|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
24.4.2014 16:10:29   
lelaigor
Grozno. Boli me stomak sa desne strane i mislim da je žučna kesa. Imam problem sa njom, rečeno mi je da će mi se kad tad stvarati kamenje, ali nisam mislila da će da me sahvata baš sad usred selidbe. Juče sam se u novom stanu jedva savijala i lepila linoleum. Pazim šta jedem, pa možda me prođe bez odlaska kod lekara... user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 2176
24.4.2014 16:17:32   
NadaR
Uplaseno . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2177
24.4.2014 19:19:23   
branki*
hvala,devojke drage,mnogo znaci kad te neko razume,ne mora da pomogne,nekad je dovoljno samo da te saslusa dok si u bedaku i bude bolje,ipak..sve vasuser posted image
bolje sam nego sinoce..
verka,on izmislja reci,ne tepa,je ne mogu da provalim da li to njemu nesto stvarno znaci ili prica skroz bezveze..to zvuci npr ovako-pua mika zukta,sadija,pua cece binini asu asu....i to prica sam sa sobom,hleda se u ogledalo i krene govorancija ili hoda tako iz sobe u sobu i prica gluposti.ponovi nekad za nama nesto smisleno ili sam nekad imenuje konkretnu stvar,ali nemamo nikakvu interakciju u smislu pitanje-odgovor.posao je pre 10-ak dana u vrtic.socijalizacija mu je ineophodna,drustvo vrsnjaka.sluh je ok,bar ova klasicna provera.izvinjavam se sto pisem sad o ovome,nije tema,ali eto..razlog mog raspolozenja,tj neraspolozenja..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2178
24.4.2014 20:44:06   
Verolina
Ja zbog navedenog moram da ti kazem isto sto i ostali-ostavi ga, propricace. Bice mastovit, jer je sam sebi dovoljan i posto nije zainteresovan za komunikaciju sa vama nema potrebe ni da savladava jezik. On je ususkano srecno dete. Nema potrebe od vas nesto da trazi jer ima sve sto mu je potrebno. Bice sve ok.
Ako te tesi cinjenica, moj burazer je do dve godine znao da kaze samo jednu rec-maaam. A kad je poceo da prica do dan danas zvuci kao da je progutao singericu (dok snajka ne drekne, onda se ucutiuser posted image )

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2179
24.4.2014 21:10:53   
suki
Katastrofalno!Grudi mi se upale svake 2 nedelje i danas sam popila poslednji panklav i zbog jednog malog cvorica ponovio se scenario od pocetka. Grudi tvrde bolne a gromada ogromna. Sutra ujutru idem na hirurgiju da mi to seku i pocinjem sa tabletama za zaustavljanje mleka a moj bekac nece ni gutljaj ad mleka da prihvati.user posted image Od kada traje ova agonija smrsao je skoro pola kg. Umrecu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2180
24.4.2014 21:22:03   
Torbica
IZVORNA PORUKA: lelaigor

Grozno. Boli me stomak sa desne strane i mislim da je žučna kesa. Imam problem sa njom, rečeno mi je da će mi se kad tad stvarati kamenje, ali nisam mislila da će da me sahvata baš sad usred selidbe. Juče sam se u novom stanu jedva savijala i lepila linoleum. Pazim šta jedem, pa možda me prođe bez odlaska kod lekara... user posted image

Draga, uzmi Buscopan, on ce ti olaksati bolove, cini mi se da idu po 2 na 4-6h. Dijeta obavezno. Nadam se da ce te brzo proci. Ako se pogorsa, znas sta ti je ciniti....
Branki, pa i ti si od krvi i mesa, olaksaj dusu user posted image
Ja sam umorna, pospana.....

< Poruku je uredio Torbica -- 24.4.2014 21:30:13 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2181
24.4.2014 21:34:23   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Torbica

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Draga, uzmi Buscopan, on ce ti olaksati bolove, cini mi se da idu po 2 na 4-6h. Dijeta obavezno. Nadam se da ce te brzo proci. Ako se pogorsa, znas sta ti je ciniti....
Branki, pa i ti si od krvi i mesa, olaksaj dusu user posted image
Ja sam umorna, pospana.....

Hvala, Torbice! Puno ti hvala! Uzeću. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2182
24.4.2014 21:40:11   
milicicak
Jos nisam napunila 32 a vec imam isijas u najavi!!! Osecam se matoro!! Da ne spominjem koliko me boli :(

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2183
24.4.2014 22:08:02   
Torbica
Lela, ma nista... Sigurno je zucna kesa - ako od bradavice povuces ravnu liniju prema dole i na spoju sa rebrom imas jak bol. Zucna kesa je supalj organ i reaguje na spazmolitike kao sto je Buscopan. Grcevi bole. Ponekad se smiri i od dijete i terapije bola, u najblazim slucajevima. Navijam!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2184
25.4.2014 9:16:34   
Torbica
Apdejt od sinoc! Lela, nemoj da si pila Buscopan! Trudnjacice! Mozda te i zeludac zeza, to je uobicajeno u ranoj trudnoci! Cestitam jos jednom!user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2185
25.4.2014 10:03:06   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: milicicak

Jos nisam napunila 32 a vec imam isijas u najavi!!! Osecam se matoro!! Da ne spominjem koliko me boli :(

uh,ne znam sta je isijas,ali mi sve lici da je i meni nesto slicno u najavi..mene lopatice,ramena,vrat bole..pa onda i glava..a ne smem nista osim panadola da pijem,a izbegavam ga..to je sve od sedenja..kompa!!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2186
25.4.2014 10:05:23   
madre

Apdejt od sinoc! Lela, nemoj da si pila Buscopan! Trudnjacice! Mozda te i zeludac zeza, to je uobicajeno u ranoj trudnoci! Cestitam jos jednom!user posted image

bas to sam i ja pomislila jutros kada sam videla pozitivan testuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2187
25.4.2014 10:06:27   
Sanjica26 RR
Tuzna sam! Nema vise moje bakiceuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2188
25.4.2014 10:06:57   
Verolina
Saucesce!

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2189
25.4.2014 10:18:37   
ivaMark
Branki, nadam se da si se smirila i zelim ti da sa Bozom sve bude u redu user posted image

Sanjice, dve godine je skoro proslo od smrti moje bake i dan danas se desi u prici da je pomenem kao da je ziva. Pre neki dan sam je bas mm pomenula da ce biti i ona na rodjendanu nase bebane, nabrajala i nju sam ubrojala u goste user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2190
25.4.2014 10:23:38   
vonavoj
Moje saucesce!user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2191
25.4.2014 10:29:39   
lelaigor
Sanjice, primi moje saučešće. user posted image Mene moje dete neki dan pita: "Mama, jel' ti imaš baku?". Ja kažem: "Nemam". Tatinu mamu nisam nikad upoznala, ali mamina mama mi ejbila kao druga mama. Ne znam, bake su posebna bića. Nedostaje mi moja. Drži se Sanjice. user posted image

Žene, hahaha, neću piti Buscopan, da budem iskrena danas me ni ne boli više žučna kesa. MAlo mi je nadut stomak, ali em ne boli ništa. user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2192
25.4.2014 10:41:19   
Meisje
Saucesceuser posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2193
25.4.2014 10:45:54   
Didy
Sanjice, saučešće.
Pre mesec dana je bilo 10 godina kako je moja baka umrla (za mene jedina, pošto maminu mamu nikad nisam upoznala), a ja se svaki put zaplačem kad je se setim. user posted image I svaki put osetim svu silinu ljubavi koju sam dobila od nje.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2194
25.4.2014 11:03:22   
Torbica
Blago vama zene koje ste imale priliku da uzivate u ljubavi svojih, ja ne poznajem nijednu baku, deku, tatu...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2195
25.4.2014 11:10:51   
NadaR
Pospanoo user posted image
Samo da mi dodje 20h veceras

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2196
25.4.2014 11:15:16   
lelaigor

Blago vama zene koje ste imale priliku da uzivate u ljubavi svojih, ja ne poznajem nijednu baku, deku, tatu...

user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2197
25.4.2014 11:16:37   
Didy

Torbi user posted image
Meni je još uvek jedan deda živ. user posted image Star i slab, ali mentalno vrlo bistar. A mamina mama je umrla kad su mama i ujak (blizanci) imali pola godine. I to mi je nekako uvek bila strašna priča i uvek sam nekako, pogotovo dok sam bila mlađa, patila što je nikad nisam upoznala. A sa drugom bakom sam uvek spavala u krevetu kad bismo odlazili kod njih i držala je za uvo dok ne zaspim. user posted image I ona je mene posebno volela, bila sam njena miljenica, jer sam joj bila jedina unuka, ostalo su bili dečaci, a i ona sama je imala dva sina, a želela je devojčicu. user posted image A moja Sofija jako liči na nju (i ja ličim).

< Poruku je uredio Didy -- 25.4.2014 11:18:02 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2198
25.4.2014 11:25:59   
Meisje
Torbice i ja isto+mamauser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2199
25.4.2014 16:30:01   
lelaigor
Uzbuđeno, srce će da mi iskoči. Još pola sata i stiže mm kući, pa ću mu pokloniti test i betu. Pozliće mikoliko sam se uzbudila. user posted image

Evo, ovo ga čeka, u dnevnoj sobi. Sveće palimo svake godine. On plavu, ja rozu, i onda uz pomoć plave i roze palimo belu. To je neki mađarski (katolički) običaj. dokle god palimo sveće, goreće i naša ljubav, tako nekako... U kutiji su test i rezultat bete.

user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here