|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
3.3.2014 12:28:13   
doktorkakristal
moje saucesce ,gomila tuznih vesti,sta se ovo dogadja user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2076
3.3.2014 13:58:41   
nina26
UM, da l' je moguceuser posted image ?? nek joj Bog da snage...

koliko joj je stara devojcica /

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2077
3.3.2014 14:02:59   
bea83
Napunila dve godinice u novembru (čini mi se) user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2078
3.3.2014 14:04:52   
nina26
ih, tuga bas....user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 2079
3.3.2014 14:12:36   
viktori
Htela sam svasta da napisem, al ovo me potpuno slomilo. Jao Boze dragi. Nemam reci user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2080
3.3.2014 14:14:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bea83

Napunila dve godinice u novembru (čini mi se) user posted image

u oktobru, 14-og....
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.3.2014 14:21:50 >

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 2081
3.3.2014 21:10:29   
mtajcica83
Boze dragi, tuge.Citam ovo za PE.user posted image ..tj.za njenog supruga..user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2082
3.3.2014 21:49:30   
NadaR
Tuzno ! Grozan dan obojen losim vijestima. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2083
5.3.2014 14:44:05   
wivern
Nervozna kao pas.... i to se nece promeniti sve do ultrazvuka....odlepicu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2084
5.3.2014 14:46:15   
lelaigor
Bolesna! user posted image user posted image
Sinusi me otkidaju, hladno mi je, bolu me kosti....

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2085
5.3.2014 23:00:48   
Anoniman
Bas bezveze, sestri su ipak prepisali hemoterapije 3x3 terapije, 3 dana uzastopno prima, pa 21 dan odmara, i tako u krug, lekari su zadovoljni njenim orporavkom, sve je u redu, ali kao preventive radi, jer ima toliko godina koliko ima. A ona je bas bezveze psihicki, posustaje, a treba da se boriuser posted image tesko mi je, ne znam kako nas je sve ovo snaslo u tako kratkom vremenskom rokuuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
  Direktna veza do poruke: 2086
6.3.2014 9:22:53   
lelaigor
Teško je sad, ali dobro je da su joj prepisali. To znači da smatraju da je sve ok. Držite se! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2087
6.3.2014 9:35:23   
Anoniman
Lelaigoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 2088
6.3.2014 12:41:34   
NadaR
Pospano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2089
11.3.2014 16:08:34   
moja ciklama
Sve ukupno BESNO na sebe!

Jutros išla u Konzilijum..em gužva, em 35min tražila parking, em 3h ne mogu kafu da popijem. Tudnjače imaju prednost uđem među one "metuzaleme" koji od 6 h čekaju da se otvori..gledaju me kao da će da me pojedu. Unutra devojčica vrišti, zapeva..krici..mislim se u sebi: "A Danice, budeš li polkušala da budeš ovakva, polomiću te" i onda taktika: kad svoje dete budem dovodila, ja ću da joj kažem da malo boli, ali ako ona bude bezobrazna, ima da je tučem pa će to više da je boliuser posted image i u tom mom razvijanju taktike sestra me prozove..
Izlalzi preslatka devojčica, koja je urlikala, i ulazi presladak dečak koji seda naspram mene, tati u krilo, mama mu drži glavu i dve sestre ruku..i kreće pakao dranja, urlikanja, trzanja, bacanja..od muke sam pobelela i sestra je sačekala da oni završe..jer je i sama primetila da mi nije dobro..
Dolazim posle 2h i nema gužve, pa pitam sestru: jel su sva deca danas tako nevaljala, a ona me pogleda i kaže..jao vi ste bili jutros..ono dvoje klinaca je autističnouser posted image E kao da me udarila čekićem po glavi! A deca preslatka, po izgledu potpuno uredu..nikada ali nikada se nisam susrela sa takvim oblikom autizma..Kaže mi ova sestra da ih ima mnogo, i da je ona prvi put pala u nesvest kada je gledala, koliko su jaki i kakve krike ispuštaju (meni su ti krici ličili na razmaženu decu).
Izašla sam, i molila Boga da mi oprosti što sam "osuđivala" a da nisam znala o čemu se radi, ceo dan sam ljuta na sebe trudnu,dodje mi da samu sebe najcrnje opsujem, kad guram nos gde mu mesto nije i pamatujem..uf uf.

< Poruku je uredio moja ciklama -- 11.3.2014 16:11:48 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2090
11.3.2014 16:22:05   
lelaigor
Uzbuđeno. Sutra idem u Budimpeštu i iako sam polu-mađarica i bila sam već u Mađarskoj brdo puta, u Budimpešti nisam nikad. Mm ide poslom da obavi neki servis, dete ćemo uvaliti mojoj sestri, ide i mm šef i njegova žena...i tako. Ne znam ni šta je lepo za videti tamo... ali sam jako jako happy! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 2091
11.3.2014 16:27:49   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Sve ukupno BESNO na sebe!

Jutros išla u Konzilijum..em gužva, em 35min tražila parking, em 3h ne mogu kafu da popijem. Tudnjače imaju prednost uđem među one "metuzaleme" koji od 6 h čekaju da se otvori..gledaju me kao da će da me pojedu. Unutra devojčica vrišti, zapeva..krici..mislim se u sebi: "A Danice, budeš li polkušala da budeš ovakva, polomiću te" i onda taktika: kad svoje dete budem dovodila, ja ću da joj kažem da malo boli, ali ako ona bude bezobrazna, ima da je tučem pa će to više da je boliuser posted image i u tom mom razvijanju taktike sestra me prozove..
Izlalzi preslatka devojčica, koja je urlikala, i ulazi presladak dečak koji seda naspram mene, tati u krilo, mama mu drži glavu i dve sestre ruku..i kreće pakao dranja, urlikanja, trzanja, bacanja..od muke sam pobelela i sestra je sačekala da oni završe..jer je i sama primetila da mi nije dobro..
Dolazim posle 2h i nema gužve, pa pitam sestru: jel su sva deca danas tako nevaljala, a ona me pogleda i kaže..jao vi ste bili jutros..ono dvoje klinaca je autističnouser posted image E kao da me udarila čekićem po glavi! A deca preslatka, po izgledu potpuno uredu..nikada ali nikada se nisam susrela sa takvim oblikom autizma..Kaže mi ova sestra da ih ima mnogo, i da je ona prvi put pala u nesvest kada je gledala, koliko su jaki i kakve krike ispuštaju (meni su ti krici ličili na razmaženu decu).
Izašla sam, i molila Boga da mi oprosti što sam "osuđivala" a da nisam znala o čemu se radi, ceo dan sam ljuta na sebe trudnu,dodje mi da samu sebe najcrnje opsujem, kad guram nos gde mu mesto nije i pamatujem..uf uf.

Ciklamice, ne se jediš. user posted image
Sa mojim sestrićem u vrtić ide mali koji je autističan. Nisam ni znala. Bili mi na rođusu sestrićevom u Meku, i taj mali tako...malo je povučeniji, manje priča, ali kad je došlo do toga da se igraju, guraju, itd. bogme lakta se... Isto sam rekla sestri: "Bože, ovaj mali što je bezobrazan i razmažen!", a ona meni kaže da je autističan. Pa šta sad... Ja sam uvek bila za to da se na bilo koji način hendikepirani ljudi tretiraju kao normalni, jedino ako su baš oštećeni na neki način da ne mogu da "pariraju" drugima (ne mogu da hodaju istom brzinom kao drugi, ne čuju kao drugi, itd) treba im se prilagoditi, ali ne i smatrati ih nesposobnim. Takav odnos prema njima im valjda jedino i pomaže u životu. Ja nikad da mi sestra nije rekla ne bih rekla za tog malog da je autističan...ali nikad! Normalan dečko, povučeniji, manje priča, ali se smeje, igra, pa onda malo sedne, skunji se, pa onda opet sve ok...

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 2092
13.3.2014 14:08:59   
NadaR
Prilicno sokirano ! user posted image

U autobus koji vozi iz mog naselja danas ubacena bomba.

Mogla sam biti I ja unutra . user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2093
13.3.2014 23:21:37   
mtajcica83
pospanouser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2094
18.3.2014 0:05:28   
mali_mis
Umorno, nervozno, spava mi se, a ne mogu da spavam.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2095
19.3.2014 1:51:33   
17 joka
Ciklamice, nemoj se osecati lose zbog toga, svi pogresimo ponekad,pomislimo nesto zbog cega nam bude zao, sve je to normalnouser posted image

a ja ja se danas osecam basuser posted image lepo a i provedoh divan dan u BG

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2096
19.3.2014 8:54:08   
Olga75
tuzno , jako tuzno user posted image
sigurno je bezveze sto sad pisem po forumu ali ne znam sta cu od sebe
sta ti je zivot , jedno veliko nista

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2097
19.3.2014 9:39:25   
NadaR
Oldzi user posted image

Ja sam se bas rastuzila . Uvijek kazem necu da otvaram tuzne clanke ali eto. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2098
19.3.2014 11:22:17   
Olga75
Nado moja user posted image
to je zivot i izgleda da je vreme da se i zver upozna sa gubitkom user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2099
19.3.2014 11:30:47   
nata11
Bespomocno user posted image Na putu za poso svakog dana prolazim pored groblja gde ljudi redovno izbacuju male kuce a one dusice stoje i cekaju da se vrate po njih. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here