|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sonoma dijeta
19.11.2013 18:08:08   
minnica
Za ručak sam pravila gulaš od šampinjona. Izdinstala malu glavicu crnog luka na malo maslinovog ulja, pa dodala seckane šampinjone. Kad su pustili sok, malo posolila, pobiberila, stavila malčice karija i na vrh kašičice senfa. Bilo je super. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 26
19.11.2013 19:24:31   
mama micki
Ja pravila slatki kupus sa junetinom na klasičan način sa manjim izmenama.
E to sa pečukama je super, tako ih i ja spremam, a kad se doda meso i seckana paprika...njam,njam...probaj.user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 27
19.11.2013 20:24:39   
minnica
Hoću. Možda čak i ovih dana jer mi je ostalo šampinjona.user posted image

No need to run and hide

Direktna veza do poruke: 28
20.11.2013 8:26:53   
mama micki
Nešto mi se usporio metabolizam, ali nije loše evo danas je poslednji dan prve faze i ukupno 4 kg manje, zadovoljna samuser posted image samo ću od sutra da počnem da vežbam, to će ubrzati gubljenje kilograma.
Minnice kako ti napreduješ? Jesi li se merila? Meni je vaga pokazala rezultate već drugi dan.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 29
20.11.2013 9:05:12   
minnica
1 kg manje. Mada kontam da sam izbacila vodu, ali napredujemo. Važno da se hranim zdravije i da ne idu kg u plus. Evo stavila sam i tiker. user posted image Prevučeš mišem preko mog nicka, pa ćeš videti.

No need to run and hide

Direktna veza do poruke: 30
20.11.2013 9:21:57   
mama micki
Bravouser posted image Videćeš...tek će da idu kg u minus.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 31
20.11.2013 9:44:42   
viktori
da ne iscitavam sve po redu jel moze savet kkao ova dijeta dok dojim?

< Poruku je uredio viktori -- 20.11.2013 9:46:23 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

Direktna veza do poruke: 32
20.11.2013 10:11:21   
mama micki
Ovo i jeste jedina dijeta koja se preporučuje dojiljama. I ja dojim, a ja sam od onih žena koje teško mršave dok doje, neke se istope...blago njima. Iz tog razloga sam krenula sa ovakvim načinom ishrane.
Slobodno kreni sa dijetom, ja dojim bez problema i ako sam na dijeti. Nije teško i skupo kako se možda čini...najteže je prvih 10 dana, ali posle možeš da jedeš mnogo toga.

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 33
20.11.2013 10:45:45   
minnica
I ja dojim. Prošli put sam sa ćerkom izgubila 10 kg i sve vreme sam dojila. Ovo je zdrav način ishrane, koji je restriktivan samo prvih 10 dana, ali da se izdržati.

No need to run and hide

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 34
20.11.2013 10:52:16   
adulence
Jao zene pa sada ate me zagrejale da i ja probam bilo bi super da pisemo svaki dan sta jedemo da bi davale ideju....hehehehe...a ata doruckujete i vecerate?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 35
20.11.2013 10:53:59   
viktori
hvala vam puno. moram da probam. Javljam se cim krenem tj presecem.

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 36
20.11.2013 11:16:07   
mama micki
Adulence za doručak i večeru uglavnom slične kombinacije, integralni tost, ili hleb ili kifla, kuvano jaje ili malo pečenice, malo mladog sira i sl. može i neka kajgana, ima puno kombinacija...tunjevina, riba, šta voliš a na spisku je dozvoljenih namirnica to i ručkaš.
Ja sam morala da krenem na dijetu jer treba baš dosta da smršam, trenutno sam kao user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 37
20.11.2013 11:19:48   
mama micki
Viktori, samo nemoj sebi da govoriš od prvog ću, ili od ponedeljka ću, kao što sam ja radila. Što pre to bolje...

Direktna veza do poruke: 38
20.11.2013 13:16:12   
viktori
jao nadam se da nece
jednom sam u zivotu drzala dijetu do sada i bas sam se namucila dok nije stitna postala problem ja sam jela ama bas sve i iala extra liniju, al eto...i sad se ugojih u dojenju...bila sma bolja kad sam izasla iz bolnice

Direktna veza do poruke: 39
20.11.2013 15:38:40   
mama micki
I ja sam se ugojila zbog dojenja, 10 kg od kago sam izašla iz porodilišta.user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 40
20.11.2013 16:26:23   
adulence
evo sad sam prepisala u svoju svesku dozvoljene namirnice za prvu fdazu...hocu da napravim lepo plan za prvih deset dana da tacno znam,najgore mi je kad ujutru ustanem i ne znam sta cu...lepo raspored i zalepicu ga na frizider

Direktna veza do poruke: 41
20.11.2013 17:09:53   
minnica
adulence, to je i meni najgore, a i može da rezultira proždiranjem prvog što mi padne šaka. Znači, i tebe očekujemo na ovim stranicama uskoro? Piši i ti šta ručkaš, da delimo iskustva i recepte. user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 42
20.11.2013 17:11:25   
minnica

IZVORNA PORUKA: adulence

Jao zene pa sada ate me zagrejale da i ja probam bilo bi super da pisemo svaki dan sta jedemo da bi davale ideju....hehehehe...a ata doruckujete i vecerate?

Pisale smo i pisaćemo u temu dijetalni meni.

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 43
28.11.2013 8:27:56   
minnica
Posle 10 dana, tj. posle prve faze -3,7kg! user posted image Planiram, za početak, da izdržim bar do polovine decembra, a za posle ćemo videti. user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 44
28.11.2013 8:34:04   
mama micki
Minnice bravouser posted image Evo šta ću ja danas:
D: Kajgana, čaša jogurta, parče integralnog hleba
R: Ostalo mi integralnog pilava od juče, dodaću turšiju
U: Zelena jabuka
V: Samo toplo mleko i možda malo lešnika

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 45
28.11.2013 16:31:25   
adulence
Jao zeeeeneeeee....danas sam super izgurala do prw pet min i sada sam jako gladna,najgore mi pada sto nema neke uzine u vidu voca,rano mi je sada za veceru...dajte malo podrske...hrhehehhe

Direktna veza do poruke: 46
28.11.2013 16:36:01   
minnica
I meni popodne bude gadno. user posted image Ja sam sad popila kafu i pijuckam nezaslađenu limunadu da odagnam glad. user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 47
28.11.2013 16:41:01   
jole82
Evo adulence ja vas bodrimuser posted image bude teško par dana dok ti metabolizam ne uđe u štos..posle bude lakše..
Ja nisam jela posle 18 i 30..a uveče samo neki sok..I smršah poalko ali sigurno sa 80 na 65 kg za nekih 6 meseci....
Al pošto nisam držala ovu dijetu neću da detaljišem (ustvari nije o ni bila dijeta nego sam pazila šta sam jela, koliko i više obroka)

Enyoj the silence!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 48
28.11.2013 16:41:55   
adulence
Ahahahahah....dobro je nisam.jedina....sad cu i ja da turim jednu kaficu na srecu pa pijem gorku...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 49
28.11.2013 16:44:19   
adulence
Bravoooo jole nikad to.nisi podelila sa nama...ma znam sve je atvar glave i navike...a na stranu sto sam gurman,ali resila sam da do ivinog rodjendana ode ovaj visak,kojeg stvarno nema mnogo...ali eto
IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Evo adulence ja vas bodrimuser posted image bude teško par dana dok ti metabolizam ne uđe u štos..posle bude lakše..
Ja nisam jela posle 18 i 30..a uveče samo neki sok..I smršah poalko ali sigurno sa 80 na 65 kg za nekih 6 meseci....
Al pošto nisam držala ovu dijetu neću da detaljišem (ustvari nije o ni bila dijeta nego sam pazila šta sam jela, koliko i više obroka)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here