Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.1.2014 8:46:11
|
|
|
|
Torbica
|
Pandina, srecan rodjendanac! Anck, moje saucesce.... Mene je lomila temp sinoc 37.2, piiih... Sad je ne osetim ali mi je glava kao u podmornici, grozno...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.1.2014 9:23:36
|
|
|
|
NadaR
|
Anck Osjecam se izmozdeno . Dosta mi je vise hrane , spremanja , gostiju ...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.1.2014 11:01:51
|
|
|
|
pandina
|
Hvala, Torbice! Anck, moje iskreno saucesce...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.1.2014 17:53:36
|
|
|
|
mama micki
|
Anck moje iskreno saučešće! Pandina srećan rođenadan i sve najlepše!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.1.2014 23:06:40
|
|
|
|
pandina
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.1.2014 23:42:31
|
|
|
|
17 joka
|
Opijeno od ovog vina sa Plantaza odavno mi nije bilo ovako lepo Osecam se jako lepo
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 15.1.2014 11:19:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Srećno,uzbuđeno,konačno sam prelomila od septembra se vraćam u svoju staru školu,samo još da odaberem smer.Bilo je ili opet srednja ili viša,tako da se vraćam u srednju
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 15.1.2014 11:39:28
|
|
|
|
big mum
|
Pospano
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 13:21:33
|
|
|
|
Verolina
|
Ja prosto nisam znala gde ovo da stavim, ali eto, posto se osecam zacudjeno od juce, neka bude ova tema. Naime, sinoc oko 18h smo muz i ja krenuli u Srem mom ocu na rodjendan i imendan. Na ostruznickom autoputu, negde kod Surcina, taman sto je moj muz hteo da pretekne jedan auto, videli smo nesto belo kako nam ide u susret. U tom momentu je u suprotnom pravcu progalopirao beli konj. Bilo je kao na filmovima, on je jako brzo trcao, a para mu je isla iz nozdrva. Muz i ja smo cutke to ispratila pogledom, a onda smo nekoliko sekundi buljili u soferku. On me je pretekao sa pitanjem :" Verka, jbte, je l' to pored nas upravo protrcao konj, a za njim vozila dva kamiona"???Da mi nije postavio to pitanje, ja bih bila sigurna da sam poludela
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 13:27:52
|
|
|
|
tijatija
|
verka, da niste upali u neki kadar?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 13:28:56
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha ha...E, majke mi, tako je izgledalo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 14:06:53
|
|
|
|
NadaR
|
Ususkano I ugodno. Toplo mi je , pijuckam nes I gledam kako pada snijeg .
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 14:53:34
|
|
|
|
viktori
|
Verolina smejem i da niej tvog posta napisala bih ljuto na sebe i mm, al sad se smejem ne prestajem.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 15:04:47
|
|
|
|
Modessty
|
ja sam ukakana i ubljuckana upravo.... diiivnooo neznam kog pre da perem - njega ili sebe?!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 15:33:52
|
|
|
|
minnica
|
Verolina, mogu da zamislim tu scenu. Ja sam sva smrznuta i pospana.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.1.2014 15:54:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Spava mi se... boli me glava i sve ostalo.... Fu**ing PMS
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.1.2014 21:20:30
|
|
|
|
Didy
|
Ja se osećam malaksalo, počeo je nos da mi curi, osećam da me hvata. Večeras ću definitivno ranije leći, a sutra ništa od kućnih poslova neću raditi, samo ću za ručak nešto zbrčkati. Najgore mi je kad sam bolesna ili kad je neko od ukućana bolestan.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.1.2014 21:59:11
|
|
|
|
little_one
|
Uzasno tuzno...zbunjeno, u nevjerici....jedna 6to mjesecna beba je izgubila bitku...jos uvijek ne vjerujem....ufff
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 9:52:42
|
|
|
|
NadaR
|
LO , tuzno , pretuzno Ja sam , nikako da se ugrijem . Osjecam da je krenulo , u glavi haos , nos poceo da curka ...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 11:09:55
|
|
|
|
Verolina
|
Jutros sam cula vest da je moja dobra drugarica izgubila bebu. Osecam se jako jako tuzno, i jos tuznije zbog cinjenice sto sve cesce vidim da se dobrim ljudima desavaju lose stvari.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 11:14:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LO & VEROLINA boli me kicma muci me alergija aaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 12:29:34
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 12:34:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
Nikad mi srecnije jutro nije svanulo.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 12:40:12
|
|
|
|
mama micki
|
Ciklamo, može li se znati razlog? Drago mi je kad ovde vidim da se neko dobro oseća i da je srećan.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 30.1.2014 16:48:46
|
|
|
|
moja ciklama
|
klik
< Poruku je uredio moja ciklama -- 30.1.2014 16:52:15 >
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?