od aprila do decembra , mrzim carape Vik , sjajno i sad si dosla da me ovde potuces sa mojom NS seme majicicicom
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 17:55:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Vik prelepo Ja sam u ljubicastoj spavacici na kojoj pise Baby
|
|
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 20:55:22
|
|
|
|
viking
|
Hvala, hvala, jedva čekam priliku da malo izađem iz pidžame
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 18.10.2013 22:57:41
|
|
|
|
Figaro88
|
Crna trenerka i zelena majica po stanu,napolju farmerke,patke,crna bodi bluza,prsluk i sportska tasna...
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 19.10.2013 0:03:44
|
|
|
|
Bebilina
|
Celi dan na biciklu, u jurnjavi i vezbanju, tako da sam bila u Nike dry fit od glave do pete, tamno sive pantalone za vezbanje, pink majica, crni duks na raskopcavanje, crno-roze patike...
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 20.10.2013 21:33:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Vik super Da li su to trudničke pantalone ili obične? Meni deluju obične, i super stoje i sa stomakom!
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.10.2013 2:25:37
|
|
|
|
viking
|
Dunja, trudničke su farmerke, u stvari ja trudničku garderobu nosim od trećeg meseca. I ova bela majica, tačnije potkošulja, je takođe trudnička.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.10.2013 11:10:08
|
|
|
|
madre
|
crne holahopke, crna suknjica malo iznad kolena, roze bluzica, crne cizme do kolena i crni, dugi dzemper na raskopcavanje (kao jaknu).
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.10.2013 16:05:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Odlične su! Gde si uzela? IZVORNA PORUKA: viking RR Dunja, trudničke su farmerke, u stvari ja trudničku garderobu nosim od trećeg meseca. I ova bela majica, tačnije potkošulja, je takođe trudnička.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.10.2013 16:09:22
|
|
|
|
viking
|
Stvarno jesu, vrlo su udobne, uzela u HM-u. Čak razmišljam da ih prepravim u obične jednog dana, toliko su dobre!
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 21.10.2013 21:36:54
|
|
|
|
Bebilina
|
Crne helanke, svetlo siva haljina od zerseja do iznad kolena, svetlo sivi dugi dzemper sa jednim dugmetom, duga crna ogrlica, tamno sive UGGs i postarska torba iste nijanse. A jel vam se nekad desi da dete i sebe obucete u istu kombinaciju? Meni stalno! Prvo njih sredim i kad krenem sebe vidim isto, recimo jeans dole i iste boje gornji deo ili cera i ja u haljinama iste boje
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 22.10.2013 13:18:39
|
|
|
|
tanjica85
|
cepane farke, bela pamucna majica, bele starke i moj novi nakit
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 22.10.2013 13:24:11
|
|
|
|
branki*
|
sive helanke,sivo-roze duks sa kapuljacom i bele patike.
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 22.10.2013 13:25:05
|
|
|
|
Peace*
|
Teget cigaret pantalone, svetlo plava košulja, braon čizmice, braon sako, šarena ogrlica (braon, plavo, zeleno).
|
|
RE: Kako ste obuceni danas? 22.10.2013 13:26:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Crne helanke i rozikasta macka besz ledja ...toplo mi u dusi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
abortus drugog deteta ukoliko je žensko, pošto je prvo dete ženskomica1987Abortus ukoliko drugo dete nije muškog pola, pošto je prvo ženskonisam za to (
88%)

ukoliko se oba partnera slože da (
2%)

roditi, iako ne zelite zensko dete (
11%)
Ukupan broj glasova: 188Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!