Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 16:53:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Joooj lela, prođe me jeza, kao da sam ja trudna
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 16:58:56
|
|
|
|
lelaigor
|
Ihihih, jesi blesava!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 16:59:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Osećam se sje**no, volela bih da mogu da vratim vreme godinu dana unazad i da drugačije postupim u nekim situacijama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:03:39
|
|
|
|
branki*
|
ana 1000 puta sam i sama izgovarala tu recenicu-da vratim vreme unazad....
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:14:55
|
|
|
|
Meisje
|
Lelaigor,divno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:16:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, a baš to mrzim.. potpuno me porazi
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:18:15
|
|
|
|
amelia
|
Lelo bas divno sva sam se najezila javljaj kako ce reagovati kad sazna
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:22:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Pritom sam u pms-u a dete me razbija, živce mi je danas iskidao.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:29:20
|
|
|
|
Olga75
|
Lelaigor cestitaaam Ane , Branki , ajde bre , znate kako kazu : ko zna zasto je to dobro
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 17:48:13
|
|
|
|
lelaigor
|
Rasplakao se! Smešan je bio, čita i kaže: šta ovo znači, kaži ti meni...ja kažem, to znači da ćemo imati bebui on skoči zagrli me, cereka se i plače
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 18:00:43
|
|
|
|
mama micki
|
Lelaigor čestitam od srca Divno, uživajte! A šta kaže seka na to?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 18:03:55
|
|
|
|
Olga75
|
Lelo ovo je bas za temu DRAGI TRUDNA SAM
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 18:10:39
|
|
|
|
branki*
|
ana,dok ne izmisle neki vremeplov mora ovako...bice bolje
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 18:17:20
|
|
|
|
madre
|
lela, bas vam je lap obicaj a poklon nije mogao bolji dobiti ja sam onako, ne bas sjajno...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 18:39:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala, žene, pisaću u temi Dragi trudna sam. Seki još nismo rekli, sačekaćemo da nam dr potvrdi da je sve u redu, da se ne bi posle razčarala...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 18:45:35
|
|
|
|
Rosita
|
Lela, cestitam, bas divno. Ja bih volela tako neko specijalno saopstavanje drugi put, ako ga bude. Ovako sam mu rekla usred pakovanja jer za par sati kretali smo u Prag ... :). Ja sam onako... bicu malo bolje ako se posle konacno ofarbam. Sad lezim pored usnulog potomka :)
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 19:01:58
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: branki ana,dok ne izmisle neki vremeplov mora ovako...bice bolje Kad ga izmisle meni više neće trebati
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 19:20:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Rasplakao se! Smešan je bio, čita i kaže: šta ovo znači, kaži ti meni...ja kažem, to znači da ćemo imati bebui on skoči zagrli me, cereka se i plače Divno! Ja sam danas srećna, došao mi je muž s poslovnog puta. Išli smo sad s decom da puštamo zmajeve, vetar je bio savršen. Klinci su baš uživali. A usput nam se priključila i deca iz okolnih ulica, svi su jurili za nama. Baš smo bili vesela povorka.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 19:24:01
|
|
|
|
Janncica
|
Lelaigor cestitam
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 19:26:11
|
|
|
|
degu
|
divan običaj, a još divniji poklon Čestitam Lelo
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 19:35:20
|
|
|
|
Leax
|
Mislim da lepsi poklon nije mogao dobiti Sva sam se raznezila kada sam procitala tvoj post , cestitam vam od
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 20:02:21
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala svima! Baš nam ej divan poklon za godišnjicu!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 20:26:47
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala zene Ja sam grogi.... Iako sam bila napolju sa decom da izbace buve, danas su specijalno bili raspolozeni da rasture kucu ..Cera mi je pomagala da rasklonimo ali to je samo ublazilo, kao bomba da je pala.. Mm radi privatno, videli smo se u prolazu, sama sam, i bice tako narednih dana..... Pa ono - picu Guaranu Lelo, divno! Mm nije nijednom plakao ali je svaki put skakao i bacakao me.
< Poruku je uredio Torbica -- 25.4.2014 20:28:05 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 20:30:51
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mm nije nijednom plakao ali je svaki put skakao i bacakao me. Hm, Torbice, pokušavam da zamislim kako te je bacakao. Ja nikako ne mogu da zamislim da mm može mene da bacaka, ne znam ni da li može da me podigne više od 2-3 cm. Zamišljam ga kako pokušava da me bacaka i u sledećem trenu ga ušinu leđa tako da ne može da se pomeri.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.4.2014 20:57:07
|
|
|
|
IVA 11
|
Očajno, nos mi se začepio, kašalj me uhvatio i ne pušta me, jedva dišem, kašljem kao pušač da sam, pijem limunadu, dako me malo pusti... Nervozna sam.
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?