Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 12:01:53
|
|
|
|
mama micki
|
Ciklamo tek sad videh! Pa čestitam!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 12:21:33
|
|
|
|
mamica 91
|
LO nzm mislimo li na istu bebu, devojcica, srce u pitanju ? ima brata od 2 god ? da ne imenujem...i ja sam izbezumljena od kad sam cula ... tuzno, pretuzno.. IZVORNA PORUKA: little_one Uzasno tuzno...zbunjeno, u nevjerici....jedna 6to mjesecna beba je izgubila bitku...jos uvijek ne vjerujem....ufff
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 13:47:19
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: mamica 91 LO nzm mislimo li na istu bebu, devojcica, srce u pitanju ? ima brata od 2 god ? da ne imenujem...i ja sam izbezumljena od kad sam cula ... tuzno, pretuzno.. IZVORNA PORUKA: little_one Uzasno tuzno...zbunjeno, u nevjerici....jedna 6to mjesecna beba je izgubila bitku...jos uvijek ne vjerujem....ufff Jeste mamice
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 16:47:31
|
|
|
|
Verolina
|
Boli me glava.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 21:18:07
|
|
|
|
NadaR
|
Sve me boli , nos ko fontana ... Jos sam imala goste , pojma nemam o cemu su pricali . samo sam se borila da drzim glavu uspravno.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 21:31:32
|
|
|
|
viktori
|
Ljuto, jer sam do malopre bila u jednom bgd porodilistu sa buducim tatom i mm. Mucenu zenu sa previsokim pritiskom, koja jedva prica, noge ne oseca koliko su joj natecene...jos nece poradjati u 39 nedelji! Svi ocekuju neke pare! Kao da pare rastu na grani pa samo uberes!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 4.2.2014 22:37:38
|
|
|
|
lelaigor
|
Onako. Sva sam nikakva. I tužna i srećna, i umorna i energična, i gladna i muka mi... Meh.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 21:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
osecam se ponosno, moj najmladji brat KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 21:54:40
|
|
|
|
mamica 91
|
UM
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 21:54:54
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, bravo za bracu, pametan, vredan i lep
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 21:56:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala! On mi je brat od strica rodjendog, ali svi ga volimo najvise, jer je najmladji! Srce mi je puno , od kako sam procitala clanak! Mnogo sam ponosna na njega.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 22:09:43
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama osecam se ponosno, moj najmladji brat KLIK UM, odusevila sam se moj tip, kosarkas + intelektualac uh, da sam 10 god mladja, trazila bih ti broj tel, bas je smekerica
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 22:12:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina dobra si, hahhhaa, e on je 5 godina mladji od mene ma postao je pravi smeker, ali kakav je to covek, kao dete se uvek izdvajao, a i sada iskace iz mase!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 22:21:06
|
|
|
|
nina26
|
sta hoces da kazes time da je on 5 god mladji ??? znaci ne bi mi pomoglo ni da sam 10god mladja, pa jbg UM nisam bas ja fosil ne, stvarno vidi se da je decko potencijal
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 22:24:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Ninče, većeraske si u elementu
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 22:25:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaojjjj Nina, pa ti si samo, koliko 2, 3 godine starija od mene, nisam ti to rekla, nego si mu daleko, i imas dete Ima i na koga , stric mi je pre 28 godina, bio medju trojicom najboljih studenata na etf-u u bg. Eeee sto se ja ne ugledam na njega
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 22:28:50
|
|
|
|
pocahontas
|
wow UM
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2014 23:44:32
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ninče, većeraske si u elementu da,znas opalilo me neko ludilo u glavi UM, dobra si 'daleko si i imas dete' pa ja rekoh da sam 10god mladja da ne bi isli u off dalje, osecam se pospano i umorno, zoi se budi non stop,ne znam vise sta joj je
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 8:15:23
|
|
|
|
lelaigor
|
UM
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 8:24:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala! Danas se osecam bas tuzno, sestra mi je u bolnici, nasli su joj pre meseca dana neku senku na plucima, prvo je bilo zapaljenje pluca, pa mozda neka dlaka, a juce je primljena u KBC sa dijagnozom tumor pluca, ima samo 19 godina, ceo dan sam preplakala, i jos ne mogu da dodjem k sebi, sve se nadam da to nije tacno, danas i sutra ce joj uraditi jos enke analize, pa oeracije, bas sam bezveze....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 12:13:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj, UM, strašno. Nemoj da se nerviraš puno pre vremena, sačekaj sve rezultate, možda je to sve na vreme otkriveno. Strašno.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 12:16:38
|
|
|
|
vonavoj
|
moooooliim!!! Um,odakle sad ta dijagnoza!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 12:18:39
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Hvala! Danas se osecam bas tuzno, sestra mi je u bolnici, nasli su joj pre meseca dana neku senku na plucima, prvo je bilo zapaljenje pluca, pa mozda neka dlaka, a juce je primljena u KBC sa dijagnozom tumor pluca, ima samo 19 godina, ceo dan sam preplakala, i jos ne mogu da dodjem k sebi, sve se nadam da to nije tacno, danas i sutra ce joj uraditi jos enke analize, pa oeracije, bas sam bezveze.... Pa cekaj, jesu joj radili biopsiju?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 12:53:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj moooooliim!!! Um,odakle sad ta dijagnoza!!! Ne znam ,na osnovu papirologije, snikama skenera i rendgena, juce ih je primila nacelnica za to odeljenje i kao dijagnozu napisala to, e sada rade jos pretraga, sutra najverovatnije operacija, pa cemo znati da li je maligno, benigno, ili vec sta. Da covek poludi, njoj nista i ne govore, ali je veoma tuzna i nervozan, ubise me u pojam. Jos kada sam se cula sa tatom, a on je na kraju razgovora poceo da olace, a on retko kada place , e doslo mi je da poludim, samo da sve bude dobro! Nisu Vero jos radili, tek ce da znaju
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 11.2.2014 12:56:26
|
|
|
|
Verolina
|
I mojoj kumi su to napisali pa ispalo da ima obinu upalu pluca. Bice to sve dobro UM, videces Ne znam kako neko moze da da dijagnozu tumora bez biopsije. Ccccccccccccccc
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?